Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια - The Daily Owl
fade
28284
post-template-default,single,single-post,postid-28284,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε σε μια ακόμα εκπομπή μας. Ο Άρης μπαίνει σήμερα 10 Μαρτίου στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει ως τις 21 Απριλίου. “Κι εγώ τι θες να κάνω τώρα“, θα αναρωτηθείτε και θα έχετε όλα τα δίκια. Ο Άρης στον Ταύρο θα φέρει σταθερότητα. Θα έχετε υπομονή κι επιμονή. Θα θυμάστε συχνά την Άντζελα και θα σκέφτεστε “Έτσι όπως ξεκίνησε η Άντζελα, από εργάτρια στην Πεταλούδα, και σκαλί σκαλί έγινε η καλύτερη ζεϊμπεκού της χώρας, έτσι θα πορευτώ κι εγώ“. Εκπονείτε ένα μπίζνες πλαν, σαν να λέμε, και ετοιμάζεστε για μακροχρόνιες επενδύσεις, που θα αποφέρουν καρπούς αρκετά αργότερα.  Διαβάστε τις προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου και μην παραλείψετε να ασχοληθείτε με τον ωροσκόπο σας. Δεν θα τα ακούω εγώ, επειδή εσείς βαριέστε να κάνετε ένα σκρολντάουν/ σκρολάπ. 

 

Και κάτι ακόμα. Σήμερα τα ζώδια είναι αφιερωμένα στη Buffy, που έκανε πρεμιέρα σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια. Αν δεν έχετε δει, να δείτε. 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

giphy (27)

 

Ο Οίκος των χρημάτων και των υλικών αγαθών υφίσταται τραντάγματα, καθώς ο Άρης περνάει από μέσα του με το ύφος του Πολ Τόμσεν σε κρίσιμη συνάντηση των Θεσμών στο Χίλτον. Όπως η Μαρκάταινα είχε τον Λουκά και τη στήριζε στις δύσκολες στιγμές που το εργοστάσιο έπαιρνε την κάτω βόλτα, έτσι κι εσείς θα στραφείτε στο φιλικό σας περιβάλλον για να βρείτε βοήθεια. Τώρα, αν οι δικοί σας άνθρωποι, μετά την προσπάθεια να νοικοκυρέψουν τα έξοδά σας, προσπαθήσουν να σας πιάσουν και λίγο το μπούτι, μην τους αποπάρετε. Πλούσιοι μπορεί να μην είστε, λαμπεροί όμως, είστε πάντα κι αυτό είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Το πώς αντιδράτε στη μεγάλη ζήτηση, είναι δικό σας θέμα. 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

giphy (34)

 

Από κει που ήσασταν “τα ζώα μου αργά”, η εγρήγορση εντυπώνεται σε κάθε πτυχή της ζωής σας κι έτσι το Σαββατοκύριακο θα πάρετε αποφάσεις για τις οποίες, υπό άλλες συνθήκες, σε ταυρίσιους χρόνους, θα χρειαζόσασταν μια πενταετία. Τι μπορούν να αφορούν αυτές οι αποφάσεις; Τα πάντα. Και γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα; Γιατί τώρα είναι η ευκαιρία να δώσετε λίγη ποικιλία σ’ αυτή τη ζωή που συχνά φαντάζει πιο φλατ κι από αρχαιοελληνικό σανδάλι. Κι αν στη διαδικασία αυτή “πάρουν τα σκάγια” κόσμο και ντουνιά, δεν πειράζει. Ο καλόβολος εαυτός σας θα είναι πάντα εκεί. Ο διεκδικητικός είναι που προβαίνει σε επιλεγμένα guests, αλλά, όποτε το κάνει, τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά. Αν ρωτάτε για τα γκομενικά, αυτά εντάσσονται κανονικά στις προαναφερθείσες κατηγορίες αποφάσεων – για μονολεκτικές απαντήσεις “ναι” ή “όχι”, απευθυνθείτε κατευθείαν στον Θανάση. 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

cf0637eccbc8a4f64276ba292e66a188

 

O χειμώνας ξεψυχάει στην αγκαλιά της άνοιξης κι εσείς κοιτάτε εκστασιασμένοι, βγαίνοντας δειλά δειλά από τη σπαρίλα των τελευταίων μηνών. Είστε ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι και χρειάζεστε κάτι ελάχιστο για να γίνετε η Κορίνα Μητροπούλου στη φάση που προσπαθούσε να βάλει στον ίσιο δρόμο βαρυποινίτες, διαβάζοντάς τους μια Μάρω Βαμβουνάκη, μια τις Επιστολές προς Κορινθίους. Για να μην την πατήσετε, όμως, όπως η Κορίνα με τον Γιακουμή ή όπως τον έλεγαν στ’ αλήθεια, χρειάζεται να παρατηρείτε τα σημάδια. Και κάτι ακόμα. Το “μου σηκώνεται με τον Τάδε” δεν σας είναι πλέον αρκετό. Θέλετε και ένα άλφα πνευματικό μπαγκράουντ; Ναι. Πάντα, εξάλλου, το θέλατε, απλά τώρα, στη φάση της μοναξιάς όπου τεχνηέντως περιήλθατε, το έχετε ανάγκη. Ναι, όσο είχε ανάγκη η Κορίνα μια οικογένεια.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

giphy (35)

 

Ο Άρης περνάει από τον Οίκο της κοινωνικότητάς σας κι έτσι έρχεται η ώρα να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Αν έχετε εξαντλήσει όλες τις καφετέριες της γειτονιάς, σάς βαριούνται στο book club περισσότερο από ό,τι βαριούνται (κρυφά) το διάβασμα και το γυμναστήριο σάς πέφτει βαρύ, ήρθε η ώρα να γραφτείτε στους προσκόπους – αν σας παίρνει ηλικιακά – ή έστω στον Περιηγητικό Σύλλογο της περιοχής, μπας και δεήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στη ζωή σας. Η κοινωνικότητα θα σας φέρει σε επαφή με τη φύση και τον κόσμο, γκομενικό potential θα προκύψει και είναι στο χέρι σας να βάλετε τις βάσεις για μια άνοιξη όλο τρέλα. Από μόνοι τους θα σας την πέφτουν. Υπάρχει αρκετή απελπισία εκεί έξω, δεν λέω, αλλά από μόνοι τους; Γι’ αυτό μην αρχίσετε να ζητάτε παράλογα πράγματα.

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

giphy (30)

 

Τα μάτια σας κάνουν δολάρια, όπως τα μάτια του θείου Σκρουτζ σε μια μέση ιστορία Μίκυ Μάους. Γρήγορα, συστηματικά και εμμονικά. Οι αδικίες στο επαγγελματικό περιβάλλον δεν είναι κάτι νέο για την περίπτωσή σας. Έχουν ξεκινήσει από πέρυσι και ο σεβασμός από τους εργοδότες/ προϊσταμένους έχει πάει για βρούβες στον Υμηττό. Η λιονταρίσια χαίτη σας ζυγό (ζυγαριά αλλά και ζώδιο) δεν υπομένει, γι’ αυτό θα χρειαστεί να εκπονήσετε ένα σχέδιο εξόδου/ εισόδου.  Κάτι σαν την “Τελευταία Έξοδο Ρίτα Χέιγουορθ”, αλλά με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Μπορείτε να τα καταφέρετε, αν δεν σας πιάσει ντιβουρλίγκα και υστερία. Γκομενικά καλά είστε, τι ρωτάτε, πάλι τον άντρα της ζωής σας λέτε ότι ψάχνετε και πάλι θα κολλήσετε (για κανένα μήνα) με το πρώτο μουλαρότεκνο που θα σας κάνει λίγο γκίλι – γκίλι στον σβέρκο. 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

giphy (29)

 

Η ενέργεια της Πανσελήνου που θα γίνει την Κυριακή πάνω σας έρχεται την κατάλληλη στιγμή, εκεί όπου ταξίδια και λοιπές μετακινήσεις θα πραγματοποιηθούν, είτε το θέλετε, είτε θα προτιμούσατε να χτιστείτε μόνοι σας σε μπετόν στο πάτωμα του σπιτιού και δη σε σημείο όπου μπορείτε να ρίχνετε και μια ματιά στο καναρίνι – γιατί αν περιμένατε από τον Θανάση να προσέχει το ζωντανό, θα το είχατε κλάψει από την 28η Οκτωβρίου. Ήρθε η ώρα να κάνετε ταμείο, καθώς η δουλειά σας είχε ξεπατώσει το τελευταίο εξάμηνο και αποτελέσματα δεν βλέπατε ούτε με εξοπλισμό δανεικό από τη NASA. Γκομενικώς βαδίζετε σωστά, με αυτοπεποίθηση και χωρίς να έχετε όρεξη για πολλά πολλά. 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

giphy (29)

 

“Στην τελευταία ρουφηξιά, κάνω όρκο να τελειώσει πια ό,τι τελειώνει”. Ρουφάτε τον freddo που απέμεινε και προχωράτε μπροστά. Η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθάει να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας τυραννάει εδώ και καιρό και μάλιστα με ηρεμία, χωρίς να πάει στράφι η προίκα από την Παρουσίαση. Για όσους δεν έχουν έναν Θανάση στη ζωή τους, ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν, αλλά να κάνετε thorough vetting στον υποψήφιο, γιατί απέξω μπορεί να είναι ο Λάκης Κομνηνός κι από μέσα ο Μάκης Βορίδης. Αισθάνεστε μια ορμητική δύναμη να περνάει από μέσα σας κι αυτή μπορεί να προκαλέσει τριβές με τους δικούς σας. Στα τέτοια σας, ας προκαλέσετε κι εσείς κάτι μια φορά, που όλο την ισορροπία ψάχνετε και όλο άσπαστα κατεβάζετε τα αγχολυτικά. 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

giphy (32)

 

Σας ζητάνε από παντού αυτό το Σαββατοκύριακο. Για να είμαστε ακριβείς, σχεδόν από παντού, καθώς από εκεί που θέλατε να σας έχουν ζητήσει δεν υπάρχει προκοπή – όχι ότι σας νοιάζει, βέβαια. Η Πανσέληνος σάς πλαισιώνει με δικούς σας ανθρώπους, κόσμο που μπαίνει στον κόπο να σκάψει κάτω από την επιφάνεια της ψυχούλας σας και να μοιραστεί μαζί σας ό,τι αξίζει. Μια μερίδα γύρο από τον Παναγιώτη στη Νίκαια, μια Twix από το περίπτερο, μια έξοδο εξομολογήσεων πάνω από ουίσκες. Ο Άρης στον Οίκο των σχέσεων θα σας τσιτώσει λίγο και ίσως επιστρέψει η ζήλια για τον Θανάση (τον δικό σας ή αλληνής, δεν έχει σημασία). Η απόλυτη ηρεμία μπορεί να γίνει εκνευριστική, αλλά είναι σίγουρα προτιμότερη από το φελινικών διαστάσεων (και απόδοσης) χάος που κάποτε επιδιώκατε. 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

giphy (31)

 

Ο βασικός νταλκάς της περιόδου που διανύουμε είναι, προφανώς, η δουλειά, όπου συνήθως η προσφορά σας δεν αναγνωρίζεται, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε αμελητέα ποσότητα. Ο Άρης στον Οίκο της εργασίας θα σας δώσει το boost που χρειάζεστε για να τα κάνετε όλα σκόνη και θρύψαλα. Πριν, όμως, καταφύγετε σε αυτού του είδους τις λύσεις, πάρτε μια βαθιά ανάσα, πιείτε μια λουίζα, που ξεπρήζει κιόλας, και σκεφτείτε αν αξίζει να γίνετε από δυο χωριά χωριανοί με αυτή την αφορμή. Σκεφτήκατε; Α μπράβο. Υπάρχουν και μεγαλύτεροι στόχοι εκεί έξω. Γκομενικώς δεν σας νοιάζει, λέτε, διότι τα πράγματα θα βρουν μόνα τους λύση, λέτε, επί της ουσίας όμως η καρδούλα σας το ξέρει πόσο φοβάστε να προχωρήσετε ή αλλιώς να ξεβολευτείτε. Η επιλογή του ρήματος είναι δική σας. 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

giphy (27)

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 9ο Οίκο σας κι έτσι θα είστε έτοιμοι για εξορμήσεις στον Παρνασσό. Όχι το βουνό, εξάλλου σιγά μην τρέχατε ως εκεί, έτσι που φημίζεστε για την ενεργητικότητά σας. Μέχρι την Καρύτση θα πάτε, θα ανεβείτε τις σκάλες του Φιλολογικού Συλλόγου, θα καθίσετε σε μια καρέκλα, θα ακουμπήσετε το χέρι στο σαγόνι με ύφος Μαέβιους Παχατουρίδη και θα κάνετε ότι καταλαβαίνετε αυτά που απαγγέλλει η εγνωσμένου κύρους ποιήτρια Βάνα Καρούλου – Λέκκα. Όσο θα σας παίρνει ο ύπνος θα παρακολουθείτε με αγωνία, σκεφτείτε τι πάει καλά στα γκομενικά σας και τι δεν πάει πουθενά. Θα εντυπωσιαστείτε με τον τρόπο που, ένα χαρακτηριστικό, μια κατάσταση, μια αίσθηση που έχετε μπορεί εξίσου να εμπίπτει στις δυο κατηγορίες. Όποιο κι αν είναι το σκορ, μη σας προβληματίσει. Ο έρωτας έρχεται και θα σας βρει να ροχαλίζετε στη μέση της Αθήνας.  

 

 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

1093310656-BTVS-buffy-the-vampire-slayer-32855900-500-205

 

Ο Άρης περνάει στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, συνεπώς σε πρώτη φάση θα θυμηθείτε πως έχετε σπίτι και σε δεύτερη θα αναρωτηθείτε ποιος διάλεξε μπεζ καναπέδες για σπίτι πάνω στη Χαριλάου Τρικούπη χωρίς αλουμινένια κουφώματα.  Δικό σας έργο είναι όλο αυτό, μη ντρέπεστε, τα έχουμε κάνει κι εμείς αυτά τα λάθη, όλα θα διορθωθούν αν μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχετε πάλι την εντύπωση ότι μένετε στο Χίλτον κι όχι στο δυάρι των Εξαρχείων. Γκομενικώς ζείτε σε μια χειμερία νάρκη – η οποία για κάποιους κρατάει 2 χρόνια βέβαια – ωστόσο η Πανσέληνος της Κυριακής μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Πόσο χρειάζεται να “νιώθετε” πριν κάνετε κίνηση; Μην απαντήσετε ακόμα. Βασικά μην απαντήσετε. Κάντε. 

 

 

 

 

 

ΙΧΘEIΣ

 

giphy (25)

 

Ο Άρης βρίσκεται στον Οίκο της επικοινωνίας – όπου θα παραμείνει μέχρι σχεδόν το τέλος Απριλίου. Θα πάτε στο περίπτερο, θα πάρετε ένα πακέτο τσίχλες και θα βάλετε μπρος να τις μασάτε. Όσο κι αν σας πιέζουν να μιλήσετε, όσο κι αν θέλετε να εκτοξεύσετε την αποψάρα σας στα μούτρα του άλλου, θα συγκρατείστε. Φυσικά και έχετε τα δίκια σας. Όλοι, κάπως, κάπου έχουν ένα δίκιο. Η Πανσέληνος θα ρίξει φως σε όλους τους ανθρώπους γύρω σας. Θα δείτε τα καλά και τα στραβά και θα αποφασίσετε αν αξίζει να μένετε δίπλα τους. Βέβαια, το ίδιο θα κάνουν κι αυτοί για εσάς, καθόσον για να χορέψεις τανγκό και για να φας μεγάλη ποικιλία σε ουζάδικο, είναι γνωστό πως χρειάζονται δυο άτομα. 

 

 

Petroula Von Trier

Μάγισσα | Ταρωμάντις | Εξαδέλφη της Maleficent και κουνιάδα της Evil Queen

No Comments

Post a Comment