Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια - Προβλέψεις 20-21 Μαΐου - The Daily Owl
fade
30572
post-template-default,single,single-post,postid-30572,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια – Προβλέψεις 20-21 Μαΐου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 20-21 Μαΐου 2017. Tην Παρασκευή 19 του μηνού, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες και η φαντασία μας καλπάζει στο δειλινό, θυμίζοντας τον Λούκι Λουκ καβάλα στη Ντόλι. Για δυο μέρες αποχαιρετάτε τη λογική (σαν να είστε νύφη ένα μήνα πριν το γάμο) και ακολουθείτε τη διαίσθηση (σαν να είστε γαμπρός ένα μήνα μετά το γάμο). Τώρα μπορείτε να ονειρευτείτε ό,τι γουστάρετε, από τον Μάικλ Φασμπέντερ να σας χτυπάει τα κουδούνια τα μεσάνυχτα και να σας παρακαλάει να τον δεχτείτε πίσω μέχρι το να παίρνετε το λόουερ με Α (αν και το πρώτο πιο λογικό ακούγεται – για εσάς τους Αιγόκερους μιλάω). 

Στις 20 του μηνού ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους κι έτσι είμαστε ευπροσάρμοστοι, σαν τη ζύμη του κέικ. Όπου μας βάλεις, όπως μας ρίξεις, έτσι ψηνόμαστε, σε όποιο σχήμα κι αν μπούμε. Επίσης έχουμε την τάση να αλλάζουμε διαρκώς γνώμη για θέματα που – φαινομενικά – έχουν αποκρυσταλλωθεί μέσα μας. Μέσα στη σχίζα των Διδύμων υπεισέρχεται η δύναμη του Ερμή από τον Ταύρο κι έτσι επικρατεί κάπως η ηρεμία – προσωρινά πάντα, γιατί το μόνο που επικρατεί no matter what σε τούτη τη ζήση είναι ο καπιταλισμός και η κυτταρίτιδα. 

Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Κριό είμαστε έτοιμοι για σαματά σε όλα τα επίπεδα, και ενδέχεται να χαθεί από μέσα μας το σέβας που απαιτούν οι περιστάσεις. Να προσέχετε όσοι έχετε να πάτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις εκείνη την ημέρα και δη σε βαφτίσεις. Θεωρητικά μιλώντας ευνοούνται οι γρήγορες κινήσεις κάθε είδους, αλλά έτσι όπως σας βλέπω για κινήσεις θα προτιμήσετε να καταπιείτε σαν γλάροι ένα ακόμα ανοιξιάτικο μπραντς, παρά να καθίσετε να σκεφτείτε κάτι που μπορεί να πιάσει τόπο. 

 

 

Diane

 

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου είναι εμπνευσμένες από το Twin Peaks, το οποίο επιστρέφει την Κυριακή (Δευτέρα για την Ελλάδα) στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια. Περιμένουμε να δούμε αν θα επαληθευτεί ο κανόνας “random πράγμα με ΠΑΣΟΚ” και “ίδιο random πράγμα με ΣΥΡΙΖΑ”. 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Algebra

 

Ο Ερμής είναι στον Ταύρο κι έτσι έχει έρθει η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με τα μπικικίνια, τουτέστιν να διαπραγματευτείτε και να πείσετε τον γερο-Λαδά το αφεντικό σας να στάξει κανένα πεντάευρω παραπάνω μπας και πάτε φέτος διακοπές κάπου πέρα από το Καπανδρίτι. Αν σας προβλημάτιζε κάτι αυτές τις μέρες – πέραν της γκομενοθύελλας που εμφιλοχωρούσε ανάμεσα στο υπαρξιακό angst σας και στην προσπάθεια να συνέλθετε σωματικά από την κούραση της δουλειάς, ήρθε η ώρα να το πετάξετε από πάνω σας όπως πέταξε ο Καραφώτης τη Μάρω προ ετών, αρκεί να μην πέσετε θύματα του εγγενούς παρορμητισμού σας. Καλός ο Ήλιος στους Διδύμους, αλλά φέρνει ένα φυρομυάλισμα για το οποίο δεν είστε πάντα έτοιμοι, ακόμα κι εσείς που πάτε όπου σας σφυρίξουν υπό κανονικές συνθήκες. Ο Θανάσης το ψήνει να κάνει ένα πέρασμα από τη ζωή σας, αν κι εφόσον η προαναφερθείσα γκομενοθύελλα σάς επιτρέψει να δείτε μπροστά σας τι θησαυρό έχετε. Θα αναστατωθείτε όπως η Στανίση; Ενδεχομένως. Θα διαχειριστείτε το αποτέλεσμα προς όφελός σας; Ας πούμε ότι κινδυνεύετε να γίνετε η Μάρω μετά τον χωρισμό με τον Καραφώτη, δηλαδή να επιστρέψετε στον Καναδά, στην προηγούμενη δουλειά σας και – κυρίως – στη μάνα σας.   

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Your body feels nice

 

H Σελήνη στους Ιχθύες επιβάλλει – πρωτίστως σε πνευματικό επίπεδο – το ωραίο ντιριντάχτα και την ξεκούραση, η οποία βέβαια έχει αρχίσει να συμβαίνει από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η μετακίνηση του Ερμή πάνω σας σήμανε την εκλογίκευση των πάντων: από τον τρόπο συμπεριφοράς των προϊσταμένων και των συναδέλφων μέχρι τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουν οι γυναίκες στις εκπτώσεις. Όταν μιλάμε σε εσάς για εκλογίκευση, βέβαια, είναι σαν να πηγαίνουμε στην Άντζελα Δημητρίου και να της υποδεικνύουμε τον ενδεδειγμένο τρόπο ερμηνείας ζεϊμπέκικων, δηλαδή, από δω ο παππούς κι από εκεί τα αμπελοχώραφα και στη μέση το χέρι του παππού (ή της Άντζελας) που μας μουτζώνει. Σε κάθε περίπτωση, το Σαββατοκύριακο λειτουργεί καταπραϋντικά, καθώς μπορείτε να κινηθείτε σε όλα τα επίπεδα όπως το θέλετε: με κινήσεις μελετημένες όπως τις θέλετε εσείς, που θα γίνονται από τους άλλους πιο καλοδεχούμενες από τούρτα σοκολατίνα ως δώρο σε άνθρωπο που μόλις βγήκε από Ντουκάν. Κι ο Θανάσης; Ο Θανάσης – αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον – σάς κοιτάζει σαν αυτή τη σοκολατίνα, πρωτίστως γιατί βρίσκει σε εσάς ταυρίσιες, λογικές απαντήσεις στην παρτίδα Trivial Pursuit της σκληρής καθημερινότητας. 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

What I want

 

Μπήκε ο Ερμής στον Ταύρο και σάς χτύπησαν οι λογικές σκέψεις στο Hamsa Chakra (σαν να λέμε στο Δόξα Πατρί). Τι βλέπετε στον Θανάση; α) τον εαυτό σας; β) τον εαυτό σας στο μέλλον; γ) τον εαυτό σας μαζί με τον Θανάση στο μέλλον; Απαντήστε και κερδίστε πλούσια δώρα. Ξέρουμε, βέβαια, ότι για να περάσετε από το (α) στο (γ), πράγμα που προσπαθείτε μανιασμένα να πλασάρετε εκεί έξω ως τη δεύτερη φύση σας, χρειάζεται προσπάθεια και ότι ο Ήλιος πάνω σας θα ανοίξει αυτή τη δίοδο επικοινωνίας. Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στην ομιλητικότητα, καθόσον συνήθως δεν μπορείτε να το βουλώσετε. Το ζήτημα είναι το περιεχόμενο των φληναφημάτων σας την τρέχουσα περίοδο. Δεν σας στέλνω για κλορέτς στο περίπτερο, όχι απλά γιατί έχουν καταργηθεί, αλλά γιατί αν το θελήσετε, θα καταφέρετε να ελέγξετε λεκτικές παρορμήσεις που και δεν ισχύουν και θα μπορούσαν να απομακρύνουν τον Θανάση (και άλλο κόσμο) από κοντά σας.  Σε επίπεδο πρακτικών καθημερινών θεμάτων, ο Ερμής στον Ταύρο ευνοεί κάθε προσπάθεια να τακτοποιήσετε τα της δουλειάς και τα των οικονομικών, με εξαίρεση τα ψώνια, καθώς όλοι ξέρουμε πως και αλυσοδεμένους να σας αφήσουν, θα βρείτε τρόπο να ξοδέψετε – κι αυτή είναι μια από τις πολλές υπερδυνάμεις σας. 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

I didn't cry

 

Δε θέλω να ζορίζεστε. Υπό κανονικές συνθήκες είστε γνωστοί μπαμπακόκωλοι γκρινιάρηδες, έτσι όπως σκούζετε με το παραμικρό minor πρόβλημα που θα προκύψει, αυτή τη φορά όμως χρειάζεται να πάρετε την απόστασή σας από τα πράγματα, δηλαδή από τον Θανάση και τη μάνα σας (αυτοί συνήθως βρίσκονται στο επίκεντρο των προβλημάτων σας, είτε είναι υπαρκτά, είτε ανύπαρκτα) και να οργανώσετε το Σαββατοκύριακό σας με τρόπο ανάλαφρο, να θυμίζει δηλαδή περισσότερο ταινία του Δαλιανίδη από ό,τι ταινία του Λάνθιμου. Ο Ήλιος στους Διδύμους θα σας φέρει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, την οποία μπορείτε να αξιολογήσετε πριν βγείτε για ποτάρες ή κοψίδια ή, καλύτερα, από βδομάδα, καθόσον η κοινωνικότητά σας θα βαρέσει κόκκινο και θα αποτελέσει το απαραίτητο αντίβαρο στο υποδόριο άγχος σας. Αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο από τον προηγούμενο μήνα, ήρθε η ώρα να το επιδιώξετε. Και σε περίπτωση που Θανάσης δεν υπάρχει, ούτε και διαφαίνεται στον ορίζοντα, μη βιαστείτε να επικαλεστείτε τη ματαιότητα του πράγματος, καθόσον μόλις η Σελήνη περάσει στον Κριό, παίζει να ανοίξουν τα γκαβά σας και να δείτε πέρα από τη μύτη σας. 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

Stranger

 

Καθώς ο Θανάσης σάς τελείωσε, όπως ενημερώθηκα από τη φίλη της εκπομπής Μ, αυτή τη φορά θα αναφερθούμε στον Τάσο. Αλλά πρώτα ας πιάσουμε αυτό που σας τσιρτσιράει μονίμως, δηλαδή τα επαγγελματικά, καθώς ο Ερμής στον Ταύρο έχει ήδη αρχίσει να κάνει δουλίτσα προς την κατεύθυνση της μεγάλης αλλαγής που επιζητάτε. Το θέμα είναι, βέβαια, να υπάρξουν εξελίξεις με ουσία κι όχι απλώς να πετύχετε αυτό που θέλατε τόσο καιρό, χωρίς να έχει κάποιο αντίκρισμα. Κι η Χρύσπα έκανε come-back στη δισκογραφία μετά από 4 μνημόνια και είδατε τι τραγούδι πήγε κι έβγαλε. Γκομενικώς πιστεύετε ότι βαδίζετε στη σωστή κατεύθυνση, έχοντας στείλει τον Θανάση για τακούνια στη Σκουφά και, παράλληλα, έχοντας λοκάρει τον Τάσο, ο οποίος σας καλάρεσε και π.Θ. (προ Θανάση), αλλά δεν είχε κάτσει να βγείτε ποτέ μαζί κάπου αλλού εκτός από χασαποταβέρνα στον Κουβαρά. Με τη Σελήνη στους Ιχθύες, ό,τι συζήτηση κάνετε θα είναι βγαλμένη από τον Ιονέσκο ή, στην καλύτερη, από τη μέση συλλογιστική διαδρομή της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου, συνεπώς να βγείτε το Σάββατο, να γίνετε δαυλί της μεθιάς, που λέμε και στην Κρήτη και να απολέσετε την ικανότητα ομιλίας για το επόμενο 24ωρο. 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Time for coffee

 

Ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τον κόσμο, ο οποίος πλέον δεν μοιάζει με μια διαρκώς ανανεούμενη πηγή βακτηρίων και άλλων δεινών, αλλά με ένα γήπεδο όπου κατεβαίνετε δυναμικά με τη λογική “11 αυτοί, 11 εμείς και μια η χλωρίνη, 12, άρα τους έχουμε για μπρέκφαστ”. Το Σαββατοκύριακο τσουλάει όμορφα, καθώς σταματάτε να είστε σαν κακό χρόνο να ‘χετε. Ο Ήλιος φωτίζει τον Οίκο της καριέρας σας από το Σάββατο κι έτσι έρχεται η ώρα να ζήσετε τον υπαρκτό καβαφισμό, τουτέστιν να πείτε το μεγάλο “ναι” και το μεγάλο “όχι” σε ό,τι αφορά τη δουλειά σας. Έχετε γκώσει και θεωρείτε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσφέρετε; Μάλλον. Ντρέπεστε να το σκεφτείτε επειδή είχατε λυσσάξει να ασχοληθείτε με αυτό το αντικείμενο; Σίγουρα, καθόσον 9 στις 10 φορές ντρέπεστε και τις ίδιες σας τις επιθυμίες. Μέσα σε όλη αυτή την επαγγελματική ντιβουρλίγκα, ο Θανάσης στέκεται νταμαροκολόνα, γι’ αυτό να του μιλάτε γλυκά και την Κυριακή να τον κεράσετε ένα φοντάν, ένα κομμάτι παστίτσο ή ό,τι τέλος πάντων σας πει ότι ποθεί εκείνη τη στιγμή. Κι επειδή είπα για μπαλίτσα, δείτε τον να εκφράζει τις επιθυμίες του και μάθετε κι εσείς.  

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Sleep deprivation

 

Όλα είναι δύσκολα μέχρι τη στιγμή που γίνονται εύκολα. Βέβαια, αυτό ποτέ δεν το σκέφτεστε, με αποτέλεσμα να σπάτε τα ούμπαλα του κόσμου με την – τεχνηέντως κεκαλυμμένη πίσω από διάφορες προφάσεις – μίρλα σας. Πότε φταίει η δίαιτα, πότε ο κυρ-Γιάννης ο φωτοτυπάς που σας βγάζει λάθος τις κατόψεις και γίνεστε ρεζίλι στον πελάτη, πότε η μάνα σας που σάς κοπανάει ότι αν την είχατε ακούσει τ ό τ ε, τώρα θα ήσασταν παντρεμένοι με 8 παιδιά κι εξοχικό στην Κουρούτα. Μπορεί να φταίνε κι αυτοί, όμως η ηρεμία είναι πρωτίστως θέμα δικό σας. Φροντίστε να σκοτώσετε τα φαντάσματα του μυαλού σας πριν κάνουν take-over ακόμα μια φορά. Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να φέρει γκομενικό ντιριντάχτα από το πουθενά και γενικώς η συναισθηματική σας ζωή θα μπει σε νέα φάση από την Κυριακή. Πιο συνειδητοποιημένη, πιο χαλαρή, πιο gluten free, αλλά με γεύση. Ο Ήλιος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει και στα επαγγελματικά, αν φυσικά θυμηθείτε να διοχετεύσετε το επικοινωνιακό σας skill κάπου να πιάσει τόπο κι όχι μόνο στη λαϊκή, για να σας δώσει ο μπάρμπας τα πιο φρέσκα αγγούρια. 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Gorgeous pie

 

Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα είστε αυτές τις μέρες, τουτέστιν ο μόνος που δεν σας έχει θυμηθεί για να σας ζητήσει κάτι, μια χάρη, μια εξυπηρέτηση, να μετακινήσετε το Punto λίγο πιο κει, να του γράψετε το σπίτι σας, κ.ο.κ. είναι μια θεια σας που πέθανε προ δεκαετίας. Ως γνωστοί συντρέχτες προφανώς και ασχολείστε μαζί τους αντί να δώσετε έμφαση εκεί που πρέπει, δηλαδή στο πώς θα αποκαταστήσετε όσες φιλικές και οικογενειακές σχέσεις έχουν κλονιστεί πιο πολύ από τα νεύρα της μέσης κουμπάρας πριν από το τελευταίο fitting της νύφης. Θα γίνει κι αυτό, αλλά σε χρόνο σκορπίσιο, δηλαδή με πυροτεχνήματα και γυναικόπαιδα στα καταφύγια. Ο Ήλιος το Σάββατο μπαίνει στον Οίκο της Αναγέννησης και σας απελευθερώνει συναισθηματικά. Από όσα αισθάνεστε, δείχνετε παγίως ως το 1/8, λες και πρόκειται για μνημονιακή υποχρέωση απέναντι στη συναισθηματική δυσλεξία που σας τυραννάει διαχρονικά. Αν δεν υπάρχει Θανάσης στο πλάνο, το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για εξεύρεση υποψηφίου. Αν υπάρχει, τότε προσφέρεται για σον σον μαζί του. Και κάτι ακόμα: η Σελήνη στον Κριό θα σας βάλει ιδέες να γραφτείτε στο γυμναστήριο μετά από 22 χρόνια. Μην κάνετε καμιά βλακεία. Η εκγύμναση που χρειάζεται ένας Σκορπιός περιλαμβάνει την τριπλέτα σεξ – φαΐ – αστυνομική σειρά. Όλα τα άλλα είναι πιο περιττά από τρέσα στο κεφάλι του Chewbacca.

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Donna

 

Θυμάστε την εκπομπή “Να η ευκαιρία”; Ουσιαστικά μιλάμε για το X-Factor πριν το Χ-Factor, απλά μέσα στα απόνερα της ΥΕΝΕΔ και με μπόλικη βάτα στο μπαγκράουντ. Ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει μια ευκαιρία – ή και παραπάνω, ανάλογα με το τι τζινάβει το ευρύτερο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ενδεχομένως να μάθετε σημαντικά πράγματα από σπόντα και έτσι θα μπορείτε άνετα να κάνετε τον Χλαπάτσα, δηλαδή να εκβιάσετε τους συναδέλφους σας ή να τα ξεράσετε όλα στους προϊσταμένους σας, προκειμένου να τύχετε της ευμένειάς τους. Επειδή όμως εσείς δεν κάνετε τέτοια (γι’ αυτό και δεν θα πάτε μπροστά), από Κυριακή με την Σελήνη στον Κριό μπορείτε να συνεχίσετε να προχωράτε με τον (επαγγελματικό) σταυρό στο χέρι, δηλαδή να στέλνετε βιογραφικά και ζητάτε από τη γιαγιά σας να σας ξεματιάζει τα emails στα HR των εταιριών. Γκομενικώς πάτε καλά, καθώς ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό σάς φτιάχνει τη διάθεση κι έτσι θα μπορείτε να χαρείτε το διήμερο με τον Θανάση χωρίς γκρίνια. Αν δεν υπάρχει Θανάσης, με τα καυλόνια που θα εκπέμπετε, θα έρχονται οι γαμπροί κατά πάνω σας με δρασκελιές – να χαρείτε το μπόι σας, όμως, κρύψτε το φλιτ που βγάζει από την τσάντα η κεκτημένη ταχύτητα. 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

 

Being shot

 

Εκεί που κοντεύατε να βγάλετε ρίζες στο σαλόνι, ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους κι έτσι επέρχεται το fast charging που τόσο είχατε ανάγκη. Το ζήτημα είναι, βέβαια, πού θα διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια. Όσο ήταν ο Ερμής ανάδρομος (θυμάστε, τότε που ήσασταν έτοιμοι να βγείτε στην Πάνια) αυτό που σας βασάνιζε ήταν, φαινομενικά, οι σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις) με ανθρώπους από το παρελθόν σας. Αυτές οι υπαρξιακές εξισώσεις τρίτου βαθμού παραμένουν ανεπίλυτες ως και σήμερα, όμως ο Ερμής στον Ταύρο αποτελεί το ιδανικό σκηνικό (μετά το ντιβάνι του ψυχαναλυτή) ώστε α) να ξαλεγράρετε με την παρέα σας και β) να αποφασίσετε μια και καλή πώς θα κινηθείτε στα προσωπικά σας. Λέτε ότι θέλετε να ερωτευτείτε σαν να μην υπάρχει αύριο κι έχετε δίκιο ως προς το ότι μπορεί να μην υπάρχει. Η δυσπιστία σας όμως απέναντι στις δυνατότητες της ανθρώπινης ψυχής είναι μεγαλύτερη κι από αυτή του Κιμ Γιονγκ Ουν απέναντι στις προθέσεις του ΟΗΕ. Με την αποτυχία παίζετε στο remake του “Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες” και όλοι ξέρουμε πώς καταλήγουν αυτές οι διασκευές παλιών ελληνικών ταινιών: δώρο με τη Real News και συνέχεια σουβέρ στο εξοχικό.

 

 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

 

audrey

 

Με τον Ερμή στον Ταύρο, αν έχετε κανένα θείο στα εξωτερικά, κατά προτίμηση από Μασατσούτσετς και πέρα, κάντε του ένα τηλέφωνο δήθεν ότι τον θυμηθήκατε τώρα που καλοκαιριάζει, μήπως θέλει να έρθει να κάνει τα μπάνια του και να θαυμάσει από κοντά τη σπάνια ομορφιά της Αναβύσσου, καθόσον υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας έρθει μπερντέ από πηγή που την είχατε ξεγραμμένη εδώ και καιρό. Γενικώς το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για την αποκατάσταση των σκέσεων (πάντα με κάπα οι σκέσεις) με το οικογενειακό περιβάλλον, ωστόσο δυο μέρες έχετε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν θα τις περάσετε στα τηλέφωνα με την κυρα-Τούλα να της ζητάτε συγγνώμη που όταν ήσασταν έξι χρονών παίζατε με το καφεδόμπρικο στην κουζίνα και της σπάσατε δυο σοφαντεπιά. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό έρχεται σαν συνεργείο κατεδαφίσεων στα γκομενικά σας, τα οποία αισθάνεστε σαν βάλτο τελειωμένο, με παρατηρητήριο για bird-watching – μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ο Ήλιος στους Διδύμους σάς ανοίγει τις επικοινωνιακές διόδους κι έτσι όλα συνηγορούν στο να βγείτε, να πιείτε, να έχετε κάποιον stand-by για να σας πάει σπίτι και να γκομενίσετε ανελέητα μέχρι να υπογραφεί το επόμενο μνημόνιο (για καμιά βδομάδα δηλαδή).

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ 


16 cups

 

Με τον Ερμή στον Ταύρο θα μπορέσετε να πλανάρετε εκείνο το ταξιδάκι που είχατε στο μυαλό σας εδώ και καιρό – άσχετα με το αν πράγματι θα σας ωφελήσει η διαφυγή από την καθημερινότητα τη συγκεκριμένη περίοδο. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται δυναμισμό και εφόσον κανείς δεν έχασε τον δικό του για να τον βρει ο μέσος περαστικός εκπρόσωπος του ζωδίου σας, ίσως πρέπει να κινηθείτε με βάση την παρόρμηση. Πώς μπαίνεις μέσα στο Zara στη μέση των καλοκαιρινών εκπτώσεων χωρίς να πολυσκεφτείς το ενδεχόμενο τραυματισμού, αλλά τελικά και τίποτα δεν παθαίνεις και βρίσκεις πέδιλα (δερμάτινα) με 12,5 ευρώ; Κάπως έτσι μπορούν να τσουλήσουν οι δυο μέρες, και ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσουν πολύ ως προς την κατεύθυνση της πνευματικής και, μετέπειτα, σωματικής, απελευθέρωσης. Απέναντι στον Θανάση δείχνετε μια παθητικότητα, ένα απρόκλητο “δε μας χέζεις κι εσύ”, το οποίο πρωτίστως είναι άσχημο για τον άνθρωπο που ανέχεται σε μόνιμη βάση την παραμονή σας στο σπίτι του “Μικρού μου Πόνυ” και δευτερευόντως δεν σας βοηθάει στο να αποφασίσετε τι θέλετε από εκείνον. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα αυτό το διήμερο, οπότε αν είναι να ξεκινήσετε από κάτι, δείτε Unbreakable Kimmy Schmidt, μιας και η τρίτη σεζόν θα στριμάρει από Παρασκευή και μάθετε μπαλίτσα από τον Titus.

 

No Comments

Post a Comment