Έρχεται η ταινία "Breaking Bad" - The Daily Owl
fade
45634
post-template-default,single,single-post,postid-45634,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Έρχεται η ταινία “Breaking Bad”

 

Η κινηματογραφική εκδοχή του Breaking Bad έρχεται σύντομα στις οθόνες μας, σύμφωνα με το Collider, σε σενάριο του Vince Gilligan. Σχεδόν αμέσως μετά το μεγάλο φινάλε του 2013 είχαν ακουστεί φήμες για ένα prequel ή sequel της εξαιρετικά επιτυχημένης και δημοφιλούς neo-western σειράς εγκλήματος και πλέον το σύμπαν της θα επεκταθεί κι άλλο (μετά το Better Call Saul) με μια νέα ιστορία σε παραγωγή της Sony.

 

 

 

O τίτλος της ταινίας, που δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα αποτελεί prequel ή sequel, απλά μόνο ότι εντάσσεται στο ίδιο σύμπαν, θα είναι μάλλον Greenbrier. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν, όπως και στην ορίτζιναλ σειρά, στο Albuquerque.

 

Mέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν θα πρωταγωνιστήσει και στην ταινία ο “Walter White”, δηλαδή ο Bryan Cranston. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οκτώ σειρές μυστηρίου και εγκλήματος που πρέπει να έχεις δει

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment