Η ταινία "Τα Πάθη του Χριστού" αποκτά sequel - The Daily Owl
fade
68354
post-template-default,single,single-post,postid-68354,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η ταινία “Τα Πάθη του Χριστού” αποκτά sequel

Πολλά χρόνια ακούμε για το sequel της ταινίας του 2004 Τα Πάθη του Χριστού, σε σκηνοθεσία Mel Gibson, και για την ακρίβεια αμέσως μετά την πρεμιέρα της ο δημιουργός της είχε κάνει γνωστό πως σκόπευε να γυρίσει και τη συνέχειά της, που θα επικεντρωνόταν στην Ανάσταση του Θεανθρώπου. Πλέον, 16 χρόνια μετά, έγινε γνωστό πως ο σεναριογράφος Randal Wallace είναι ο ‘εκλεκτός’ του Gibson που έχει αναλάβει το σενάριο του sequel.

 

 

Συγκεκριμένα ο Wallace αποκάλυψε πως έχει συζητήσει εκτενώς το θέμα με τον Mel Gibson και ότι η ταινία που θα έχει τίτλο The Resurrection θα γίνει σίγουρα, ωστόσο πρόκειται για “το Έβερεστ των ταινιών”, πράγμα που συνεπάγεται διάφορεςδημιουργικές – και άλλες – δυσκολίες. Ωστόσο, ο Wallace έχει σπουδάσει θεολογία με ειδίκευση στο θέμα της Ανάστασης και έτσι όπως όλα δείχνουν ο σεναριογράφος των Braveheart, The Man in the Iron Mask, Pearl Harbor και We Were Soldiers είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που βρίσκεται στη σωστή θέση. 

 

 

Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού, Jim Caviezel, που είχε ερωτηθεί για το θέμα τον περασμένο Μάρτιο, το σενάριο είχε προχωρήσει αρκετά και “η ταινία θα είναι αριστούργημα”. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ωστόσο ο Gibson έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του remake της ταινίας του 1969 The Wild Bunch με τους Michael Fassbender, Jamie Foxx και Peter Dinklage κι έτσι είναι πιθανό πρώτα να ολοκληρωθεί αυτή η ταινία και κατόπιν ο δημιουργός να καταπιαστεί με το πρότζεκτ που ενδέχεται να ξεπεράσει το – ως τώρα – magnum opus του.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Τα Πάθη του Χριστού

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Braveheart

 

No Comments

Post a Comment