Η ταινία μικρού μήκους που ρίχνει φως στην παιδική ζωή του Neville Longbottom - The Daily Owl
fade
59810
post-template-default,single,single-post,postid-59810,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η ταινία μικρού μήκους που ρίχνει φως στην παιδική ζωή του Neville Longbottom

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της Kali Bailey, η ταινία μικρού μήκους Neville Longbottom and the Black Witch ρίχνει φως στην παιδική ζωή του αγαπημένου μας χαριποτερικού ήρωα Neville Longbottom.

 

 

 

Η ιστορία του Αγοριού που Έζησε είναι γνωστή σε όλους μας, ωστόσο μια ακόμα ιστορία θάρρους και γενναιότητας, αυτή της οικογένειας Longbottom, δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε. Η ταινία μικρού μήκους που κυκλοφόρησε πρόσφατα αφηγείται το χρονικό της σύγκρουσης της οικογένειας Longbottom με την πιο πιστή ακόλουθο του Lord Voldemort, δηλαδή την Bellatrix Lestrange. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύντομο, πολύ καλοφτιαγμένο φιλμ: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το μακρύ ταξίδι του Neville Longbottom προς την ευτυχία

Harry Potter και Neville Longbottom: Όλα όσα τους ενώνουν

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ μίλησε για μια πιθανή τηλεοπτική σειρά Χάρι Πότερ

9 spin – off σειρές που θα θέλαμε πολύ να γράψει η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ

Ο Daniel Radcliffe λέει ότι δεν θα είναι ο τελευταίος Harry Potter

No Comments

Post a Comment