Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια - Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24-25 Ιουνίου - The Daily Owl
fade
31573
post-template-default,single,single-post,postid-31573,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24-25 Ιουνίου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 24-25 Ιουνίου. Από την Παρασκευή, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να πραγματώσετε τη συναισθηματική ισορροπία που λαχταράτε, καθώς, όσο wild things κι αν το παίζετε, βαθιά μέσα σας κρύβετε ένα λευκό μαλλιαρό χάμστερ που αποζητά χάδια, αιρκοντίσιο στο 24 και γαλήνη. 

 

 

Τι θα σας βοηθήσει δηλαδή να κάνετε; Να διαχειριστείτε την ευαισθησία σας, να επιλέξετε πού θα τη διοχετεύσετε και πού θα συγκρατηθείτε, όχι επειδή θα σας κοροϊδεύει ο κόσμος, σαν να κλαίτε βλέποντας παλιά ελληνική ταινία, αλλά επειδή στη διαδικασία αυτή ενίοτε κοροϊδεύετε εσείς τον εαυτό σας.

 

 

 

 

 

Για πληρέστερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, αλλιώς θα σας χαλάσει ο καταψύκτης και θα λιώσουν μέσα όλα τα παγωτά. Ναι, ξέρω, εσείς δεν τρώτε, για καμιά επίσκεψη τα έχετε. 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

O Ερμής στον Καρκίνο από τις 21 του μήνα θα σας κάνει πιο συγκαταβατικούς και θα σας βοηθήσει να λύσετε τις παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αν βέβαια μετριάσετε τη ντιβουρλίγκα που σας έχει προκαλέσει ο όγκος εργασίας σας, ο οποίος πλέον είναι σαν τους δράκους της Khaleesi στην 7η σεζόν Game of Thrones: τρομακτικός σε διάσταση και απειλητικός για τους γύρω σας, αν φυσικά κάνουν το λάθος και σας αμφισβητήσουν τη σκοπιμότητά του. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας σπρώξει να ασχοληθείτε με τον Θανάση και να βγείτε από τη φάση “εξαντλούμαι και δεν επανακυκλοφορώ”, αν και το Σάββατο πάλι θα έχετε το χαβά της κάργιας της καριέρας σας. Την Κυριακή προσέξτε τον Άρη σε τετράγωνο με τον Δία, που θα προσπαθήσει να μπουρλοτιάσει το οικογενειακό τραπέζι με από καιρό ανεπίλυτα ζητήματα, εκτός αν γουστάρετε την εικόνα του θείου Στέργιου να λέει στον πατέρα σας “βγες έξω να χτυπηθούμε” – εξάλλου έτσι χωνεύουν οι άντρες το μπριάμ. 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ο Ερμής στον Καρκίνο σάς έχει μαλακώσει την ψυχή. Τι εννοούμε με αυτό; Πάλι βρίζετε όσους σας έχουν ξύσει επανειλημμένα τα άντερα, όμως αυτή τη φορά το κάνετε με απόλυτη συνείδηση και με τρόπο πιο στρογγυλεμένο, ώστε κι εσείς να μην ξεφυσάτε σαν το φουγάρο του Σκοπελίτη και οι άλλοι να μη νομίζουν ότι τους τα χώνετε απλώς επειδή έχετε νεύρα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα επιμείνει σ’ αυτή τη διπλωματική προσέγγιση των ενοχλητικών εντόμων που σας περιβάλλουν, δηλαδή θα πραγματώσετε Κόφι Άναν ή, έστω, ζεϊμπέκικο ΓΑΠ σε εκδήλωση για την ελληνοτουρκική φιλία. Για όσους δεν έχουν Θανάση στο προσκήνιο, η Αφροδίτη εξακολουθεί να φέρνει κόσμο στο δρόμο σας. Το αν τους ανοίγετε την πόρτα του τριαριού στο Παγκράτι, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Όσοι βρίσκονται σε σκέση (πάντα με κάπα οι σκέσεις) αποκρυσταλλώνουν τα συναισθήματά τους – και ξέρετε, μην τάξεις σ’ άγιο κερί, σε παιδί παιχνίδι και σε Ταύρο αποκρυστάλλωση. Την Κυριακή προσέξτε μη σας κάνουν έξαλλους όσοι δεν δίνουν σημασία/ αξία στη λεπτομέρεια, γιατί λόγω αυτοφώρου θα παραμείνετε μέσα το βράδυ – και δε θέλετε να ξέρετε πώς είναι το μέσο κρατητήριο στο μέσο αστυνομικό τμήμα. 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ο Ερμής στον Καρκίνο σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, κι εσείς εννοείται πως θα προτιμούσατε να σας βγάζουν το σελάκ με πένσα ή να σπάνε μπροστά σας αβγά Φαμπερζέ (έστω από τη συλλογή κάποιου άλλου) παρά να βγάλετε χαρτί και μολύβι και να υπολογίσετε έσοδα, έξοδα και πεντικιούρ που σας αναλογούν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πέραν αυτού, αν καταφέρετε να χωνέψετε το φετινό τεκμαρτό εισόδημα και την καμπανιά που θα έρχεται καταπάνω σας (και όχι μόνο πάνω σε εσάς, αν αυτό σας παρηγορεί), η διάθεσή σας θα παραμείνει σε πρωτόγνωρα για την εποχή και την ιδιοσυγκρασία σας επίπεδα. Τέρμα πια η εξαλλοσύνη, καλώς ήρθε το δολάριο και η συγκαταβατικότητα. Έχετε μόλις πλακωθεί/ χωρίσει με τον Θανάση; Θα βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να μοιράσετε τα Kosta Boda χωρίς να ριχτεί κανένας στη μοιρασιά (“εσύ πάρ ‘το”, “όχι, εσύ πάρ’ το”). Δεν υπάρχει Θανάσης; Η μικρή μετάλλαξη που θα περάσετε ίσως αφήσει τον κόσμο να σας πλησιάσει – και χωρίς να κόψει λάσπη από το πρώτο δεκάλεπτο, νομίζοντας, τουλάχιστον ότι είναι ο μοναδικός Έλληνας που γνώρισε την Καρανάσιου από κοντά.

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Επιστροφές από Θανάσηδες παρελθόντων ετών; Τσεκ. Διάθεση να μην τους φέρετε στο κεφάλι όλο το προικιό σας και να συζητήσετε σαν άνθρωποι, ανθρώπινα, έστω κι αν η επιστροφή τους θυμίζει τον Νεκτάριο της Αλέκας από το Πάμε Πακέτο; Τσεκ. Σε περίπτωση που ο Θανάσης υπάρχει ήδη, η σκέση (πάντα με κάπα) θα ανανεωθεί σαν μονάδες σε κινητό και θα είστε εξαιρετικά ανάλαφροι και ευχάριστοι μεταξύ σας. Η ίδια ανάλαφρη φάση θα επικρατήσει και στη δουλειά, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε τι θέλετε, να βάλετε όρια και να ευχαριστηθείτε, μετά από καιρό, την ίδια την εργασία, κι ας είναι ο νους σας μίλια μακριά, στα Κουφονήσια και όπου αλλού λαχταράτε να ξεδιπλώσετε φέτος τη γκρίνια των διακοπών σας. Περάστε το Σαββατοκύριακο με φίλους, τόσο για να συζητήσετε τις βασικές αρχές που μας δίδαξε η Αλέκα (“όταν ένας άνθρωπος εξαφανιστεί, γιατί να τον ψάξεις”) όσο και για να καταλάβετε την αξία του ανάλαφρου, εσείς οι ακραιφνείς ντραμακουινιστές του φτωχού.

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 21 του μηνού έχει δώσει νέα πνοή στο “μέσα” σας και δη στη διαίσθησή σας. Αργείτε να πάρετε μπρος σε αυτά τα θέματα, αλλά όταν το κάνετε, μέχρι και οι Σκορπιοί μπορεί να σας δώσουν συγχαρητήρια – όχι, σκεφτείτε το. Η δουλειά τσουλάει, οπότε σας απασχολεί κάπως λιγότερο, όσο και το ένστικτό σάς λέει “άραξε την πέτσα σου για μια φορά, όλα θα πάνε καλά”. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αν προσφάτως έχουν χωρίσει οι δρόμοι σας με τον Θανάση, ενδεχομένως να σας τον ξαναφέρει μπροστά σας. Τι θα τον κάνετε, βέβαια, τώρα που έχετε συνειδητοποιήσει την αξία της φράσης “άντρας που δεν είναι τώρα δεν ήταν ποτέ”; Έστω και ψυχολογικά αυτό θα έχει ευεργετικές συνέπειες, ιδίως το Σάββατο που κάπως θα ζοριστείτε αναλογιζόμενοι το μέγεθος και το πλήθος των υποχρεώσεών σας. Να θυμάστε ότι αυτές οι υποχρεώσεις είναι πρωτίστως απέναντι στον εαυτό σας και δευτερευόντως απέναντι σε κάθε τυχάρπαστο που βρέθηκε στη ζωή σας (ναι, και οι συνεργάτες καμιά φορά, και οι συγγενείς, ως τέτοιοι λογίζονται). 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

 

 

Ο Ερμής στον Καρκίνο σάς κάνει πιο κοινωνικούς, δηλαδή ενδεχομένως και να μην κάνετε μια μέρα τα μπαλκόνια, ώστε να καταφέρετε να πιείτε έναν καφέ στην πλατεία, δεδομένου ότι μπαλκόνια είναι, δεν θα φύγουν, κι όταν επιστρέψετε εκεί θα είναι. Έχετε το νου σας στα επαγγελματικά, καθώς μπορεί να σας θυμηθούν άνθρωποι που πιστεύετε ότι είχαν ξεχάσει το όνομά σας – όχι ότι εσείς τους θυμόσασταν δηλαδή, αλλά λέμε. Μήπως είναι μια καλή στιγμή να προγραμματίσετε το μέλλον; Η Νέα Σελήνη σάς βοηθάει και σε αυτή την προσπάθεια και μάλιστα χωρίς να σας τσιτώνει το νευρικό σύστημα. Αυτό δεν θέλατε εδώ και δυο μήνες; Πέραν του να βγει διπλή προσφορά σε Detol καθαριστικά. Πέραν της πλάκας, η ψυχούλα σας που θέλει να τους αφήνει όλους ελεύθερους, με αποτέλεσμα όλοι να καταχρώνται την καλή σας διάθεση, επιτέλους αρχίζει να συνέρχεται από τα κοπανίδια των προηγούμενων μηνών και να σας βάζει σε καλοκαιρινό μουντ, μέσα έξω – κοκοφοίνικες, φουσκωτά φλαμίνγκο, κοκτέιλ, πισίνα με απολύμανση ενεργού οξυγόνου, κ.λπ. 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ο Ερμής στον Καρκίνο θα φέρει στο προσκήνιο την καριέρα σας. Από πού έρχεστε, πού πάτε, πώς θα φτάσετε εκεί και, κυρίως, αν πρέπει να φτάσετε εκεί ή να πάτε κάπου αλλού καλύτερα, που να μη χρειάζεται να καταβάλλετε ΕΦΚΑ κάθε μήνα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σάς κάνει ακόμα πιο συγκαταβατικούς από όσο είστε κι αυτό δεν σας συμφέρει αλλού παρά μόνο στη γκομενική διεκδίκηση. Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα και τα ξαναβρείτε, να ξέρετε ότι αυτό θα είναι για πάντα, συνεπώς σκεφτείτε καλά αν, ενόψει αυτού του ενδεχόμενου, μια επανασύνδεση θα είναι συνώνυμο του “όλα σε σένα τα βρήκα κι είμαι ευτυχισμένος” ή του “και μου λες, λοιπόν, θυμήσου, μην πετάξεις τη ζωή σου στα σκυλιά”. Όχι τίποτα άλλο, αν εκεί την πατήσετε, θα κάνετε σαν τον ΓΑΠ προχτές στο Τουίτερ με τον Τσίπρα και το Καστελόριζο (btw ο ΓΑΠ θα φταρνίζεται εξαιτίας των παρουσών προβλέψεων). 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Από τις 21 του μηνού ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει μετακινήσεις και ταξίδια, έστω κι αν αυτά είναι ως τη Βαρυμπόμπη. Επίσης, αν είχατε σκοπό να ξεκινήσετε “εξωσχολικές” δραστηριότητες (πέραν του crash test σε καντίνες της Αττικής λέμε τώρα), αυτή είναι η ευκαιρία σας. Που δεν θα την αξιοποιήσετε, διότι μεταξύ μας μιλάμε, το μόνο που δεν βαριέστε να κάνετε ποτέ, μα ποτέ, είναι να κρύβεστε σαν τον Littlefinger και να μεταδίδετε τον υπαρκτό μακιαβελισμό σας χωρίς να σας έχει ζητηθεί ποτέ. Οι ευνοϊκές θέσεις του Ερμή και του Ήλιου θα σας δώσουν λύσεις σε θέματα που είναι μεν μικρά, όμως σας ροκανίζουν την ψυχή λόγω της έντασης με την οποία τα σκέφτεστε. Θέλετε τόσο πολύ να αλλάξετε παραστάσεις, που μέχρι και την έκφραση αυτή χρησιμοποιείτε, παρότι τη σιχαίνεστε πιο πολύ κι από τα περλέ μανό. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σάς φέρνει κάτι που, αν σας λείπει, μπορεί να σας διαλύσει: τη σταθερότητα στο συναίσθημα ολόκληρη, αλλά και τον ενθουσιασμό χορτάτο. 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

 

 

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, έρχονται ζεστά λεφτάκια στα χέρια σας και με τον Θανάση στο μούσκιο για επισημοποίηση ή όπως τα λένε τώρα αυτά οι νέοι, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τουλάχιστον τον Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού. Αν ο Θανάσης δεν υπάρχει πλέον στο προσκήνιο, υπήρχε όμως σχετικά πρόσφατα ή τέλος πάντων είναι ένα ζήτημα που σας απασχολεί εντόνως, ενδέχεται να υπάρξει κάποια επαφή σε ένα πρώτο γκεστάλτ και, αν δεν του ζαλίσετε την ύπαρξη με τα “πρέπει” και τα “μη” σας, ίσως σας ξανακαθίσει και ηρεμήσουμε όλοι μαζί. Στη δουλειά η διάθεσή σας θα είναι ήρεμη, καθώς η Νέα Σελήνη θα έχει το εφέ “λεξοτανίλ ως και στον αέρα που αναπνέουμε”. Καλύτερα, – όχι ότι δεν πρέπει να τα ακούνε ντόλμπι από εσάς, απλώς και καύσωνας και μουτζόπιασμα είναι πολύ πράμα για έναν άνθρωπο. 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Ο Ερμής στον Καρκίνο επιδρά στις σκέσεις (πάντα με κάπα) με τρόπο που μπορεί να βάλει φωτιά στα “πρέπει”, στη λογική, στα Σαββατόβραδα και στο Θανάση και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Δε συμμαζεύεστε κι έτσι όπως είναι όλα στο μυαλό σας ένα χαριτωμένο μπλάστρι από παράπονα περασμένων καταστάσεων και μελλοντικών ανησυχιών, θα πείτε κουβέντες βαριές που θα τις μετανιώσετε πιο πολύ από όσο μετάνιωσε η Εύη Βατίδου το γάμο της με τον Αλέξη Κούγια. Μέσα σε όλα αυτά, η μόνη σας ελπίδα είναι η συγκαταβατικότητα που φέρνει ο Ήλιος στον Καρκίνο, στην οποία κανονικά έχετε αλλεργία, αλλά εδώ θα τη δεχτείτε και θα πείτε κι ένα τραγούδι – όχι πολύ δυνατά, μην ξυπνήσετε και τη συνείδησή σας κι αρχίζει να σας βάζει τρικλοποδιές σε ό,τι ωφέλιμο προσπαθήσετε να επιδιώξετε. 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ο Ερμής στον Καρκίνο σάς εξαναγκάζει να ασχοληθείτε με τα τετριμμένα καθημερινά, πράγματα που σιχαίνεστε, ως καλλιτεχνικές ψυχές με μότο “οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν”. Τι να κάνουμε που πλέον δεν παίρνουν αναβολές αυτά τα θέματα και που δεν είστε (ακόμα) πλούσιοι, ώστε να τα διεκπεραιώσει ο Άλφρεντ. Πλέον το κλίμα στη δουλειά είναι ανεκτό και έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με όσους φίλους και γνωστούς είχατε πλακωθεί στο παρελθόν (εξαιτίας σας) και είχατε απομακρυνθεί (ξανά, εξαιτίας σας) και δεν τα βρίσκατε τόσο καιρό διότι είχατε του αποτέτοιου σας τον χαβά, ως συνήθως. Το ζήτημα της χαλάρωσης είναι κομβικό. Σε λίγα πράγματα πραγματώνετε εσωτερικοποίηση και το στρες της δουλειάς είναι ένα από αυτά. Άντε και τα ξενοκοιτάγματα (ή ό,τι άλλο ξεκινάει από ξενο-).

 

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

 

Κόλαση το Φέιμ Στόρι με τον Ερμή στον Καρκίνο και τα γκομενικά να παίρνουν μπρος από κει που δεν το περιμένατε. Ναι, έτσι συμβαίνει συνήθως, κάθεσαι ωραία ωραία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, πίνεις τον καφέ σου και βλέπεις μπροστά σου τον Θανάση να περνάει με δίχαλη σαγιονάρα, λαδωμένη βερμούδα και ζαλωμένος 28 σακούλες από τον Σκλαβενίτη και ερωτεύεσαι μια για πάντα. Αυτές οι γνωριμίες μπορούν να γίνουν σκέσεις (με κάπα) ζωής, γι’ αυτό να μην τις υποτιμάτε. Γενικώς θα μιλάτε, θα εκφράζεστε, θα κάνετε ό,τι σας αρέσει και θα αρέσετε, διότι πάνω από όλα το αξίζετε, αρκεί να κάνετε embrace το διαφορετικό από ό,τι έχετε συνηθίσει μέχρι στιγμής. Κι αν δεν σας ενδιαφέρει κάποιος νέος Θανάσης, αλλά μόνο ο παλιός, ο Ήλιος θα κάνει το κουμάντο του – αρκεί να μην πέσετε πάλι σε συναισθηματικά λάθη επαχθέστερα κι από το ελληνικό χρέος. 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment