Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Φεβρουαρίου – The Daily Owl
fade
36397
post-template-default,single,single-post,postid-36397,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Φεβρουαρίου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Την Κυριακή η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνά στον Ιχθύ δίνοντας ένα (σημαντικό) τατς του The Polyanna Effect στην καθημερινότητά μας. Γινόμαστε πιο ανέμελοι, πιο συμπονετικοί και πιο ευαίσθητοι και έτσι μπορούμε να προσαρμοστούμε στις επιθυμίες των άλλων. Ο συναισθηματικός μας κατακλύζει και έτσι δεν το σκεφτόμαστε δεύτερη φορά αν είναι να να δείξουμε τα αληθινά συναισθήματά μας. Ήδη βρισκόμαστε στα προεόρτια της Ηλιακής Έκλειψης στον Υδροχόο (15 Φεβρουαρίου) η οποία επηρεάζει κυρίως τους κοινούς μας στόχους και γι’ αυτό θα πρέπει ήδη να είμαστε πιο ξεκάθαροι σε σχέση με τον τρόπο που θα τις επιδιώξουμε. 

 

 

Για πληρέστερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ 

 

 

Κανείς δεν ξέρει τι θέλετε ακριβώς. Δεν είναι ότι θέλετε να εκθρονίσετε τον Θανάση από την κορυφή των προτεραιοτήτων σας, ούτε όμως ότι δεν ψήνεστε και να τα παρατήσετε όλα και να πάτε στη Βραζιλία για να μαζεύετε καφέ. Τι θα επικρατήσει στην ψυχούλα σας αυτό το Σαββατοκύριακο; Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύες την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ο συναισθηματισμός σας – σε συνδυασμό πάντα με τον εκρηκτικό χαρακτήρα σας και την έμφυτη τάση σας να θέλετε να είστε οι πρώτοι σε όλα – θα κυριαρχήσει στις δραστηριότητές σας, συνεπώς ο Θανάσης αναμένεται να περάσει τέλεια εκεί στην κορυφή όπου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται. Αν η υπερβολή δεν σας ενοχλήσει για λόγους αρχής (που δεν θα σας ενοχλήσει, γιατί εσάς το “πολύ” σας είναι το νορμάλ ), το Σαββατοκύριακο συνολικά θα είναι μια αποκριάτικη πανδαισία “ελεγχόμενου ντραμακουινισμού”, κάτι που από καιρού εις καιρό χρειάζεστε για να θυμάστε ότι δεν αρκεί να είστε πρώτος σε όλα, αλλά πρέπει και να το ευχαριστιέστε ταυτόχρονα. 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Το βασικό πράγμα που σας καίει να διαχειριστείτε αυτές τις μέρες – και ιδίως το Σαββατοκύριακο – είναι το άγχος και ό,τι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή αποπροσανατολισμό από τις προτεραιότητες της ζωής σας, κακή διάθεση και απώλεια όρεξης για συναναστροφές με κόσμο. Ναι, το άγχος μπορεί να είναι σαν τα βραδινά δέκατα, που λίγο λίγο σου ροκανίζουν την ύπαρξη ενώ φαινομενικά δεν πρόκειται παρά για έναν μικρό θερμοκρασιακό λόξιγκα. Σε κάθε περίπτωση, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες και έτσι φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική σας ζωή, την οποία θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρον (με Θανάση ή και χωρίς). Και σε επίπεδο δουλειάς είστε πιο κουλ από τότε και μετά, καθώς η καθημερινή σας αυτοπεποίθηση επανασυνδέεται με την καθαρή (συνήθως) εικόνα που έχετε για τις πραγματικές σας δυνατότητες. 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Γενικότερα μιλώντας, κανείς ποτέ δεν έρχεται να μας σώσει, πάντα εμείς σώζουμε την κατάσταση και τον εαυτό μας και πάντα σε εμάς πρέπει να βασιζόμαστε αν θέλουμε να γίνει η δουλειά όπως την έχουμε φανταστεί/ ποθήσει. Γι’ αυτό και οποιαδήποτε προσπάθεια να ρίξετε το φταίξιμο για τα (πολλά, κατά τα άλλα) δεινά σας στους άλλους είναι μεν ανακουφιστική, δε σας δίνει, όμως, απαντήσεις να σας καλύπτουν. Δεν έχετε όρεξη για πολλά πολλά, δεν πιστεύετε όμως ότι μπορεί και να αποκτήσετε κάποια στιγμή – κι αυτό είναι θέμα που πρέπει να δουλέψετε. Από την Κυριακή η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες και στρέφει το ενδιαφέρον σας στη δουλειά και σε όσα μπορείτε να πετύχετε (σχετικά εύκολα, δεδομένων των πολλών επικοινωνιακών ταλέντων σας). Αν θέλετε να πραγματώνετε διαρκώς Ρίτα Σακελλαρίου “θα κάνω ό,τι μου αρέσει τελικά”, θα υποστείτε και τις συνέπειες του υπαρκτού παρταλισμού (οριακά θα αρχίσετε να πιστεύετε και μέσα σας ότι αλλάξατε χαρακτήρα). Υπάρχει, όμως, και μια περίπτωση να θέλετε να σβήσετε τα παλιά και να κλείσετε τα τεφτέρια. Τι θα επικρατήσει; Όπως είπε και ο Δεληβοριάς δια στόματος Γαρμπή, “τώρα ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ”. 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η φάση σας είναι τσάνελινγκ Ασπασίας Βαρδάτσικου “Εγώ ξέρω ότι λιγοστεύουμε τα τίμια κορίτσια, τα αγνά. Ποιες μείναμε; Εγώ, η Άννα Μαρία Λογοθέτη …”, πράγμα καταρχάς προσβλητικό και για εσάς (και για την Άννα Μαρία) και κατά δεύτερον άτοπο διότι το θέμα σας δεν είναι να καλογερέψετε επειδή σας έτυχαν μια δυο δυσκολίες και εντάσεις με τον Θανάση. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας, όσο φυσικά σας αφήνει η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ μέσα σας, διότι εξόν που θα το βρείτε στο αλάτι, θα χάσετε τις ευεργετικές επιδράσεις της Αφροδίτης στους Ιχθύες, εκείνο το “θα σε πάρω να φύγουμε σ’ άλλη γη σ’ άλλα μέρη”, το οποίο, για να το πούμε στη γλώσσα σας μεταφράζεται στο διάλογο Σόφης – Ασπασίας “- με την ποδιά εσύ; – με την ποδιά”. 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ανάμεσα σε δυο εκλείψεις στον άξονά σας δε μπορείτε παρά να ζείτε σε ρυθμούς Πάολας και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του στίχου “Είσαι τρελός, είσαι τρελός, γυαλιά σπασμένα σου το λέω καταπίνεις”. Σύμφωνοι, οι άλλοι είναι τρελοί, κανείς δεν θα τολμήσει να σας αμφισβητήσει ως προς αυτό, αλλά μήπως ο έντονος συναισθηματισμός σας αυτή την περίοδο σας θολώνει την κρίση και μαζί με αυτήν και την ουσία της επιθυμίας, με αποτέλεσμα να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλετε; Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από την Κυριακή θα επιχειρήσει να σας θολώσει κι άλλο τις σκέψεις, καθώς θα προσθέσει στο μείγμα της ανασφάλειας και αδικαιολόγητους φόβους. Ποιες είναι οι διέξοδοι που έχετε; Πρώτον, να βγείτε έξω και να φασώσετε το άπαν σύμπαν. Δεύτερον, να μην ξανακάνετε τα λάθη του παρελθόντος και να καθίσετε σπίτι αναλογιζόμενοι στ’ αλήθεια και με πάσα ειλικρίνεια “τι λείπει, τι φταίει” και η καρδιά σας κλαίει. Δεν είναι η ώρα για αμετάκλητες αποφάσεις. Βαδίζετε στα τυφλά – βαδίζετε όμως, κι αυτό είναι κάτι.  

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Το γεγονός ότι τα (περισσότερα) πράγματα στη ζωή σας είναι ζυγισμένα με την μηχανή ακριβείας αποτελεί το ύστατο καταφύγιο όπου μπορείτε να κρυφτείτε όταν οι καταστάσεις είναι εκ φύσεως πιο νερόβραστες κι από διαιτολόγιο δίαιτας – αστραπής. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα προσπαθείτε να βρείτε διέξοδο στη νερόβραστη αυτή εβδομάδα με το μάντρα “ηρέμησε, Τούλα, άλλα παιδάκια δεν έχουν προσωπική ζωή/ δουλειά/ έναν Θανάση να πρήζουν για να περνάει η ώρα”. Φυσικά, ο εφησυχασμός δε λύνει απολύτως τίποτα – κι εδώ υπεισέρχεται το σπίτι και η οικογένεια που σας διαβεβαιώνει ότι μπορούν να σας στηρίξουν ψυχολογικά και οικονομικά σε αυτή την άχαρη φάση. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες την Κυριακή σάς προσδίδει κατανόηση για την αψυχολόγητη στάση των υπολοίπων (οι οποίοι, βασικά, δε μπορούν να καταλάβουν γιατί είστε στο ενδιάμεσο του “κάποιος σας σκότωσε τη μάνα” και του “κάποιος σας έφαγε το μπιφτέκι”, και έτσι συνολικά το Σαββατοκύριακο μπορεί να κυλήσει με ηρεμία, αρκεί η μπάρα και τα Τζόνι Μπλακ να μην αποτελέσουν το έναυσμα για μια ακόμα υπαρξιακή κρίση. 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Οι Απόκριες είναι η ζωή σας ή η ζωή σας είναι σαν τις Απόκριες, πράγμα που σημαίνει ότι “ντύνεστε” καθημερινά αυτό που θέλετε να είστε και έτσι παρουσιάζεστε στον κόσμο, σαν τον Σούπερμαν του Μπραχαμίου, τον Μπάτμαν των Κάτω Πατησίων ή τον Ρομπ Γκόρντον της Άνω Κυψέλης. Έχει νόημα όλο αυτό; Αν το εξετάσουμε από την πλευρά του Αντύπα, έχει, καθόσον η περιρρέουσα φάση είναι “για να μην τρελαθώ, γυρίζω τις νύχτες”. Αν το εξετάσουμε από την πλευρά του Χρήστου Αντωνιάδη, η φάση είναι “μου ΄χει κάνει μάγια, μάγια, με κρατάει κοντά της” – κι όλο αυτό δε θέλετε να τελειώσει. Πριν η Αφροδίτη περάσει στους Ιχθύες την Κυριακή και σας επαναφέρει στην πραγματικότητα της δουλειάς (ευτυχώς), έχετε μια ακόμα μέρα (καλά, και παραπάνω, αλλά λέμε) για να ζήσετε το σαλιάρισμα (αναλογικά ή ψηφιακά) που νομίζετε ότι θα καλύψει το συναισθηματικό κενό σας. Αυτά τα φλερτ είναι σαν τις δίαιτες εξπρές: όσο γρήγορα χάνεις την πρώτη φορά, τόσο σου μπαστακώνονται τα κιλά τη δεύτερη. 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

H ένταση της Σεληνιακής Έκλειψης έχει αρχίσει να φθίνει, ωστόσο τη θέση της παίρνει η ένταση της επερχόμενης Ηλιακής, πράγμα που σας καθιστά δέκτες πολλών ετερόκλητων ερεθισμάτων – τα οποία σε κάθε περίπτωση είναι απολύτως αποδεκτά από εσάς. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 11 Φεβρουαρίου αλλάζει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σας και από κει που ποτέ δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας (εκτός αν υπάρχει κάποιο περίστροφο στον κρόταφό σας – κανονικό ή υπαρξιακό) για κάμποσο καιρό, αρχής γενομένης της Κυριακής, θα μπορείτε να μιλάτε σαν τους υπόλοιπους ανθρώπους για όσα θέλετε και, κυρίως, για όσα δεν θέλετε (“όχι, μητέρα, δεν τους τρώω τους λαχαντοντολμάδες και συγγνώμη αν σας προσβάλλω 150 χρόνια οικογενειακής παράδοσης επειδή δε χωνεύω τα χοντρά φλούδια”). Όση ενεργητικότητα σας λείπει θα επανέλθει σύντομα και αυτό, μάλιστα, θα έχει και έναν θετικότατο αντίκτυπο στον Θανάση.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Από κει που ήσασταν η θεία Βιργινία του Γιάννη και καθόσασταν όλη μέρα μέσα (με τη διαφορά ότι εσείς δεν ξενυχτούσατε βλέποντας βίντεο κλιπ με τον Χαριτοδιπλωμένο), αυτή τη βδομάδα δεν είχατε συμμαζεμό και μάλιστα πραγματώνατε τη δική σας ιδιότυπη πληθωρικότητα συνδυαστικά με ένα πρωτόγνωρο κούλνες, από το οποίο ήταν εμφανής η έλλειψη της πάγιας τάσης σας να ξεκινάτε κάθε φράση με τις λέξεις “Κοίτα, μαμά”. Από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας δημιουργεί ένα εξαίσιο κλίμα με τον Θανάση και τα λοιπά αγαπημένα σας πρόσωπα και σ’ αυτό το πλαίσιο το μισό του Σαββατοκύριακου θα κυλήσει αρμονικά, με εσάς να ισιώνετε ριχτάρια και να ξεδίνετε στο Pinterest φτιάχνοντας inspiration boards με θέμα από τις αθερίνες του Αιγαίου ως τον γάμο της τρίτης ξαδέρφης σας. Βέβαια, την προηγούμενη θα σας έχουν μαζέψει από τα αποκριάτικα πάρτι ή θα έχετε φύγει μπουσουλώντας – γιατί θέλετε να είστε και πολύ ανεξάρτητοι, κι έτσι θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία της ποικιλίας στη ζωή σας και το ότι όλα μπορούν να συνδυαστούν – αρκεί ο άνθρωπος να το θέλει. 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Τουλάχιστον αυτή η βδομάδα ήταν κάπως πιο κουλ από την προηγούμενη (καλά, από την προηγούμενη βδομάδα, ως και το μέσο επεισόδιο του Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή ήταν πιο κουλ). Σε παρόμοιο μήκος κύματος, η Αφροδίτη από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου σάς βάζει σε ένα πιο σπάνιο για τα δεδομένα σας τριπ – τουτέστιν σας καλμάρει τα νεύρα και σας βοηθάει να επικοινωνήσετε καλύτερα με το περιβάλλον σας. Ο νους σας θα ξεκινήσει να κόβει βόλτες σε νοερές δραστηριότητες και σε τοποθεσίες που θέλετε να επισκεφθείτε κι εκεί που οι άλλοι θα πετάνε σερπαντίνες μεταξύ τους λες και επιστρέψανε στην τρίτη δημοτικού εσείς θα τους κοιτάτε με ύφος Ντομινίκ Σεζάρ, δηλαδή “τι αμαρτίες πληρώνω που αν δεν πέσω σε αντιληπτική χειμερία νάρκη θα θέλω να τους δείρω όλους”. Η επικοινωνία με τον Θανάση “φυσάει”, ωστόσο, οπότε σε έναν κόσμο ηλιθίων, υπάρχει ένα αποκούμπι για να σας δώσει παρηγοριά πριν την επόμενη έκλειψη και την ταραχή που θα επιχειρήσει να προκαλέσει. 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Αφού λοιπόν πήρατε μια ανάσα κι αφού πεισθήκατε ότι δεν είναι ιδιαίτερα κακό το γεγονός ότι το σύμπαν δεν περιστρέφεται γύρω από τον δικό σας άξονα (και καλύτερα, διότι το stealth mode είναι πολύ υποτιμημένο σε τούτη τη ζωή) τώρα είναι η στιγμή να λύσετε μερικά διαδικαστικά καθημερινά ζητήματα – και κυρίως τα οικονομικά σας. Νέες δουλειές ή εξτρά δραστηριότητες που θα αποφέρουν εισόδημα βρίσκονται στο προσκήνιο από την Κυριακή και θα σας απασχολήσουν για μια σεβαστή χρονική περίοδο. Σε άλλα νέα, πλέον έχετε αντιληφθεί ότι πολλές φορές (ή και τις περισσότερες) οι άνθρωποι δεν αξίζουν τις ευκαιρίες που τους δίνετε λόγω της καλής σας διάθεσης και της αστείρευτης πίστης σας στην ανθρωπότητα. Στο πλαίσιο αυτό κάνετε έναν σημαντικό διαχωρισμό ανάμεσα σε αυτούς που δεν υπήρξαν ποτέ αχάριστοι απέναντί σας και σε αυτούς που με κάθε ευκαιρία σας πατούσαν τον κάλο. Το καλύτερο σε όλο αυτό είναι ότι βιώνετε και την υπέρτατη χαλάρωση, κι έτσι κανείς δεν θα περιμένει τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας, στο πλαίσιο της Ηλιακής Έκλειψης. 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Όπως έλεγε και ο Βλάσσης σε εκείνο το επεισόδιο των Απαράδεκτων με το KΟΛΑΝ TV, “ό,τι είναι να ‘ρθει θε’ να ‘ρθει, κι αν δεν έρθει, μαγκιά του”. Θα συμπληρώσω σε αυτή τη φράση “και μεγαλύτερη μαγκιά δική σας”, με δεδομένο ότι είχατε τα κοχόνες, παρά την περιρρέουσα καντήφλα σας, να αντιμετωπίσετε κατάματα τους φόβους σας – ιδίως σε επίπεδο σκέσεων (πάντα με κάπα οι σκέσεις). Η Αφροδίτη στον 1ο Οίκο σας από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου σάς ξυπνάει τη χρήσιμα ευαίσθητη πλευρά σας (όχι αυτή των υπαρξιακών προβλημάτων χωρίς αληθινό έρεισμα), ενώ παράλληλα σας κάνει να λάμπετε μέσα και έξω. Η φάση είναι “να σκάσουν οι οχτροί μας” – και να σας πω κάτι; Καλά να πάθουν, έτσι όπως σας συμπεριφέρθηκαν. Γιατί καθένας έχει τα στραβά του, κανείς όμως δε μπορεί να σας αποκαλέσει γομάρια και να σας προσάψει ότι δεν νοιάζεστε αληθινά για τον Άλλο. 

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment