Ταξίδι στο Παρίσι με την ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - The Daily Owl
fade
45652
post-template-default,single,single-post,postid-45652,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ταξίδι στο Παρίσι με την ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Οι τοποθεσίες της πόλης του Παρισιού όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald αποκαλύφθηκαν στις νέες αφίσες που δημιούργησαν οι εικονογράφοι Miraphora Mina και Eduardo Lima. Το γαλλικό site Le Point Pop δημοσίευσε τον μαγικό χάρτη που είναι χρήσιμος για κάθε μέλος της μαγικής κοινότητας που τυγχάνει να βρίσκεται στο Παρίσι. 

 

 

 

Οκτώ είναι τα μέρη όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα της επερχόμενης ταινίας των Φανταστικών Ζώων, από τα οποία ήδη έχουμε δει ορισμένες σκηνές στα trailers που έχουν κυκλοφορήσει. 

 

 

 

 

 

Ο Πύργος του Άιφελ κυριαρχεί, φυσικά, στις τοποθεσίες της ταινίας, όπως έχουμε δει ήδη από τα επίσημα posters. Βέβαια, αν θεωρείτε ότι συνιστά την ιδανική κατασκευή για να λειτουργήσει ως portkey, κάνετε λάθος, καθώς το Γαλλικό Υπουργείο Μαγείας το απαγορεύει ρητά!

 

 

 

H δεύτερη τοποθεσία όπου διαδραματίζεται σημαντικό μέρος των γεγονότων της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald είναι, βέβαια, το εργαστήριο του Nicolas Flamel, το οποίο βρίσκεται στη συνοικία Marais, εκεί όπου υπάρχει και στον πραγματικό κόσμο ένας δρόμος με το όνομα του διάσημου αλχημιστή. 

 

 

 

 

 

Στη Μονμάρτρη βρίσκεται ένας παράδρομος που οδηγεί στη Γαλλική Διαγώνιο Αλέα, ενώ παραδίπλα, στη Rue Girardon, έχει εγκατασταθεί το Circus Arcanus.

 

 

 

 

Στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα βρίσκεται η Place Furstenberg, όπου κρύβεται η είσοδος του Γαλλικού Υπουργείου Μαγείας, το οποίο θυμίζει εσωτερικά το Palais Royal (που βρίσκεται, ωστόσο, στη δυτική όχθη).

 

Το Zouwu που προσπαθεί να κατευνάσει ο Newt βρίσκεται στο Pont Alexandre III, ενώ όλη μαζί η παρέα της Νέας Υόρκης θα βρεθεί στο Νεκροταφείο Père Lachaise, άλλοι για να προσπαθήσουν να συλλάβουν τον Grindelwald και άλλοι, ίσως, για να τον ακούσουν. 

 

Τέλος, ο Grindelwald περπατά στην Λεωφόρο Haussman, κοντά στα μεγάλα καταστήματα του Παρισιού, στην καρδιά της πόλης από όπου αποφάσισε ότι θα ξεκινήσει την καμπάνια του για την επιβολή των απόψεών του στην παγκόσμια μαγική κοινότητα. 

 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment