Tα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια - Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21-22 Απριλίου - The Daily Owl
fade
38662
post-template-default,single,single-post,postid-38662,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21-22 Απριλίου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου. Ο Ερμής επέστρεψε στην κανονική του πορεία, ο Κρόνος στον Αιγόκερω γύρισε ανάδρομος στη δικιά του και από την Κυριακή 22 Απριλίου το ίδιο θα κάνει και ο Πλούτωνας. Η καθημερινότητα θα αλλάξει ρυθμούς, τα πράγματα θα επιβραδυνθούν κι έτσι θα έχουμε το χρόνο να σχεδιάζουμε καλύτερα τις κινήσεις μας. Παράλληλα, το ένστικτό μας θα λειτουργεί καλύτερα, ενώ θα έχουμε αρκετές ευκαιρίες να ξεφορτωθούμε παλιές αρνητικές σκέψεις και πράγματα που περισσεύουν στη ζωή μας – μα ένα βάζο που μας είχε κάνει δώρο η ξαδέρφη μας όταν είχαμε μετακομίσει το ’96 (και ήταν από τότε απαίσιο), μα την ίδια την ξαδέρφη μας, που έχουμε να επιτύχουμε συνεννόηση από πριν μας αγοράσει το βάζο. Τέλος, το πέρασμα του Ήλιο στον Ταύρο από την Παρασκευή φέρνει μια επιπλέον σταθερότητα στην καθημερινότητα. Εδώ είναι το ευαίσθητο σημείο της περιόδου, συνδυαστικά με την αναδρομή του Κρόνου, να μην κολλάμε σε πράγματα που δεν έχουν νόημα και να προτιμάμε την κατάφαση από την άρνηση. 

 

 

Για πληρέστερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας. 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Η εβδομάδα ξεκίνησε με φόρα (για να μη χρησιμοποιήσουμε μια απρεπή μετοχή) καθώς η Νέα Σελήνη πάνω σας έφερε στο προσκήνιο όλη τη φούρια της άνοιξης σε επίπεδο επαγγελματικό και προσωπικό. Από την Πέμπτη και μετά και ιδίως από την Κυριακή και μετά έρχεται η στιγμή που θα πραγματώσετε Βασίλη Λεβέντη, δηλαδή το φανταστικό αυτό εφέ “Κάποια ζώα δε με πιστεύανε, τώρα θα με πιστέψουν και τα ζώα”, κυρίως γιατί και πιο συνεσταλμένα θα λειτουργείτε (ευχαριστώ, Κρόνε) και πιο οξυμένο κριτήριο για τους ανθρώπους θα έχετε (ευχαριστώ, Πλούτωνα) και προσγειωμένοι θα είστε σε ότι απαιτείτε από τους άλλους, που δεν έχουν καταλήξει ακόμα στις διορθώσεις που πρέπει να κάνουν στις ζωές τους (ευχαριστώ, Ήλιε). You know the drill, όταν βρίσκει γαλήνη η ψυχή σας, καλό είναι να μην συμπεριφέρεστε σαν να είστε αλλεργικοί στην ησυχία και την τάξη. 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Πολύ καλό σας κάνει η άνοιξη από μόνη της, ακόμα και ο ανάδρομος Ερμής σάς άφησε (σχετικά) αλώβητους και η Νέα Σελήνη στον Κριό έβαλε τις βάσεις για να προσέξετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας. Ο ανάδρομος Κρόνος θα προσπαθήσει να φέρει στη ζωή σας αυτή τη στριμόκωλη αίσθηση ότι δεν χωράτε πουθενά (και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι μαζί), ευτυχώς όμως πλησιάζουν τα γενέθλιά σας και έτσι ο Ήλιος από την Παρασκευή θα κάνει τη δική του ευεργετική δουλίτσα στο να κουλάρετε και να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε με την ταυρίσια σας μεγαλοπρέπεια όλες τις χαρές της ζωής, και μάλιστα χωρίς τον κίνδυνο που πάτε πιστεύετε ότι απειλεί τη συνέπεια στη ζωή σας, δηλαδή την παραμέληση των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία από την Κυριακή 22 Απριλίου σάς ταρακουνάει ώστε να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε ανήκει σε μια άλλη εποχή, όπως (κανονικά θα έπρεπε) οι βελουτέ φόρμες, τα τρίπατα αθλητικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρέιβερ και τα Windows ’98. 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Περνάτε μια κλασική φάση κατά τη διάρκεια της οποίας κάνετε περήφανη τη Βάνα Μπάρμπα (γίνονται πράγματα). Είστε σαν το κόμμα που έχει αποκτήσει την εξουσία και βρίσκεται στη φρενίτιδα του σχηματισμού κυβέρνησης και συβούρβουλο το μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο έχει πάει στο Άττικα για κοστούμια και ταγέρ. Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή βέβαια, δεν είστε σίγουροι ότι έχετε καβατζώσει και τη θέση για την οποία θεωρητικά σας προορίζουν κι έτσι είστε έτοιμοι να μουτζοπιαστείτε και με τη συνάδελφο από τον διπλανό νομό. Σ’ αυτό το κλίμα, ο ανάδρομος Κρόνος θα προσπαθήσει να μπλέξει λίγο τις σκέψεις σας, τουλάχιστον όμως ο Ήλιος στον Ταύρο από την Παρασκευή θα ηρεμήσει την ψυχούλα σας προτού αρχίσετε να σκίζετε ό,τι καλσόν βρίσκετε μπροστά σας. Από την Κυριακή ο Πλούτωνας φέρνει στην επικαιρότητα διάφορα οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν, οπότε καλό θα ήταν να μην πραγματώσετε άλλο υπαρκτό σουρτουκισμό για την ώρα, αν θέλετε να το ξανακάνετε σύντομα και σωστά. 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η περίοδος προσφέρεται για να ντυθείτε Ντένη Μαρκορά (μείον τη ρενάρ, ώστε να μη βγάλετε την ιλαρά), καθώς θα μονολογείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο “πάρα πολλές δουλειές, έχω πάρα πολλές δουλειές”. Ισχύει απόλυτα αυτό και μάλιστα το έχετε επιδιώξει εσείς σε μια κρίση προκοπής η οποία σάς βοηθάει να ξεχαστείτε σε σχέση με τυχόν αρνήσεις που βλέπετε από την πλευρά του Θανάση. Ο ανάδρομος Κρόνος από τις 18 Απριλίου θα σας φορτώσει με κάμποσες υποχρεώσεις, ίσως όμως είναι και για καλύτερο όλη αυτή η διαδικασία, με δεδομένο ότι ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20 του μήνα θα σας δώσει την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζεστε για να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας. Αν ρωτήσετε πού είναι ο Θανάσης σε όλο αυτό, να ξέρετε πως αυτή η περίοδος είναι για εσάς μόνο, για αναδιοργάνωση και όρια (δικά σας πρωτίστως). Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά – με πρώτη από όλα την άποψη του Θανάση. 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Οι πάρα πολλές δουλειές συνεχίζονται, η κούραση μεγαλώνει, κι εσείς δεν καταλαβαίνετε τίποτα, καθώς είναι να μη βάλετε κάτι σκοπό, γίνεστε πιο επίμονοι και αφοσιωμένη από τη Βίρνα Δράκου όταν είχε βάλει σκοπό να λύσει μόνη της (χωρίς καν τη βοήθεια της γραμματέα της) το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα. Ο ανάδρομος Κρόνος από την Τετάρτη θα προσθέσει πιο πολλά “πρέπει” στην καθημερινότητά σας, κι επειδή “άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει” ίσως φτάσετε στα όρια της κόπωσής σας. Ευτυχώς από την Παρασκευή ο Ήλιος στον Ταύρο θα ανανεώσει τη διάθεσή σας να καταπιαστείτε με όλες τις εκκρεμότητες, αν και βαθιά μέσα σας θα θέλετε πάρα πολύ όλα να είναι αλλιώς και αντί για συγκεντρωτικές καταστάσεις τριμήνου να σχεδιάζετε πώς θα κλέψετε το Volvo από την άκρη του δρόμου – ακόμα κι αν ο Θανάσης δεν ψήνεται σ’ αυτή τη φάση ούτε να πάρει τη μπλε γραμμή του μετρό. 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Οι μέρες έχουν κάτι από την ένταση που προκύπτει τις παραμονές μιας μεγάλης πρεμιέρας (ας πούμε ότι είστε πρωταγωνιστές στο θέαμα που διαδραματίζεται στην κρεβατοκάμαρά σας) και ζορίζεστε αρκετά με το intake των αντιδράσεων του περίγυρού σας. Ο ανάδρομος Κρόνος από την Τετάρτη 18 Απριλίου θα προσπαθήσει να σας αφήσει με το υψωμένο φρύδι μόνιμα σε αυτή τη θέση, καθώς σε περιόδους σταθερότητας στις καθημερινές πράξεις είναι που αναδεικνύονται οι απανταχού ηλίθιοι που νομίζουν πως είναι η ευκαιρία τους να αλλάξουν τον κόσμο. Κι αν ο ανάδρομος Κρόνος είναι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, ο Ήλιος στον Ταύρο είναι η Ελένη Βλαχάκη κι έτσι από Παρασκευή η ισορροπία μέσα σας επέρχεται πρωτίστως με τρόπο που θα σας κάνει να γελάσετε – κάτι που έχετε γνησίως ανάγκη, ίσως και περισσότερη από τον Θανάση. 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Καλά, ε, πώρωση! Η Σάσα Παπαδήμα μέσα σας έχει ξυπνήσει για τα καλά, έχει κλειδώσει στο ντιβανομπάουλο της πρώην πεθεράς της και την τελευταία της αναστολή και βγαίνει στους δρόμους για να κάνει χαμό, πρωτίστως λόγω της Νέας Σελήνης που ήταν πιο ευεργετική κι από υαλουρονικό στο κανονικό πρόσωπο της Melisandre. Το Σαββατοκύριακο ξεκινάτε κινήσεις για να σώσετε οτιδήποτε (αν σώζεται) στα οικονομικά σας – αρκεί να κρατήσετε τις αρχικές σας αποφάσεις, ότι τέρμα οι ταρζανιές και οι παρακινδυνευμένες αλλαγές αντικειμένων/ δουλειών. Αλλά ας αφήσουμε όλα αυτά τα τετριμμένα κι ας επικεντρωθούμε στο ότι είστε χοτ σαν τη Μπιγιόνσε στην Κοτσέλα προψέ και η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στα ύψη, όσο κι αν σας έχει μείνει το κουσούρι να το παίζετε ταπεινά χαμομηλάκια ή ο Δόγκανος μπροστά στον Έφορο. 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

“Εγώ, οι δίσκοι μου και το ουίσκι μου” είναι η φάση των ημερών, με τη διαφορά πως ούτε το ουίσκι προλαβαίνετε να κατεβάσετε με τις τόσες δουλειές που έφερε η Νέα Σελήνη. Φυσικά πρόκειται για μια ακόμα περίοδο της ζωής σας στο πλαίσιο της οποίας μουρμουράτε μόνοι σας περπατώντας στο δρόμο “Όλοι είναι ηλίθιοι” (αυτός θα είναι μια μέρα και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας σας), ενώ ο Κρόνος και ο Πλούτωνας προσεχώς ξυπνάνε τους μηχανισμούς άμυνάς σας, οι οποίοι, αν είχαν πρόσωπο, θα ήταν ο διοικητής του Τόλη στην Πολεμική Αεροπορία. Ο Ήλιος στον Ταύρο από την Παρασκευή σας χαλαρώνει κάπως, αν και η περίσταση σηκώνει κυρίως ένα σπα από εδώ ως τη Χαλκίδα ή ένα Fight Club, αναλόγως τη φυσική σας κατάσταση.  

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Καμιά φορά σας πιάνει αυτή η τάση να πραγματώνετε Αλίκη Βουγιουκλάκη μέσα στο λεωφορείο καθώς πηγαίνει εκδρομή και τραγουδάει κρατώντας στο ένα χέρι το πιρούνι και στο άλλο την κονσέρβα, κάνοντας νάζια αδιακρίτως και αναστενάζοντας “εσείς που είστε τόσο νόστιμος”. Αυτό, μείον τη σφαλιάρα του κυρίου Φλωρά συμβαίνει κατεξοχήν αυτές τις μέρες και ιδίως από την Παρασκευή με το πέρασμα του Ήλιο στον Ταύρο, τα νάζια θα πολλαπλασιαστούν, το χειλάκι θα είναι πετροκέρασο, το μάγουλο βερίκοκο και το Σαββατοκύριακο πιο χαρούμενο από γενέθλιο πάρτι της Λίζας Παπασταύρου στον κήπο του σπιτιού στο Παλαιό Ψυχικό. H ανάδρομη πορεία του Κρόνου και του Πλούτωνα back to back θα φέρουν έξοδα, αλλά τι σας νοιάζει, αφού και ωραίοι θα είστε και χαρούμενοι. 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Kι αφού ασχοληθήκατε λίγες μέρες ακόμα με τα οικογενειακά, ήρθε η ώρα για τον εαυτό σας και συγκεκριμένα για να βάλετε μια τελεία στην αμφισβήτηση του τρόπου με τον οποίο δράτε και αντιδράτε. Όλο αυτό πρέπει να συμβεί ενόψει της αναδρομής του κυβερνήτη σας Κρόνου, ο οποίος συνδυαστικά με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία θα επιχειρήσει να σας προκαλέσει τη συναισθηματική κατάσταση της Μαρκάταινας όταν προσπαθούσε να συγκρατηθεί να μην πάει στο σπίτι του Αντώνη και αυτοχαστουκιζόταν στο σαλόνι της Μπουμπουλίνας. Ευτυχώς ο Ήλιος στον Ταύρο από την Παρασκευή 20 Απριλίου φέρνει σον σον και εξόδους, τουτέστιν όσα υπαρξιακά κι αν θέλουν να βγουν στην επιφάνεια, η δύναμη της αναζήτησης του Θανάση θα υπερτερήσει. 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Δεν προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα – και ευτυχώς, διότι είχατε πήξει πιο πολύ από όσο έπηξε η Μαρίνα με τον Αίαντα εκείνο το τρίμηνο συγκατοίκησής τους. Προς το παρόν υπερισχύει το ευχάριστο κλίμα στις διάφορες επαγγελματικές και γκομενικές εξελίξεις και δεν έχετε συνειδητοποιήσει τις επιπλοκές που μπορεί να συνεπιφέρουν αυτές οι νέες καταστάσεις στα πάγια “θέλω” σας. Ο Ήλιος στον Ταύρο από την Παρασκευή 20 Απριλίου θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε πριν να είναι αργά, δηλαδή πριν αρχίσετε να επενδύετε σε ανθρώπους και υποσχέσεις που ανταποκρίνονται σε οράματα άλλων εποχών και παραβλέπουν εντελώς τις ανάγκες σας. Ο ανάδρομος Κρόνος και ο ανάδρομος Πλούτωνας εφιστούν προσοχή στο θέμα της ξεκούρασης, σωματικής και ψυχολογικής, με αρχή το προσεχές Σαββατοκύριακο κι έτσι όλα συνηγορούν στην επιδίωξη ενός πράγματος που το αποφεύγετε πιο πολύ από ό,τι αποφεύγει η Άντζελα Δημητρίου τον Γιώργο Τρούπη, δηλαδή το μέτρο. 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Όμορφα ξεκίνησε η εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και ο ανάδρομος Κρόνος από τις 18 του μήνα, συνδυαστικά με τον ανάδρομο Πλούτωνα από την Κυριακή, θα προσπαθήσουν να ανακόψουν αυτή την αισιόδοξη πορεία σας. Εσείς, ωστόσο, θα αντιδράσετε σαν μαθητές απέναντι σε νομοσχέδιο του Γεράσιμου Αρσένη προ 20ετίας περίπου και θα μουρμουρίζετε ρυθμικά από μέσα σας “δεν θα περάσει” και όντως δεν θα περάσει, αφού ο Ήλιος στον Ταύρο από την Παρασκευή 20 Απριλίου θα ανοίξει τον κοινωνικό σας κύκλο, ο οποίος θα σας βοηθήσει στις επαγγελματικές σας κινήσεις άμεσα και αποτελεσματικά – κι όχι όπως βοήθησε το Φέιμ Στόρι 3 τον Περικλή Στεργιανούδη. Οι μέρες δεν είναι για να πλατσουρίζετε ανέμελοι στο ενυδρείο σας, χρειάζεται να διακρίνετε από μακριά τις ευκαιρίες και να τις αρπάζετε, συνεπώς σταματήστε να βαριέστε με την πρώτη δυσκολία και να πασαλείβετε αυτά που – σύμφωνα με δική σας πάγια άποψη τουλάχιστον – είναι που δίνουν νόημα στη ζωή. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment