Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια - Προβλέψεις Μαΐου 2017 - The Daily Owl
fade
30197
post-template-default,single,single-post,postid-30197,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια – Προβλέψεις Μαΐου 2017

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις Μαΐου 2017. Πολλά μας τα ‘κανε ο Απρίλιος, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, ο οποίος στις 3 Μαΐου επιστρέφει στην κανονική του πορεία κι έτσι θα μπορούμε να μιλάμε έξω από τα δόντια, χωρίς να σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές αν θα παρεξηγηθεί η συμπεθέρα που θα της πούμε ότι δεν της πέτυχε το κέικ μαρμπρέ. Με τον Ερμή στον Κριό, να θυμάστε ότι για τις αποφάσεις ισχύει το “γρήγορα ναι, πρόχειρα ποτέ”. Στις 11 Μαΐου η Πανσέληνος στον Σκορπιό λειτουργεί σαν την ουίσκα που σερβίρει το μπαρ “Το Ναυάγιο” μετά από κάθε μικρό θάνατο που εμφιλοχωρεί στη στείρα σας καθημερινότητα. Σας χαλαρώνει και σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε σε όλα μια κόκκινη γραμμή, καθώς φτιάχνετε ξανά το προσωπικό σας γκομενικό ή επαγγελματικό αφήγημα. 

Από τις 16 Μαΐου ο Ερμής ξανά στον Ταύρο προκαλεί συζητήσεις για πιο πρακτικά θέματα που σχετίζονται με την ύλη (“πόσο το πήρες το Rolex, συμπέθερε”) και σας βάζει σε ένα πιο προσεκτικό πλαίσιο λήψης αποφάσεων. Στις 25 Μαΐου η Νέα Σελήνη στους Διδύμους συνεπάγεται τρισμέγιστο ντιριντάχτα, σάς σπρώχνει εκεί έξω να φλερτάρετε και να χαλαρώσετε σαν να μην υπάρχει εκεί έξω ΕΦΚΑ, αποτελώντας την ιδανική εισαγωγή στο καλοκαίρι που καταφτάνει. Τα ζώδια του μηνού είναι αφιερωμένα στο La La Land – είτε σας άρεσε, είτε όχι, έχει τραγουδάρες. 

 

Για πληρέστερη εικόνα της πρόβλεψής σας, να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας. Όχι ότι θα σας αρπάξει το μπριάμ στην κατσαρόλα αν δεν το κάνετε, ωστόσο μην ακούσω μα και μου ότι δεν το επεσήμανα. 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Έρχονται καλύτερες μέρες; Μετά την ανάδρομη Αφροδίτη που σας φέρθηκε όπως η Αμαλία η ξινή από το Ρετιρέ στον αδερφό της τον κυρ-Χρήστο πριν παντρευτεί την Κατερίνα Γιουλάκη, ήρθε η ώρα να χαλαρώσει λίγο το σύμπαν απέναντι στα γκομενικά σας κι έτσι να αποκατασταθεί η διάθεσή σας για συναισθηματικό σουρτούκεμα. Πλέον, μετά το μίνι φροντιστήριο στο τι θέλει ένας Κριός για να είναι ευτυχισμένος, δηλαδή τον Θανάση, τη δική του θέση πάρκινγκ και τη διαρκή παραγωγή νέων ιδεών, έρχεται η πρόκληση της εφαρμογής των τελευταίων, απλώς με ένα μικρό κράτημα, ένα συμμάζεμα στη σκέψη, λόγω του Άρη στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Λεφτάκια θα έρθουν, με την έννοια ότι μέχρι να ανοίξουν τα καλοκαιρινά μπουζούκια δεν θα έχετε πού να τα φάτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καθίσετε στο σπίτι στην προσπάθεια να βρείτε “me time” για πράγματα που δεν σας απασχόλησαν ποτέ, όπως το να φτιάξετε ντουλάπες ή να τακτοποιήσετε όλα τα κουτάλια πλαγιαστά και ανάλογα με το μέγεθος. Τυχόν αναβολές που θα προκύψουν πρέπει να αντιμετωπιστούν ως συμπαντικά σημάδια φρεναρίσματος πριν από μελλοντικούς πονοκεφάλους. 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Το πρόβλημα της έλλειψης καλής διάθεσης απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο/ κατάσταση “πατάει” πάνω στα εκάστοτε γεγονότα και στην αντίληψη που έχετε ήδη δημιουργήσει ως προς αυτά. Η τελευταία μπορεί να χρειάζεται επειγόντως αναθεώρηση – και ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει όταν θα πρέπει να αλλάξετε κάτι που είχατε διαμορφώσει μόνοι σας/ συνηθίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μάιος θα δώσει μια νέα πνοή στο σύνολο της ζωής σας, εφόσον σβήσετε τα παλιά και κλείσετε τα τεφτέρια. Όπως στην περίπτωση της Άντζελας, δηλαδή, όταν έμαθε ότι ο ΓΑΠ δεν πάει στα μπουζούκια κι έτσι το πήρε μια και καλή απόφαση ότι δεν θα χορέψει στην πρεμιέρα της το “Είναι κάτι χαρακτήρες τελειωμένοι αναπτήρες” (με αφιέρωση στον Βαγγέλη Βενιζέλο). Από τα μέσα του μήνα ο Ερμής σάς κάνει πιο δεκτικούς και ευπροσήγορους, οιονεί πιο προσαρμοστικούς δηλαδή, ενώ η Νέα Σελήνη στις 25, στον Οίκο των χρημάτων και των αξιών, θα αναδείξει την αξία σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, κάτι που για εσάς είναι βασικότερο και από την ικανότητα της αναπνοής. Γκομενικώς θα πάτε καλά, αν δεν αφήσετε την κόπωση του χειμώνα να διοχετευτεί πάνω στον Θανάση. Οι αδέσμευτοι πρέπει να προσέξετε τυχόν επιστροφές από το παρελθόν και να μην θεωρήσετε ότι το άγνωστο είναι και άγριο, ενώ η ξαναζεσταμένη σούπα, υγρή ευλογία στη σαλατιέρα της ζωής σας. 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Πάντα τραβάτε τους ανθρώπους προς το μέρος σας, όπως η γύρη τραβάει τα λουλούδια ή οι εφοπλιστές την Έλλη Στάη. Αυτή τη φορά, με την Αφροδίτη στον Οίκο της φιλίας, αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο και ίσως σας κάνει να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο σάς συμπεριφέρονται σαν να είστε πρόεδρος 15μελούς πριν από την πενθήμερη στη Ρόδο. Θα σας έλεγα να το απολαύσετε, αλλά τώρα ο καημός σας είναι το “έξω”, υπό την έννοια του πώς εσείς αντιλαμβάνεστε την εμφάνισή σας και πώς επιδιώκετε τη βελτίωσή της. Η φροντίδα του σώματος έρχεται στο προσκήνιο, ωστόσο θυμηθείτε τον Anthony Bourdain, ότι το σώμα δεν είναι ναός, αλλά πάρκο αναψυχής και ότι πρέπει να απολαύσετε το παρτάκι που μπορεί να στηθεί πάνω του. Όλο το μήνα ο Άρης θα επιτάσσει την ανανέωση της σχέσης με τον Θανάση κι αν αυτός δεν υπάρχει ακόμα, η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει τις πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον που να σας καλύπτει και πνευματικά – δηλαδή να έχει διαβάσει Μαρκούζε και τα άπαντα Κρυστάλλη – αλλά και ταυτόχρονα να παραγγέλνει σωστά ψημένη τη σπαλομπριζόλα στη χασαποταβέρνα της ύπαρξής σας (διπλής αυτό). Στη δουλειά όλα πάνε καλά και με τη Νέα Σελήνη στις 25 χρειάζεται καλός συντονισμός στη διεκπεραίωση των νέων υποχρεώσεων. Αν ρωτάτε για λεφτά, να ξαναπούμε για τον Θανάση. 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ο μήνας θα είναι σαν τον Τζακ Νίκολσον στο A Few Good Men, δηλαδή θα ουρλιάζει “You can’t handle the truth” κι εσείς θα τον κοιτάτε με ύφος “χαλάρωσε μαν μου, έχω ξαναζήσει την κούραση και μπορώ να αντεπεξέλθω στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις”. Το πρόγραμμα θα είναι τίγκα και ενδέχεται να πέσετε στη γνωστή παγίδα της γκρίνιας. Επειδή δεν μπορώ να σας αλλάξω χαρακτήρα, θα σας πω μόνο ότι από τις 16 και μετά όλα θα μπουν ξανά σε ρυθμό. Πριν από αυτό όμως, γύρω στις 11 φροντίστε να σκέφτεστε οκτώ (8) φορές κάθε πράγμα πριν το πείτε, καθώς η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να σας βάλει σε mode Πόπης Μαλλιωτάκη που θυμάται την εθνική χήρα και πώς αντιμετώπισε το ζήτημα του Μπάμπη Λαζαρίδη κι έτσι να προσθέσετε ένα ακόμα ζόρι στη ζωή σας, καθώς θα εκτίθεστε ανεπανόρθωτα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Στα γκομενικά βέβαια, η Πανσέληνος θα φωτίσει τον Οίκο του πάθους, οπότε παίζει εντόνως να το χυλώσετε και δη με ευκολία που συναντάμε στον Jude Law, ας πούμε, κι όχι στον μέσο Καρκίνο. Μέσα σε όλο αυτό, η Αφροδίτη στον Οίκο της καριέρας θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την ατζέντα σας – αν σας άφησε κάποιο περιθώριο η Άνοιξη να την καταστρώσετε εκ νέου. 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ 

 

 

Όσοι είχατε κανονίσει ευχέλαιο, μπορείτε να το ξεκανονίσετε (παρντόν παπα-Φώτη, αλλά η Αφροδίτη είναι στον Κριό κι έτσι οι Λέοντες παίρνουν ανάσα από το συμπαντικό σφυροκόπημα του τελευταίου διμήνου). Τι μπαίνει σε τάξη; Πρωτίστως τα γκομενικά, κι αυτό γιατί μετά την παρελθοντολαγνεία των σκέσεων (πάντα με κάπα οι σκέσεις), η οποία έπιασε καλοκαίρι του ’92 στις κατασκηνώσεις του Αγίου Αντρέα, ήρθε το καινούργιο πράγμα (που είναι άλλο πράγμα) κι έτσι η ψυχούλα σας τρεμόπαιξε μπροστά στο ενδεχόμενο μιας νέας περιόδου συναισθηματικού ενθουσιασμού. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας δίνει τη δυνατότητα να βουτήξετε κάτω από την επιφάνεια και να αναθεωρήσετε την καθημερινότητά σας. Από τις 16 του μήνα θα σας πιάσει μια σχετική ντιβουρλίγκα ως προς τα οικονομικά, με τα οποία πρέπει φυσικά να ασχοληθείτε, χωρίς όμως να ξεχάσετε τις εποχικές προτεραιότητες, δηλαδή “γκλίτερ, βία, αλητεία”, όπου στα δυο τελευταία βάλτε Μαρινέλλα, “πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες” απέναντι σε κάθε πηγή καταπίεσης. Και κάτι ακόμα: στα επαγγελματικά μην εμπιστεύεστε κανένα και μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας. Γίνετε η Carrie Mathison στην πρώτη σεζόν Homeland, μείον το πλάνταγμα ανά δέκα λεπτά και εκείνα τα απαίσια business suits. 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Έχουμε μιλήσει ξανά για τις ευθύνες του Θανάση ως προς το τι συμβαίνει ανάμεσά σας. Εσείς ως Παρθένοι πάντα θέλετε το κάτι παραπάνω, πάντα πιστεύετε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο (και του Θανάση ένας Θανάσης που ταΐζει τις μικρές εμμονές σας όπως τα χρυσόψαρα – λίγο αλλά τακτικότατα). Αυτή η τάση συχνά σας αφήνει μετέωρους, σε μια υπαρξιακή limbo από την οποία μπορείτε να ανασυρθείτε μόνοι σας, αν κι εφόσον σταματήσετε να δίνετε τόση σημασία στη λεπτομέρεια και ατενίσετε την ευρύτερη εικόνα με καλή διάθεση. Μετά τις 16 του μήνα κι αφού θα έχετε κλείσει τις εκκρεμότητες του Απριλίου σε όλα τα επίπεδα, ο Ταύρος στον Ερμή θα σας φέρει μια ανακούφιση, καθώς τα σχέδιά σας θα εφαρμόζονται, επιτέλους, ενώ συναισθηματικά θα έχετε κλείσει μια ακόμα ανασκόπηση και θα ξέρετε πλέον με βεβαιότητα τι θέλετε και, κυρίως, τι δεν θέλετε. Από τις 25 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας επιτρέπει να μπινελικώσετε με χαρά τους συναδέλφους και τα αφεντικά σας, αρκεί να έχετε επιχειρήματα. Η ζωή είναι μια καθημερινή μάχη – με τη σκόνη, τη βρωμιά, το αναπάντεχο και το από αλλού φερμένο κι αν ο Ελύτης ποτέ δεν σας συγκίνησε ιδιαίτερα λόγω της ελαφράδας του, ρίξτε το στον Φοίβο και το νέο μότο “Τώρα Επιστρέφω” (βαθιά αναπνοή όπως του τροβαδούρου του Βορρά, Βασίλη Καρρά). Επιστρέψτε δώστε τους να καταλάβουν ποιος είστε. 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

H Αφροδίτη στον Κριό αγκαζέ με τον Ερμή φέρνουν μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινότητα κι εσείς πετάτε τη γόβα για να προλάβετε τις εξελίξεις στον στίβο της καθημερινότητας. Τσίτα τα νεύρα σας, ωστόσο ουδέν κακόν αμπιγιέζ καλού, όπως θα έλεγε και η Λαίδη, κι έτσι μέχρι τις 16 μπορεί να φτάσετε στο σημείο να δείρετε κόσμο, ταυτόχρονα όμως θα έχετε βάλει και μια τάξη στη ζωή σας, είτε ο Θανάσης βρίσκεται στο προσκήνιο, είτε τον πήραν φαντάρο κι εσείς πλέκετε τα βράδια την κάλτσα κάτω από το φως των καντηλιών (και δεν εννοώ αυτά που παράγουν φως). Όσο στο κεφάλι σας παίζει Λένα Παπαδοπούλου “Τώρα μας σώνει μόνο ένα θαύμα”, θα διαθέτετε τη σωστή αναλογία δημιουργικής εγρήγορσης/ ανελέητου στρες, η οποία θα σας σπρώξει στο να πάρετε αποφάσεις και στα επαγγελματικά, πράγμα που αναβάλλετε όσο καιρό αναβάλλει η μέση νοικοκυρά το σιδέρωμα παπλωματοθήκης από τη στιγμή που θα τη μαζέψει από την απλώστρα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 φέρνει μια ελαφράδα στην ατμόσφαιρα και, κυρίως, σάς ξεμπλοκάρει την αυτοπεποίθηση. “Θα βγαίνω, θα πίνω και λόγο δεν θα δίνω”; Σίγουρα, αλλά δεν περιμένατε εμένα να σας το πω, το έχετε φροντίσει μόνοι σας, καθώς ο βασικός σας προστάτης ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο εαυτός σας.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Εκεί που είχατε αράξει στην ξαπλώστρα, απολαμβάνατε τον ανοιξιάτικο ήλιο και ρουφούσατε το κοκτεϊλάκι μέσα από την καρύδα, τααακ, ήρθε το μπιφτέκι και προσγειώθηκε πάνω σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι α) η ζωή είναι αγρίως απίθανη (το είπε και η Μαργαρίτα Καραπάνου, το τραγούδησε – περιφραστικά – και η Φαίη Ρουμπίνη), β) ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να καταλάβει τις διαστάσεις της μέσης σκέψης σας, κι αυτό είναι ταυτόχρονα ευλογία και κατάρα από τις λίγες. Ο μήνας φέρνει πίεση κι ο Ερμής στον Κριό ως τις 16 εσωστρέφεια. Μια ευχάριστη νότα είναι η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 11, η οποία θα βελτιώσει λίγο τα οικονομικά σας – παρότι θα μεσολαβούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Θα μου πείτε, τι να τα κάνετε τα λεφτά, αν αυτό που σας απασχολεί είναι το πώς θα μπει χαλινάρι στην κτητικότητα και την ανασφάλεια των γκομενικών σας; Μια καλή λύση, τουλάχιστον μέχρι τις 25 που η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας χαλαρώσει θέλετε δεν θέλετε, είναι να καταφύγετε στο safe place σας, το οποίο αποτελείται από ένα ποτ-πουρί τραγουδιών Κόρε.Ύδρο. – Πασχάλη Τερζή, ένα καφάσι σοκοφρέτες, την πιο στριμωγμένη γωνία του μπαρ και, φυσικά, το ένστικτό σας. Εγώ στη θέση σας δεν θα ανησυχούσα, απλά και μόνο λόγω του θράσους των τρίτων. 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Όλο το μήνα θα είστε σε mode Ντένης Μαρκορά “ξέρεις, χρυσό μου, εγώ έχω και πολλές δουλειές”, με τις απαιτήσεις στο εργασιακό περιβάλλον να βρίσκονται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κι εσάς να τις αντιμετωπίζετε με κούλνες θειάς που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι και τι να της πει η κοινωνία και με τι μούτρα να την κρίνει ο κόσμος. Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, στα επαγγελματικά και στις κάθε είδους σκέσεις (πάντα με κάπα οι σκέσεις). Ο Θανάσης έχει στρώσει και είστε ευτυχισμένοι σαν δεκαπεντάχρονα που βρήκαν το δικό τους παγκάκι στο πάρκο της γειτονιάς και χάραξαν πάνω του στίχους της Ριχάνα(ς), δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης πάνω σε σε κάρτες CU. Ο Ερμής σε ορθή πορεία από τις 3 Μαΐου εξαλείφει τις ασυνεννοησίες και η Νέα Σελήνη στις 25 του μήνα δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Σας χρωστάει η ζωή το “εμείς” και το “μαζί”, και θα πραγματώσετε Καιτούλα Γαρμπή αδίστακτα. Στα επαγγελματικά οι συνεργασίες αποκαθίστανται, όσο βέβαια δεν φτιάχνει το ζήτημα “έχουν τρύπες τα χέρια μου και οι τσέπες μου μαζί”, λεφτά μην περιμένετε, ιδίως αν τα έχετε κάνει στραγάλια εκεί γύρω στην Πανσέληνο της 11ης Μαΐου. 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Ο Ερμής στον Κριό ως τις 16 σάς φέρνει ευχάριστα μαντάτα. Εκεί που κωλώνατε σαν τη Μαίρη τη μπαρόβια μπροστά στον Χαλακατεβάκη και δεν μπορούσατε να κάνετε ένα απλό πράγμα, έρχεται η ώρα να πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα και οι κάθε είδους επικοινωνίες, καθώς θα διεκδικείτε όλα αυτά που πρέπει να πάρετε κι εννοώ, φυσικά, όσα έχετε δουλέψει και όσα μπορείτε να δουλέψετε μελλοντικά με υπευθυνότητα και συνοχή. Γκομενικώς ο Θανάσης συνταράζει το “είναι” σας μετά από καιρό, η ένταση της Αφροδίτης σάς θυμίζει ότι έχετε ορμόνες και ίσως πέσετε από τα σύννεφα πιο πολύ από ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ στην υπογραφή του τρίτου Μνημονίου με ορισμένα γεγονότα που αφορούσαν στον Θανάση και που σας έδειχνε μεν, τα αγνοούσατε επιμελώς δε. Γύρω στην Πανσέληνο της 11ης του μήνα θα σας χρειαστεί η οικογένεια κι εσείς θα σταθείτε νταμαροκολώνα δίπλα τους – αλλιώς θα σας φάνε οι τύψεις κι όλοι ξέρουμε πώς επιδρούν πάνω σας. Από τη Νέα Σελήνη και μετά, θα σας ζητάνε επισήμως από παντού, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, από το Νευροκόπι ως τη Γαύδο θα είστε περιζήτητοι και αγαπητοί. Προσέξτε μην τα κάνετε ρόιδο, πατώντας πάνω στις εξάρσεις μεγαλείου που παραμονεύουν κάθε φορά που αλαφραίνει η ατμόσφαιρα και βγάζει η γης χορτάρι.

 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Όπως είχαμε πει και σε ανύποπτο χρόνο, αυτός ο μήνας είναι καθοριστικός για τη δουλειά. Θα προσπαθήσουν να σας κοπανήσουν και να σας στύψουν σαν σφουγγαρίστρα Vileda, αλλά εσείς θα μείνετε ακλόνητοι, πρώτον διότι η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 11 θα ισοδυναμεί με ενδοφλέβιες ενέσεις καφεΐνης και αποφασιστικότητας ότι αυτό το λεωφορείο δεν πάει πουθενά αν δεν πιάσετε εσείς το τιμόνι και δεύτερον διότι, όση κυκλοθυμία κι αν φέρει η Αφροδίτη στον Κριό, μπροστά στο μότο “πάνω απ’ όλα το τομάρι μας”, θα εξανεμιστεί κάθε φήλινγκ που μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από τον στόχο σας, ο οποίος ξεκίνησε ως παιχνίδι τύπου “στο δικό μου δε χωράει στο δικό σου κολυμπάει” κι έχει αναχθεί σε πεδίο δράσης των Underwood. Στα γκομενικά, βέβαια, η αυταπάτη πάει σύννεφο κι εδώ πρέπει να σας επιστήσω την προσοχή. Είτε υπάρχει ο Θανάσης και είστε απέναντί του πιο απαιτητικοί κι από φιλόλογοι γονείς απέναντι σε έφηβη κόρη απουσιολόγο, είτε δεν υπάρχει επειδή απλά δεν θέλετε να υπάρχει. Δώστε μια ευκαιρία και μην είστε σαν κακό χρόνο να ‘χετε. Να ζεις. ν’ αγαπάς και να παχαίνεις, αλλιώς η ζωή δεν έχει νόημα – ποτέ μην το ξεχνάτε αυτό. 

 

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ο Ερμής στον Κριό σάς ζορίζει σε επίπεδο καθημερινής διαχείρισης. Το πρόβλημα με εσάς εντοπίζεται στο ότι διαρκώς επιμένετε να αγνοείτε τη διαίσθησή σας. Μπορεί να μην είστε ο Sherlock, όμως αν αφήνατε τον εαυτό σας να ακούσει το μέσα σας, θα γινόσασταν τουλάχιστον ο Watson. Ναι, πολλές φορές δεν σας καταλαβαίνουν, ακόμα κι αν τους τα δώσετε σε στιλ “ένα τηλεγράφημα από το εξωτερικό για την κυρία Φλώρα Μπαρμπαρίτσα”. Ναι, πολλές φορές δεν θέλουν να σας καταλάβουν. Τι σας νοιάζει, όμως, αυτό, αν εσείς έχετε καταλήξει στους επόμενους στόχους σας; Μόνοι θα τραβήξετε αυτή την ανηφόρα, με σημαίες και με ταμπούρλα (και με κάμποσες ουίσκες, πάντα). Η Πανσέληνος της 11ης Μαΐου θα φέρει στο προσκήνιο μικρά προβλήματα με τον Θανάση, τα οποία όμως θα αντιμετωπίσετε με σάλιο και υπομονή και μια χαρά θα βρείτε τους ρυθμούς σας ως τις 25 του μήνα και τη Νέα Σελήνη, στο πλαίσιο της οποίας θα ζήσετε μια μικρή επιστροφή στις ρίζες, στο σπίτι και την οικογένεια, το οποίο θα έχετε απόλυτα ανάγκη, πρώτον διότι είναι μοναδικό το συναίσθημα του να σου πλένει άλλος τα πιάτα και δεύτερον διότι είχατε παραμελήσει αυτούς τους δεσμούς και οι τύψεις δεν σας πάνε καθόλου. Στα επαγγελματικά όλα βαίνουν καλώς, αρκεί να μην δείξετε μεγάλο ενθουσιασμό για πράγματα που θα μετανιώσετε – κλασική συμπεριφορά Ιχθύ μετά από ανάδρομο Ερμή που δε μπορούσε ούτε με τον περιπτερά να συνεννοηθεί. 

 

Petroula Von Trier

Μάγισσα | Ταρωμάντις | Εξαδέλφη της Maleficent και κουνιάδα της Evil Queen

No Comments

Post a Comment