Teen Wolf: η ιστορία του έφηβου - λυκανθρώπου, Β´σεζόν - The Daily Owl
fade
12507
post-template-default,single,single-post,postid-12507,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Teen Wolf: η ιστορία του έφηβου – λυκανθρώπου, Β´σεζόν

Μετά τη φοβερή επιτυχία της πρώτης σεζόν, η αγαπημένη μας παρέα εφήβων επιστρέφει με περισσότερες περιπέτειες για μια δεύτερη σεζόν γεμάτη προβλήματα. Οι ήρωές μας έχουν αλλάξει οι περισσότεροι προς το καλύτερο, ενώ λίγο πολύ όλοι τους έχουν αποκτήσει μια δική τους ιστορία σε αυτό το δεύτερο κύκλο.

Teen-Wolf-Season-3

Ξεκινώντας από τον βασικό πρωταγωνιστή, Σκοτ, τον βρίσκουμε ανανεωμένο με καινούργιο κούρεμα επιτέλους (αλλά με τη φαβορίτα του Σφακιανάκη!) να παίζει κρυφτούλι με την Άλισον από τους γονείς της που της απαγόρευσαν να είναι μαζί του και γενικά την παρακολουθούν διαρκώς σαν παρανοϊκοί, ιδίως μετά το θάνατο της θείας Κέιτ. Φυσικά, αυτά δεν σταμάτησαν ποτέ κανέναν!

8_jackson

Παράλληλα, ο Τζάκσον έχει κάποια δικά του θέματα, αφού ζήτησε από τον Ντέρεκ να τον δαγκώσει αλλά δεν έγινε λυκάνθρωπος όπως θα ήθελε και φοβάται πως δεν έγινε τίποτα. Όπως είναι αναμενόμενο, θεωρεί υπεύθυνη για την κατάστασή του τη Λύντια και ψάχνει διαρκώς κάπου να φορτώσει τα προβλήματά του. 

Lydia&peter

Η Λύντια από την άλλη, αφού τη δάγκωσε ο θείος Πήτερ, έχει παραισθήσεις, ακούει φωνές, εξαφανίζεται και εμφανιζεται γυμνή, και σίγουρα δε μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο, αλλά ούτε και πεθαίνει. 

17_isaac_erika_derek

Ο Ντέρεκ αφού σκότωσε τον θείο Πήτερ έχει γίνει ο νέος Άλφα και προκειμένου να αυξήσει τη δύναμή του, πάει και δαγκώνει όποιον έφηβο βρίσκει απομωνομένο, κομπλεξικό ή φιλάσθενο. Έτσι σύντομα γίνεται αρχηγός μιας αγέλης ανεξέλεγκτων κι επικίνδυνων εφήβων λυκανθρώπων. Σε γενικές γραμμές δεν θα τον έλεγες και το πιο σοφό υπερφυσικό ον, αλλά είναι όπως και να ‘χει χάρμα οφθαλμών, οπότε του συγχωρούνται τα πάντα.

Omega18

Οι νέοι ήρωες της σεζόν είναι ο νέος ορφανός λυκάνθρωπος Άιζακ, και ο διαβολικός παππούς της Άλισον, Τζεράρντ που έρχεται για την κηδεία της κόρης του και αποφασίζει να εκδικηθεί ανοίγοντας πόλεμο με όλους τους λυκανθρώπους όλου του κόσμου. 

Abomination_4

Παράλληλα με όλα αυτά, όμως, ένα παράξενο σαυρωειδές πλάσμα εμφανίζεται στην πόλη, που σκοτώνει τα θύματά του αφού τα παραλύει πρώτα. Οι ήρωές μας καλούνται να μάθουν τι είναι, γιατί σκοτώνει και πώς μπορούν να το σταματήσουν, όταν είναι το ίδιο δυνατό με έναν λυκάνθρωπο.

Η δεύτερη σεζόν πιο δυνατή από την πρώτη, μας χαρίζει στιγμές φοβερής αγωνίας, ενώ παράλληλα βλέπουμε και την απαγορευμένη ιστορία αγάπης ανάμεσα στην Άλισον και τον Σκοτ, και αναρωτιόμαστε ως το τέλος αν θα βγουν οι τηλεοπτικοί μας φίλοι από αυτή την ιστορία ζωντανοί.

Αλίκη

Εξερευνήτρια της Χώρας των Βιβλίων, wannabe συγγραφέας και γαλλικού aliceinbookworld.blogspot.com

1 Comment
  • Avatar
    bubble

    οι αλλες 4 σεζον?? :/

    February 16, 2016 at 10:52 pm Reply

Post a Comment