Η ταινία για τη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Ted Bundy έρχεται στο Netflix - The Daily Owl
fade
52270
post-template-default,single,single-post,postid-52270,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η ταινία για τη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Ted Bundy έρχεται στο Netflix

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στο Sundance Film Festival, η ταινία του Joe Berlinger Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile έρχεται στο Netflix στις 3 Μαΐου. 

 

 

 

 

Το χρονικό των εγκλημάτων του Ted Bundy, κατά συρροή δολοφόνου που κατά τη δεκαετία του 1970 σκότωσε πάνω από 30 γυναίκες, παρουσιάζεται στην ταινία του Berlinger από τη σκοπιά της συντρόφου του Elizabeth Kloepfer. Στο ρόλο του Bundy είναι ο Zac Efron, την Kloepfer υποδύεται η Lily Collins, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστούν οι Kaya Scodelario, Jim Parsons και John Malkovich. 

 

Σκοπός της ταινίας είναι, μεταξύ άλλων, να καταδείξει τις συνέπειες που είχε η συμπεριφορά του Bundy στους ανθρώπους γύρω του, δημιουργώντας το πορτρέτο ενός απόλυτα χειριστικού κοινωνιοπαθούς, που κατάφερε να παραπλανήσει τόσο τη σύντροφό του, όσο και τα θύματά του, αλλά και την αμερικανική δικαιοσύνη. Δείτε το trailer: 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Quicksand: H νέα σειρά εγκλήματος του Netflix έρχεται από την Σουηδία

Young Wallander: H νέα αστυνομική σειρά του Netflix

Οκτώ σειρές μυστηρίου και εγκλήματος που πρέπει να έχεις δει

To Narcos: Mexico ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Criminal: H νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix που θυμίζει κάτι από Συνήθεις Υπόπτους

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment