Tα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια - Ετήσιες Προβλέψεις για το 2020 - The Daily Owl
fade
63635
post-template-default,single,single-post,postid-63635,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια – Ετήσιες Προβλέψεις για το 2020

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020.

 

Κόλαση το Φέιμ Στόρι με τη σύνοδο Δία, Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις αρχές του Ιανουαρίου, κοινώς η πίεση στην καθημερινότητα θα είναι εξόχως έντονη – κάτι σαν να έχετε όλη μέρα από πάνω σας έναν στριμμένο δάσκαλο να σας υποδεικνύει τι να κάνετε, όσο παράλληλα σας βάζει φυτιλιές να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Φυσικά, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν και “μια βόλτα στο πάρκο”, είστε έτοιμοι να αντιδράσετε σε ό,τι επιχειρήσει να σας καταπιέσει παραπάνω από όσο είστε διατεθειμένοι να στριμωχτείτε ψυχολογικά και πρακτικά. Γενικά να θυμάστε πως ο κόσμος είναι σκληρός – ενίοτε αμείλικτος – γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα πού τραβάτε τη γραμμή.

 

Από 13 Μαΐου ως 25 Ιουνίου με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους προσέξτε τα γκομενικά σας και ιδίως όσα σας υπόσχεται ο Θανάσης, που μπορεί να δρα ως υποψήφιος βουλευτής στην (πάλαι ποτέ) Β΄ Αθηνών, τουτέστιν πολλά μεγάλα λόγια κι από πρόθεση για υλοποίηση, τίποτα. Τα νεύρα σας θα έχετε από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Νοεμβρίου με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, συνεπώς οποιαδήποτε πρωτοβουλία θέλετε να πάρετε για εκείνη την περίοδο, καλό είναι να επανεξεταστεί εν ευθέτω χρόνω. Τέλος, οι εκλείψεις της χρονιάς στους Διδύμους και τον Τοξότη θα επηρεάσουν την επικοινωνία σας και τις μετακινήσεις, αλλά τι να σας πει και μια έκλειψη (έστω, δυο εκλείψεις, πάνε πάντα σετ) μπροστά σε όλη αυτή την ένταση που ζείτε τον τελευταίο καιρό. 

 

Σε κάθε περίπτωση, καλή ή κακή χρονιά δεν υπάρχει από μόνη της, εξαρτάται από το περιεχόμενο που θα θέλετε εσείς να της δώσετε και το πόσο δεν θα το βάλετε κάτω, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σας. 

 

Για πληρέστερη εικόνα του ωροσκοπίου σας, να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας. 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

“Δεν έχω περιθώρια, στενέψανε τα όρια” είναι το σύνθημα της χρονιάς στα επαγγελματικά σας.  Ο Δίας στον Αιγόκερω έχει για εσάς σχέδια μεγαλύτερα κι από αυτά που είχε η συμπεθέρα της Ζουμπουλίας για το γιο της και την καριέρα του στην Αμερική. Θέλετε να αλλάξετε δουλειά; Τώρα μπορείτε. Θέλετε να κάνετε την ίδια δουλειά, αλλά καλύτερα; Και πάλι μπορείτε. Θέλετε να πάρετε προαγωγή; Θα χτυπηθείτε κάτω από τον όγκο εργασίας, αλλά άμα το θέλετε, μπορεί να συμβεί. Γενικώς “θα τρώγεστε” με τα της δουλειάς και δε θα ικανοποιείστε εύκολα, εκτός από την περίοδο που ο Κρόνος θα είναι στον Υδροχόο, οπότε θα χρειαστεί να προσέξετε τους φίλους σας, οι οποίοι ίσως χρειάζονται αντιμετώπιση Ελεάνας Παπαϊωάννου απέναντι στην Άσπα (καλά, ας μην τους βγάλετε τα μάτια, ας τους περιορίσετε όμως κάπως). 

Ο κυβερνήτης σας Άρης θα είναι ανάδρομος πάνω σας από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Νοεμβρίου κι έτσι καλό είναι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να συγκρατηθείτε και να μην βάλετε μπροστά μεγαλεπίβολα σχέδια. Και μεγαλεπίβολα να μην είναι, σε κάθε περίπτωση, σκεφτείτε τα δυο και τρεις φορές πριν τα ξεκινήσετε, ώστε να μην ακυρώσετε ό,τι προσπάθεια θα έχετε κάνει το ακριβώς προηγούμενο χρονικό διάστημα, με δεδομένο ότι και η σεληνιακή έκλειψη του καλοκαιριού θα προκαλέσει αναπάντεχες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. 

 

 

Τέλος πάντων, πολύ το ζαλίσαμε το επαγγελματικό, ούτε ο Bill Gates να ήσασταν, ας πάμε στο γκομενικό που θα έχει φουρτούνες από 13 Μαΐου ως 25 Ιουνίου, με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους. Προσέξτε γιατί μπορεί να εκτεθείτε εκείνο το χρονικό διάστημα απέναντι στον Θανάση, κυρίως με όσα λέτε και υπόσχεστε και μετά να ζείτε το “σε ζητώ στα σινεμά” του Βαλάντη. Την υπόλοιπη χρονιά θα υπάρχει κινητικότητα στον συγκεκριμένο τομέα, ακόμα κι αν η δική σας προσοχή θα είναι στραμμένη αλλού, λες και είστε η Μαρκάταινα πριν γνωρίσετε τον Αντώνη. Στα τέλη της χρονιάς ένας έρωτας από το παρελθόν θα σας χτυπήσει το πορτοπαράθυρο – και ίσως να αξίζει να το σκεφτείτε. Σε γενικές γραμμές τη χρονιά αυτή θα βρείτε χρόνο να δουλέψετε τις σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις), αλλά για να πιάσει τόπο η προσπάθεια, μιας και θα έχετε πάρα πολλές δουλειές, πάρα πολλές δουλειές, χρειάζεται να ακούτε και τους άλλους, όχι μόνο τη δική σας φωνή. 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

O Oυρανός επάνω σας, εδώ και κάμποσο καιρό, είναι μια δύναμη αποσταθεροποίησης – ακόμα και ως προς ό,τι γνωρίζατε πως δεν αλλάζει που να χτυπιούνται όλοι μαζί κάτω και να σας παρακαλάνε κλαίγοντας. Αυτό αφορά κυρίως στους γεννημένους το α΄ δεκαήμερο και σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που κουλαντρίζεται, τουτέστιν έχετε πάρει πρέφα από πέρυσι ότι η προσωπική σας κατάσταση είναι δεκτική μεταβολών και ότι πρέπει να είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο.

Ο “κι εσύ λάμπεις, Μπάμπη μου” παράγοντας της νέας χρονιάς θα είναι ο Δίας στον Αιγόκερω. Από τη θέση αυτή θα μειώσει το στρες σας, θα στρέψει την προσοχή σας σε μερικά πολύ βασικά πράγματα για την πνευματική σας ανάπτυξη και το well being σας, όπως τα ταξίδια, τη μόρφωση και ό,τι άλλο μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σας (αν δεν έχετε δώσει το προφίσιενσι, τώρα να ξέρετε πως είναι χρυσή ευκαιρία). Γενικώς με την περιπέτεια η μόνη σκέση που έχετε (πάντα με κάπα οι σκέσεις) είναι που σάς άρεσαν τα John Wick, ωστόσο για τη νέα χρονιά θα κάνετε μια εξαίρεση, αποζητώντας το thrill και στην πραγματική ζωή.

Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Αιγόκερω, εκτός από το χρονικό διάστημα από 22 Μαρτίου ως 2 Ιουλίου, οπότε ίσως δείτε καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να θυμάστε πως ακόμα και η μεγάλη Άννα Βίσση έζησε επαγγελματικές στιγμές στασιμότητας και να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να αναδιοργανωθείτε και όχι για να κλαίτε τη μοίρα σας πιστεύοντας πως πέρασε η μπογιά σας οριστικά και άντε να ξαναβρεθεί Καρβέλας να σας γράψει σουξέ. 

Από τα μέσα Μαΐου ως τα τέλη Ιουνίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στους Διδύμους κι έτσι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για έκτακτο μικρό μνημόνιο στα οικονομικά σας. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Νοεμβρίου θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ό,τι λέει το επίθετο που τον χαρακτηρίζει, δηλαδή μια αναδρομή στη χρονιά και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δε σηκώνει καμία βελτίωση.

 

 

Με απλά λόγια, αν ο Γιακουμής παντρολογιέται με την κόρη της Δελαφράγκα (όπου “Γιακουμής” από τον Θανάση ως τον προϊστάμενο), αφήστε το να πάει παραπέρα και μη χάσετε το μπίγκερ πίκτσουρ, που είναι η προσωπική σας εξέλιξη (μέχρι και έδρα στο Κολούμπια σάς βλέπω να παίρνετε – καλά, αν δε θέλετε να πάτε ως εκεί, και το Πανεπιστήμιο Πατρών καλό είναι). 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η φάση είναι “τους βαρέθηκα τους Αθηναίους τους φλούφληδες, με έσφιξε ο Ζαφείρης στην αγκαλιά του”. Αυτά προκαλεί ο Δίας στον Αιγόκερω, αφού σάς ξεκουνάει από τη θέση σας και σας εξαναγκάζει να δείτε τα πράγματα σε βάθος. Τι πρέπει να αλλάξει στις επιθυμίες σας (χωρίς να γίνετε ένας άλλος άνθρωπος ή να ζείτε στην παράνοια); Αυτό θα το αποφασίσετε μέσα στη χρονιά, κοινώς τέρμα τα ψέματα σε ζητήματα συντροφικότητας και, κυρίως, τέρμα οι σχετικές με αυτήν αυταπάτες.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κάνει, κλασικά, τον Στουρνάρα στο πορτοφόλι σας, και για όσο μετακινηθεί στον Υδροχόο, από τις 22 Μαρτίου ως τις 2 Ιουλίου, θα χρειαστεί να προσέχετε τι κάνετε και τι λέτε, γιατί είναι πολύς ο κόσμος εκεί έξω που ζει κυριολεκτικά για να παρεξηγεί τα λεγόμενά σας. Σε σχέση με τα λεφτάκια, ωστόσο, μην σας παίρνει από κάτω, διότι με την εύνοια του Δία θα κάνετε δουλίτσα, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι και να έχετε ρεαλιστικούς στόχους σε σχέση με τα οικονομικά σας. 

 

 

Οι Εκλείψεις στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου και τις 14 Δεκεμβρίου θα κινήσουν τα γρανάζια στα γκομενικά σας και ενδέχεται να σας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων (τουτέστιν να κοιτάτε από τώρα τιμές σε βέρες και στέφανα, μην τρέχετε τελευταία στιγμή). Στο μεταξύ, βέβαια, η ανάδρομη Αφροδίτη πάνω σας από 13 Μαΐου ως 25 Ιουνίου θα καταφέρει ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθησή σας, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει πως αυτό το μπλε μαλλί θα είναι όνειρο πάνω σας και θα είστε σαν γοργόνα – γενικώς μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει για οτιδήποτε είναι τελείως κόντρα στις αρχές σας. 

Τα επαγγελματικά σας γενικά θα είναι στο φόρτε τους, ωστόσο την περίοδο του ανάδρομου Ερμή από 14 Οκτωβρίου ως 4 Νοεμβρίου θα χρειαστεί να κάνετε διάφορες υποχωρήσεις στο συγκεκριμένο τομέα (έλα παιδιά, για να ξεκινήσει η Πέγκυ Ζήνα την καριέρα της είπε το “αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”, και το συζητάτε ακόμα αν πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις;). 

Τέλος, από 10 Σεπτεμβρίου ως 14 Νοεμβρίου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τους φίλους σας, για να μην μουτζοπιαστείτε χωρίς λόγο “για δυο στρέμματα αγγούρια, κυρα-Σάσα μου”. 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Μπορεί οι προσδοκίες σας στον τομέα των σκέσεων (πάντα με κάπα οι σκέσεις, λέμε) να είχαν ματαιωθεί συλλήβδην το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πλέον όμως ο Δίας από τον Αιγόκερω φέρνει τύχη στον συγκεκριμένο τομέα, συντροφικότητα, σταθερότητα και οτιδήποτε άλλο δεν είχατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και κοντεύατε να πετάτε πέτρες, αλλά δεν το λέγατε στους άλλους γιατί “εμένα πες μου ποιος, ΠΟΙΟΣ, να με καταλάβει και τα δικά μου ‘θέλω’ υπόψιν να τα λάβει”, Γιώργο μου Μαζωνάκη μου.

Από τις 22 Μαρτίου ως τις 2 Ιουλίου ο Κρόνος στον Υδροχόο ενδέχεται να σας στριμώξει οικονομικά, ωστόσο αν δεν αφήσετε τα πράγματα την τύχη τους, δε θα χρειαστεί να τρώτε ένα μήνα ρύζι βραστό για να τα βγάλετε πέρα.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου δε θα σας αφήσει πολλά περιθώρια να μην τελειώσετε αυτά που έχετε αφήσει στη μέση, μα το σίδερο είναι, μα ένα πρότζεκτ στη δουλειά, μα τα μαθήματα πορτογαλικών, take your pick, ενώ η Έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου θα φέρει μεν διάφορες ευκαιρίες, αλλά θα πέσει πάνω στον ανάδρομο Ερμή, οπότε ας μην τις δέσετε και κόμπο. 

 

 

Από τις 13 Μαΐου ως τις 25 Ιουνίου η ανάδρομη Αφροδίτη θα αποκαλύψει διάφορα πράγματα για τον Θανάση και τη σκέση σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις), ενώ γενικότερα θα συνεπιφέρει μια αζιτασιόν, μια φρουστρασιόν, ένα συναίσθημα άβολο και χαοτικό για την ψυχούλα σας. Το μυστικό, κλασικά, πέρα από το πολύ νερό, είναι να αντιμετωπίζετε ένα πράγμα τη φορά.

Από τα τέλη Ιουνίου η δουλειά θα πηγαίνει περίφημα, ωστόσο προσέξτε το συγκεκριμένο τομέα από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Νοεμβρίου, καθώς ο ανάδρομος Άρης δεν είναι ό,τι πιο εύκολο θα αντιμετωπίσετε, αφού φέρνει καθυστερήσεις (ηλίθιας φύσης κιόλας), συνεπώς κάντε εκείνο το διάστημα ένα διάλειμμα από τα της δουλειάς και ασχοληθείτε με το κέντημα, να σας μείνει κι ένας τσεβρές στα προικώα σας. 

Γενικότερα μιλώντας, έχει έρθει η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να μην κάνετε καμία υποχώρηση ως προς την ευτυχία σας. Προς την κατεύθυνση αυτή θα βοηθήσουν και οι νέοι άνθρωποι που θα μπουκάρουν στη ζωή σας, αλλά και όσοι παλιοί θα βρεθούν εκτός φάσης από τον Ιούλιο και μετά. Καμιά φορά χρειάζεται κι αυτό, καλή η σταθερότητα, αλλά άμα είναι ζαβός ο άλλος, τι τον κρατάτε στη ζωή σας σώνει και ντε, το γούρι του Λαλαούνη είναι; 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Μεγάλο επαγγελματικό σουξέ σάς περιμένει μέσα στη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ζήσετε μια σειρά από συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν την εργασιακή (και όχι μόνο) καθημερινότητά σας. Ας πούμε ότι από τρίτο όνομα σε μπουζούκια της εθνικής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης προβιβάζεστε σε πρώτο όνομα στο ΡΕΞ, εν μια νυκτί. Πώς αντιδράτε; Εκτός από το να πάτε στου Βερσάτσε και να επενδύσετε οκτώ μιστά σε τουαλέτες, λέμε. Αυτό πρέπει να σκεφτείτε άμεσα, γιατί ίσως αυτές οι αλλαγές σάς έρθουν κάπως απότομες, και οι θυσίες που συνεπάγονται ίσως σε βάθος χρόνου σάς ξενερώσουν, παρά το γεγονός πως σαν την επαγγελματική αναγνώριση, δεν έχει.

Σε άλλα νέα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω (εκτός από το χρονικό διάστημα από 22 Μαρτίου ως 2 Ιουλίου) εξακολουθεί στρέφει την προσοχή σας στον τομέα της φυσικής σας κατάστασης (θα πάει το TRX – πώς το λένε – γόνα), ενώ ο Δίας στην ίδια θέση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν σε αυτό τον τομέα.

 

 

Από την άνοιξη ως τις αρχές του καλοκαιριού, τα πράγματα στις σκέσεις (πάντα με κάπα οι σκέσεις) σοβαρεύουν και ίσως να μη σας φτάνει αυτό που παίρνετε από τους άλλους. Πριν, βέβαια, τους κατηγορήσετε πως κάνουν σαν υποψήφιοι βουλευτές σε προεκλογική περίοδο, και τάζουν χωρίς να προτίθενται να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους, σκεφτείτε αν αξίζει πράγματι να ασχοληθείτε τόσο μαζί τους ή αν είναι καλύτερα να τραβήξετε σιωπηλά και αξιοπρεπώς το δρόμο σας, απαλλαγμένοι από ένα μάτσο ρουφήχτρες ενέργειας (στο σημείο αυτό είναι που ισιώνετε πέρλα και αποχωρείτε από τη σκηνή με ύφος Ντένης Μαρκορά).

Σε συναισθηματικό επίπεδο θα ζήσετε κάποια σκαμπανεβάσματα, από τα μέσα Μαΐου και ιδίως γύρω στη Σεληνιακή Έκλειψη των αρχών του Ιουνίου κι έτσι προσπαθήστε να μη χάσετε τη μπάλα και νομίζετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας είναι “απλά” μέλη του τημ που διοικείτε, για να σας υπακούσουν το δίχως άλλο σε ό,τι τους επιβάλλετε. 

Τέλος, από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου να είστε προετοιμασμένοι για διάφορες καθυστερήσεις σε ταξίδια και άλλα σχέδια τα οποία ετοιμάζατε με τόσο καλή διάθεση. Τι να το κάνεις το σουξέ όταν το κοινό δεν είναι έτοιμο να το ακούσει και να το εκτοξεύει στα τσαρτς; Πιστεύετε πως η Λένα Ζευγαρά θα έκανε την ίδια καριέρα, αν είχε βγει το “Αμάρτησε μαζί μου κι έλα” δέκα χρόνια πριν; Όχι, άρα για εκείνο το χρονικό διάστημα συγχωρήστε το σύμπαν που θα σας αποστερήσει την περίσσεια (για όοοολη την υπόλοιπη χρονιά) αυτοπεποίθησή σας και αράξτε για λίγο. 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

“Ζαφείρη, όχι μπροστά στη γελάδα” θα θέλετε να φωνάζετε φέτος, αφού ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει το πάθος στα γκομενικά σας και γενικότερα το φαν στη ζωή σας. Μια πολύ δημιουργική χρονιά ξετυλίγεται μπροστά σας παρότι στη δεδομένη στιγμή δε μπορείτε να το πιστέψετε, εξαιτίας της γκλόριους μούτζας που χαρακτήριζε ένα μεγάλο μέρος της προηγούμενης σεζόν. Περασμένα, ξεχασμένα αυτά, σαν πλατό του Νίκου Μουτσινά θα είναι η καθημερινότητά σας και τα γκομενικά σας, ωστόσο θα χρειαστεί να προσέξτε ένα δυο πράγματα ώστε να μη σας φύγει το κέφι τόσο εύκολα όσο εμφανίστηκε στη ζωή σας.

Πρώτον, κάντε μια προσπάθεια να ξεχάσετε διάφορα κολλήματα που φάγατε το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα και απογοητεύσεις που δεν αξίζατε μεν, αλλά τι να κάνουμε τώρα, συνέβησαν, νομίζατε δηλαδή πως θέλει κανείς να αποτυγχάνει έτσι απλά για το χόμπι, σαν την Κολεσίδου που προσπαθούσε επί μια σεζόν να το σκάσει από τη φυλακή για να βγει ραντεβού με τον Χρήστο τον νοσηλευτή στο Τζάνειο; Δεύτερον, από τα τέλη Μαρτίου ως τις αρχές Ιουλίου προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση και κυρίως το να μην το παρακάνετε με αυτήν, αν δεν έχετε τη σχετική εμπειρία (μην αλλάξετε δηλαδή απότομα χόμπι από παρακολούθηση Netflix μέχρι λιποθυμίας σε τρίαθλο). 

 

 

Οι εκλείψεις της χρονιάς, 5 Ιουνίου και τις 14 Δεκεμβρίου, φέρνουν αλλαγές στο σπίτι και το σόι κι έτσι ίσως φτάσει η ώρα που θα αλλάξετε, επιτέλους σκρίνιο/ πορσελάνινο σερβίτσιο/ σπίτι/ ό,τι τέλος πάντων θεωρείτε πως σάς έχει κουράσει (το σόι σας έτσι απλά δε μπορείτε να το αντικαταστήσετε, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να τα βρείτε όποιες διαφωνίες κι αν έχουν προκύψει στο μεταξύ ανάμεσά σας). 

Προσέξτε τα λεφτάκια σας από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Νοεμβρίου, καθώς ο ανάδρομος Άρης στον Κριό θα βάλει στόχο τις καταθέσεις σας (ναι, και τα έξι ευρώ που θα σας έχουν μείνει ως τότε, έτσι που θα τα σκορπάτε από δω κι από κει, χαλάλι σας όμως). Τέλος, όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του β΄ δεκαημέρου και τις αρχές του γ΄, ας προσέξετε λίγο τον Ποσειδώνα στον τομέα των σκέσεων (πάντα με κάπα οι σκέσεις), γιατί μπορεί, όπως λέει και η θεία μου η Σόνια, άλλα να σας δείχνει, κι άλλα να σας “μπήχνει” ο εκάστοτε συνομιλητής σας/ υποψήφιος Θανάσης. 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Εδώ και κάμποσους μήνες περνάτε φάση Ζάχου Δόγκανου, κάτι ανάμεσα σε κραυγή “βασανισμένο μου κορμί” και απαίτηση “Δεβόρα, φέρε γρήγορα τη σπανακόπιτα που έμεινε από χτες”. Εκ φύσεως είστε needy με έναν ιδιαίτερο τρόπο, κυρίως γιατί δε μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε και όταν πλανητικά είστε φορτωμένοι μέχρι όσο δεν πάει, το αποτέλεσμα είναι πιο κουραστικό κι από αγόρευση της Ιωάννας Κούρτοβικ circa 2003. Όπως και να έχει, ο Δίας στον Αιγόκερω ελαφραίνει την ψυχούλα σας ήδη από τις αρχές του Δεκέμβρη και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία στο σπίτι σας, τον πυρήνα σχεδόν όλων σας των προβλημάτων τους τελευταίους πολλούς μήνες. 

Γενικότερα μέσα στη χρονιά θα δώσετε έμφαση στους δικούς σας ανθρώπους, θα συμφιλιωθείτε με κάποιους, θα γράψετε στον γκιώνη σας οριστικά κάποιους άλλους και, μέσα σε όλα αυτά, δε θα είναι καθόλου απίθανο το να πουλήσετε τον Ektorp και να μετακομίσετε κάπου που να μην ξέρετε κανέναν, έτσι για το σπορ, βρε αδερφέ. 

 

 

Τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο να περιμένετε έκτακτα γεγονότα στη δουλειά, ενδεχομένως και ευκαιριάρες τις οποίες πρέπει να αρπάξετε από το λαιμό και να μην κωλώσετε ως προς την επαγγελματική σας ανάπτυξη για κανένα λόγο, όσο κι αν σας φοβίσουν ότι πρέπει να συνεχίσετε να πήζετε για κάποιο λόγο που δεν ξέρετε (αυτό τελικά είναι ένα κομβικό πρόβλημα στη ζωή σας, φοβάστε εκεί που δεν πρέπει και εκεί που το “σηκώνει” η περίσταση κάνετε σαν την Μαίρη τη μπαρόβια από τους Απαράδεκτους).

Τα γκομενικά θα σοβαρέψουν από τα τέλη Μαρτίου ως τις αρχές Ιουλίου κι έτσι θα πρέπει να συγκεντρωθείτε, ώστε να μην κάνετε καμιά βλακεία στην προσωπική σας ζωή και διώξετε κανέναν άνθρωπο που δεν πρέπει (ή, πιο πιθανό, περιμαζέψετε κανέναν περιλιμπανόμενο που δε σας αξίζει). 

Από τα μέσα Μαΐου ως τα τέλη Ιουνίου διπλοτσεκάρετε οτιδήποτε αφορά σε τυχόν ταξίδια που έχετε κανονίσει και σε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την πνευματική σας ανάπτυξη και έχετε έτοιμο ένα Plan B, σε περίπτωση που κάτι πάει να στραβώσει. Τέλος, από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου (και ιδίως από τα τέλη του Οκτωβρίου και μετά) να περιμένετε διάφορες μεγάλες επιστροφές από το παρελθόν. Ακόμα κι αν δεν έχετε τίποτα άξιο επιστροφής από τα παλιά τα χρόνια (που μάλλον δεν έχετε, άσχετα με το τι πιστεύετε εσείς παγίως), οι σκέσεις (πάντα με κάπα οι σκέσεις) θα χρειαστούν δουλειά εκ μέρους σας εκείνο το χρονικό διάστημα, για να μη χάσετε ό,τι θα έχετε χτίσει ως εκείνο το σημείο ολόκληρη τη χρονιά. 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Μην πάρετε προσωπικά τα υπαρξιακά (και άλλα) παρατράγουδα που θα βιώσετε στις αρχές της χρονιάς, όλοι στην ίδια κατάσταση θα είμαστε, πάνω κάτω για κανένα μήνα – εξάλλου αν δε μπει η νέα σεζόν με μια αζιτασιόν, σα να μη μπήκε είναι, και το ξέρετε. Οι γεννημένοι ειδικά το πρώτο δεκαήμερο θα συνεχίσουν να βιώνουν τις αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός από τον Ταύρο στον τομέα των σκέσεών τους (πάντα με κάπα οι σκέσεις), ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς συχνά χρειάζεστε κάποιες αλλαγές και δεν είστε έτοιμοι να το παραδεχτείτε. 

Από τον Μάρτιο ως τις αρχές Ιουλίου ο Κρόνος θα μετακινηθεί προσωρινά στον Υδροχόο, πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και το σόι, να φορτωθείτε διάφορες αρμοδιότητες που ίσως δε γνωρίζατε ΚΑΝ ότι υπάρχουν, αλλά όλο αυτό θα είναι ευεργετικό για εσάς, όχι επειδή έχετε αλλεργία στις ευθύνες (ίσα ίσα), αλλά κυρίως γιατί πρέπει να συμβούν αυτά τα πράγματα για να εξελιχθείτε σε έναν τομέα όπου συχνά παραμένετε μονοθεματικοί (ως και εμμονικοί). 

 

 

Τα πολύ πολύ καλά νέα έρχονται από τον Δία στον Αιγόκερω, που ευνοεί μοναδικά τον τρόπο με τον οποίο πουλάτε τις ιδέες σας, καλλιεργείτε το πνεύμα σας και αναζητάτε νέα μονοπάτια γνώσης για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, ενώ και το κομμάτι των ταξιδιών θα ευνοηθεί αυτή τη χρονιά, αρκεί βέβαια να μην κάνετε τα λεφτά που θα έρθουν (ιδίως από αναπάντεχα μέρη), στραγάλια, πράγμα που συνηθίζετε, ειδικά όταν συμβαίνουν ευχάριστα πράγματα στη ζωή σας (και δε μπορείτε να διαχειριστείτε τη συνεπακόλουθη ευτυχία τους). 

Από τα μέσα Μαρτίου ως τα τέλη Ιουνίου ας είστε λίγο καχύποπτοι με τους γύρω σας, ιδίως όσους σάς τάζουν διάφορα σε γκομενικό/ συναισθηματικό επίπεδο. Αν είναι να αλλάξουν (κι άλλα) πράγματα σε επίπεδο γκομενικών σκέσεων (πάντα με κάπα οι σκέσεις), να είστε προετοιμασμένοι να μη σας τουμπάρουν οι άλλοι και κάνετε πράγματα που είναι κόντρα στις βασικές σας αξίες (όχι επειδή θα θιχτεί ο εγωισμός σας, αλλά επειδή δε θα μπορείτε έτσι κι αλλιώς να ανταπεξέλθετε σε μια τέτοια κατάσταση). 

Από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μετά θα χρειαστεί να προσέξετε πάρα πολύ τη φυσική σας κατάσταση και να μην κάνετε τα σουβλατζίδικα να αναστενάξουν, καθώς το πρόγραμμά σας θα είναι ζορισμένο και θα είστε εξαιρετικά επιρρεπείς σε καταχρήσεις που δε θα βοηθήσουν το well being σας. 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Αισθάνεστε φτωχοί στην τοποθεσία Άνω Ηλιούπολη; Πιστεύετε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποταμιεύσετε έστω ένα ευρώ, με δεδομένο ότι ο Κρόνος σάς έχει πάρει φαλάγγι ποικιλοτρόπως το τελευταίο χρονικό διάστημα; Αφήστε το θείο, πιάστε το Τζόκερ, καθόσον ο Δίας, μετά που έκανε ό,τι μπορούσε για την προσωπική σας ανάπτυξη, βρίσκεται στον Αιγόκερω και σάς δίνει τη δυνατότητα να επιδιώξετε την οικονομική σταθερότητα ή και ανάπτυξη (κατ’ ουσίαν βγαίνετε από τα μνημόgnια, αλλά φορ ρίαλ). Από τα τέλη Μαρτίου ως τις αρχές Ιουλίου ο Κρόνος θα μετακινηθεί για λίγο στον Υδροχόο και έτσι ό,τι προτζεκτάκι έχει μείνει παραπονεμένο και σχετίζεται με την επικοινωνία (για παράδειγμα έχετε ξεκινήσει να γράφετε την αυτοβιογραφία σας, τη βιογραφία της Έφης Σαρρή, μια πραγματεία πάνω στον Χάμπερμας και τον Καστοριάδη, οτιδήποτε), θα ολοκληρωθεί, καθώς τα πράγματα θα σοβαρέψουν ένθεν κι ένθεν, εκείθεν και εντεύθεν. 

Παράλληλα με την αλλαγή στα οικονομικά σας θα βλέπετε και εξέλιξη στα επαγγελματικά, πρωτίστως διότι έχετε δουλέψει πολύ το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συμπαντικά έχει έρθει η ώρα να εξαργυρώσετε τους κόπους σας. 

 

 

Ας περάσουμε τώρα στο δεύτερο σκέλος των εξελίξεων που σάς επιφυλάσσει η νέα χρονιά και αφορά στα γκομενικά, τα οποία από το καλοκαίρι και μετά θα πάρουν φωτιά. Η Σεληνιακή και Ηλιακή Έκλειψη του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου, καθώς και η έκλειψη στους Διδύμους στα τέλη Νοεμβρίου θα σάς δώσουν να καταλάβετε πως δε γίνεται για κανένα λόγο να κάνετε θυσίες μόνο εσείς, και οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε (όχι μόνον ο Θανάσης, γενικότερα οι δικοί σας άνθρωποι) να σάς καθυστερούν, εκούσια ή ακούσια, επειδή απλά τους έχει βολέψει το status quo, δηλαδή η δική σας γενική ικανοποίηση από τη ζωή και η συνακόλουθη δική τους ησυχία, η οποία όμως σάς αποστερεί τη δυνατότητα να πάτε παραπέρα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Μια πρώτη γεύση από αυτό το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα/ τακτοποίηση θα έχετε πάρει και από τα μέσα Μαρτίου ως τα τέλη Ιουνίου, αλλα αν δεν είστε σε θέση (συναισθηματικά, κυρίως) να “στείλετε” κόσμο, θα σας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες, εδώ δεν είναι ημιτελικοί επιλογής τραγουδιού Eurovision στην ΕΡΤ να σε τρώει η μαρμάγκα “επειδή δεν είσαι του ποιοτικού” παρότι εσένα θέλει ο κόσμος.

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Τάμυ Τσανάκα: η Ελλάδα είναι γυναίκα Αιγόκερως. Κυρία Μπία, “εκλοχτήκατε” επιτέλους, μετά από αρκετά χρόνια δυσθεώρητα μεγάλη ταλαιπώριας (ο τόνος στο ωμέγα για έμφαση), ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ (με την καλύτερη δυνατή έννοια). Η αρχή της χρονιάς θα είναι μεν έντονη, ωστόσο θα τη βιώσουμε όλοι μαζί ή αλλιώς, όπως θα έλεγε η Κατερίνα Λάσπα, “λίγο πολύ, όλοι τον έχουμε γευτεί”. Να περιμένετε διάφορες εξελίξεις στις σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις) παντός είδους, τόσο στις αρχές της χρονιάς, όσο και στα μέσα της ακριβώς. Ο Δίας πάνω σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας βοηθήσει σε κάθε τομέα, μα στα της δουλειάς, μα στα γκομενικά, μα στην ισορροπία της ψυχούλα σας και γενικότερα το μόνο που δε μπορεί να κάνει ο Δίας είναι να θεραπεύσει την πιτυρίδα (στην παρούσα φάση, αν το προσπαθήσετε κι εσείς όσο είναι πάνω σας ο πλανήτης, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει). 

Από τις 22 Μαρτίου ως τις 2 Ιουλίου ο κυβερνήτης σας Κρόνος μετακινείται για λίγο στον Υδροχόο και έτσι ξαλαφρώνετε λίγο σε προσωπικό επίπεδο και ασχολείστε με τα οικονομικά, έναν τομέα με τον οποίο, όταν καταπιάνεστε, μπορείτε να κάνετε μεγάλα πράγματα (αφού στη γειτονιά σάς φωνάζουν μια Στουρνάρα, μια Ζολώτα, μην κοιτάτε που δεν τα λέτε). Από τα μέσα Μαρτίου ως τα τέλη Ιουνίου φροντίστε λίγο παραπάνω την υγεία σας και μην ξεχνάτε ότι είστε μεν πολύ πολύ καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, αλλά δεν είστε ο Σούπερμαν. 

Από τον Ιούλιο και έπειτα η μεταμορφωτική φάση στην οποία ήδη έχετε εισέλθει θα δώσει κι άλλα θαυμαστά αποτελέσματα, αφού σιγά σιγά θα έχετε αρχίσει να ξεφεύγετε από τον μονολοθικό τρόπο με τον οποίο βλέπετε συνήθως τη ζωή σας και θα προσαρμόζεστε στις νέες συνθήκες, εντοπίζοντας τα σημεία που πρέπει να διορθώσετε σε αυτήν (σε αυτό συμπεριλαμβάνονται πράγματα όπως το σπίτι, ο τρόπος με τον οποίο σχετίζεστε με τους ανθρώπους εν γένει, κ.λπ. 

Τέλος, από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου τα σόγια σας θα είναι λίγο πιο απαιτητικά από ό,τι συνήθως, γι’ αυτό μην παραλείψετε να βάλετε όρια, όσο κι αν θέλετε να τους βοηθήσετε. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η χρονιά σας, ας πέσει λοιπόν το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Aν έχετε ήδη ακούσει ότι ο Κρόνος θα έρθει πάνω σας για λίγους μήνες και είστε κάπως έτσι:

 

 

μην αγχώνεστε. 

 

Εδώ και κάμποσα χρόνια ζείτε μέσα σε μια ιδιότυπη ντιβουρλίγκα, μια αζιτασιόν ψυχολογική που σάς κόβει τα πόδια και μάλιστα πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνετε. Πολλοί κύκλοι θα κλείσουν μέσα στη χρονιά και με το που θα έρθει πάνω σας ο Κρόνος, από τις 22 Μαρτίου ως τις 2 Ιουλίου, θα πάρετε τα πρώτα σημάδια για το τι πράγματι θέλετε/ πρέπει να αλλάξει στη ζωή σας – ενώ μέχρι τώρα πηγαίνατε στα ψαχουλευτά και βασιζόσασταν εν πολλοίς και στην “καλοσύνη των ξένων”, σαν την Μπλανς Ντιμπουά του Κιάτου Κορινθίας. Το βασικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε ολόκληρη τη χρονιά είναι να μην πάρετε παρακινδυνευμένες αποφάσεις, που βασίζονται στο heat of the moment και όχι στις ικανότητές σας και την εκάστοτε – αντικειμενικά ευνοϊκή – συγκυρία. Όχι πως θα μάθετε την πειθαρχία σε ένα τρίμηνο μέσα, αλλά σε κάθε περίπτωση, καλό θα σας κάνει αυτή η προσωρινή μετακίνηση. Επίσης, επαγγελματικά μπορείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα, αρκεί να είστε σίγουροι ότι δε σας έχουν τάξει Ρενό Κλιό δεκαετίας με subwoofer για Μαζεράτι. Από αυτά θα κριθούν και τα οικονομικά σας, γι’ αυτό μην πάρετε ρίσκα έτσι για το σπορ, παρά μόνο αν είστε σίγουροι πως αυτό το νέο βήμα σας πάει κι αυτό γουστάρετε να κάνετε για να βελτιωθεί η ζωή σας. 

 

 

Σε τροχιά ανανέωσης σάς βάζει και ο Δίας στον Αιγόκερω, ιδίως από την άνοιξη και μετά, που θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πολύ λιγότερο Καίτη Κολεσίδου – Γκιούλμπαμπα. Βέβαια, όπως εκείνη θυμόταν διαρκώς τον Χρήστο τον νοσηλευτή, έτσι κι εσείς κινδυνεύετε από τα μέσα Μαΐου ως τα τέλη Ιουνίου να κολλήσετε ξανά με το παρελθόν, ενώ στο μεταξύ θα έχετε κάνει τόσο καλή δουλειά για να πάτε παρακάτω τη ζωή σας. Δε χρωστάτε σε κανέναν το οτιδήποτε, απλώς επειδή κάποτε περάσατε καλά μαζί του/ της. Κι εμάς μας εξυπηρετεί εξαιρετικά ο κύριος με τα ντοματίνια στη λαϊκή της Καλλιδρομίου, αλλά δεν του γράψαμε και το σπίτι μας. 

Το φθινόπωρο, κι ενώ στο μεταξύ οι σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις) θα περνούν από διάφορα στάδια, θα είναι δηλαδή ασορτί με τις υπόλοιπες αλλαγές που κάνετε και τη θεραπεία της ψυχούλας σας, που θα συμβαίνει σε φάσεις που δεν θα καταλαβαίνετε απαραίτητα εσείς, ίσως προκύψουν διάφορες προστριβές με τους φίλους σας. Όλοι αλλάζουμε, εσείς είστε έτοιμοι για κομβικές εξελίξεις στη ζωή σας, συγχωρήστε, προχωρήστε, αλλά για κανένα λόγο μην ξεχνάτε το δικό σας καλό (και, άρα, σιχτιρίστε κατά βούληση). 

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

“Όσα έχω ζήσει, τα ‘χει πει η Βίσση”, λέει ένα γνωστό σύνθημα κι εμείς θα συμπληρώσουμε πως τα έχει αναδείξει η Γαρμπή με το “Αυτό το κάτι που θέλω”. Αυτό, λοιπόν, το “κάτι”, στον τομέα των επαγγελματικών και των συνεργασιών είναι που θα αναζητήσετε και θα βρείτε μέσα στη νέα χρονιά, όχι πάντα εύκολα, σε κάθε περίπτωση όμως με άμεσες συνέπειες στην καθημερινότητά σας. Όλη η χρονιά είναι κρισιμότατη για τις φιλίες σας, τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και οτιδήποτε αφορά σε σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, και μάλιστα όλα αυτά θα προχωρήσουν, εφόσον προσέξετε κι εσείς πού πατάτε, με επιτυχία, ακόμα και την περίοδο που ο Κρόνος θα βρίσκεται για λίγο στον Υδροχόο και θα βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και άγχη και ίσως σάς θυμίσει την εκνευριστική ύπαρξη διαφόρων φαντασμάτων του παρελθόντος. Σε κάθε περίπτωση, από 22 Μαρτίου ως 2 Ιουλίου μπορείτε να προσέξετε για να μη σας “σκάσουν” απότομα όλα αυτά και κάνετε σαν την Ασημίνα όταν συνέβαινε κάτι κακό για τη φίλη της την Κάτια στο GNTM. 

Aπροσδόκητες εξελίξεις στα επαγγελματικά θα φέρουν οι εκλείψεις τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να έχετε υπόψιν σας τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με την καριέρα σας.

Φτάνει όμως τώρα με το μεροκάματο, ας περάσουμε στα γκομενικά σας, τα οποία θα φουντώσουν το καλοκαίρι και στα οποία θα πρέπει να προσέξετε τις προοπτικές που έχετε με τον άλλο, όχι ότι ντε και καλά πρέπει να παντρευτείτε και να τρώτε οικογενειακώς με τα πεθερικά τις Κυριακές ροστ μπιφ με χοντρό μακαρόνι, αλλά το ότι συναισθηματικά θα σας βγάλει κάπου, θα μείνετε ευχαριστημένοι από τον Θανάση (κι εκείνος από εσάς) και γενικώς θα αισθανθείτε μια πληρότητα, κι όχι μόνο το “να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα”. Με δυο λόγια, θα καταλάβει ο άλλος τι έχει μπροστά του και θα το εκτιμήσει όσο η πρώην πεθερά της Αγγελικής Ηλιάδη το γεγονός ότι έπλενε κατσαρόλες.

 

 

Γύρω στα τέλη Νοεμβρίου να περιμένετε διάφορες εξελίξεις στα του σπιτιού, σε διάφορα μέτωπα, αλλά κυρίως σε πράγματα που μπορεί να έχουν “παγώσει” από τις αρχές του καλοκαιριού. Τέλος, από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως τα τέλη Νοεμβρίου τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή. Όχι πως δεν θα λάβετε, απλώς επειδή μπορεί να τα κάνετε όλα σουβλάκια σε πανηγύρι, πράγμα που προσωρινά θα ευχαριστηθείτε, αλλά στην πορεία θα μετανιώσετε, έχετε το νου σας και ψάξτε να βρείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία για να σας μείνει κατιτίς στην άκρη. Γενικότερα μιλώντας, ό,τι κάνετε θα είναι εποικοδομητικό, μπορείτε να φτιάξετε πολλά πράγματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό και, wait for it, να είστε happy about it aaaalll the freaking way, που θα έλεγε και η Καγιά.

 

 

 

Όλα τα Άστρα και τα Ζώδια βρίσκονται εδώ

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment