Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια: Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2017 - The Daily Owl
fade
26602
post-template-default,single,single-post,postid-26602,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια: Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2017

Φίλοι της εκπομπής “Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια“, καλώς ήρθατε στις μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου, αυτού του μήνα που χωρίζει τον Ιανουάριο από την Άνοιξη (και τη Σαρακοστή), αυτού του 28ήμερου που μας βγάζει κάθε χρόνο τον αδόξαστο μέχρι να ξεκουμπιστεί μπας και ανοίξει λίγο ο καιρός και σκάσει το χειλάκι μας. Ο Άρης στον Κριό μας σπρώχνει στη διεκδίκηση – ιδίως στον τομέα των γκομενικών – και η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό στις 3 του μήνα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις συναισθηματικές μας ανάγκες, την ύπαρξη ενός ώμου για να ακουμπάμε την ώρα που βλέπουμε το Arrival, ενός χεριού να μας δίνει το τσάι από το τραπεζάκι του σαλονιού για να μην ξεβολευόμαστε, ενός ζεστού ποδιού για να ακουμπάμε το δικό μας που είναι σαν καταψύκτης τα βράδια του χειμώνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι κι αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, μέχρι τη στιγμή που η ανυπομονησία θα σκάσει χειρότερα από σύνδρομο στέρησης της πρωτεΐνης σε νεόκοπο βήγκαν. 

 

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πάντα και την πρόβλεψη του ωροσκόπου σας. Δεν θα σας κάνουμε τίποτα αν δεν τη διαβάσετε, αλλά μην έρθετε μετά και παραπονιέστε ότι δεν σας τα ‘λεγα. 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

“Τώρα που κατάφερα επιτέλους να σ’ αρνούμαι, τώρα σε εκδικούμαι

 

Άντρα θέτε, τώρα τονε θέτε και είναι λογικό με τον Άρη και την Αφροδίτη πάνω σας, καθώς την έχετε φάει στο σασί. Το πρόβλημα ξεκινάει με τις εκλείψεις, οι οποίες θα σας μπερδέψουν και δεν θα ξέρετε ποιον να πρωτοπηδήξετε, τον Θανάση ή τον Τάσο κι έρχομαι να σας πω ότι κανονικά τον φράκτη θα πρέπει να πηδήξετε και να καλπάσετε μακριά, σ’ ένα μέρος να μην είναι κανείς από τους δυο. Είστε “κάμποσος”, δεν σας είναι εύκολο να βάλετε φρένο στο “άπλωμα” του εαυτού σας και των ευσεβών του πόθων, όμως αν κάνετε το πρώτο βήμα, το ζόρικο, μετά όλα θα στρώσουν. Δεν είναι πιο καλή η μοναξιά, συχνά όμως είναι απαραίτητη, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα. Στα επαγγελματικά είστε κομπλέ, δεν σας φοβάμαι, μέχρι και νέα προτζεκτάκια θα ξεκινήσετε. 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

“Μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι και δρόμο δικό του τραβά”

 

 

Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον 12ο Οίκο σας εντείνουν την εσωστρέφεια την οποία πρεσβεύετε από την κορφή ως τα νύχια εδώ και κάμποσο καιρό. Δεν είναι πως δεν έχετε αισθήματα. Δεν είστε η Μαρία Χοακίνα του ζωδιακού. Σας στοιχειώνει, όμως, η κακή ανάμνηση του “λίγου” που είχατε βιώσει, κάπως, κάπου, κάποτε. Από το να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες της Αφροδίτης και να δοκιμάσετε κάτι νέο και ενθουσιώδες, προτιμάτε μακράν να κάνετε φόκους εκεί όπου ξέρετε πως “σας παίρνει”. Μιλάμε πάντα για τη δουλειά, στο πλαίσιο της οποίας οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται και ο καριερίστας εαυτός σας πεθαίνει κάθε ξημέρωμα, όπως η Μάρθα Βούρτση στην (σχεδόν) ομότιτλη ταινία. Και κάτι ακόμα. Το “λίγο” ήταν τότε. Δεν θα είναι ξανά, δεν θα είναι για πάντα, δεν θα είναι παντού.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ρε, ξέρεις ποια είμαι εγώ, πώς με λένε κι η σκούφια μου από πού κρατάει

 

Η έκλειψη Σελήνης στον επικοινωνιακό σας οίκο θα σας κομπλάρει – αν την αφήσετε – καθώς φέρνει αρνητισμό επιπέδου ΚΚΕ σε πάνελ όπου συζητιέται το θέμα “Καπιταλισμός και ανθρωπισμός: ασύμβατες έννοιες ή προαιώνια παρεξήγηση”. Θα εστιάζετε δε κυρίως στα αρνητικά των άλλων, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας να εξαρτάται από τη συμπεριφορά του Θανάση το Πάσχα του ’16 στα Καμένα Βούρλα. Αφήστε και τον Θανάση και το Πάσχα και τα Καμένα Βούρλα στην άκρη και ασχοληθείτε με τα κανονικά βούρλα, αυτά που εντοπίζονται στον επαγγελματικό χώρο και από τα οποία μπορεί να κινδυνέψει το ζεν σας. Αν περάσετε αυτόν τον σκόπελο, τότε και θα βγείτε και θα γκομενίσετε και τον Χάρο θα παλέψετε στα Μαρμαρένια Αλώνια, εξάλλου ποτέ δεν κωλώσατε πουθενά. 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα μου τα ‘πες με το πρώτο σου το γάλα

 

Η Ηλιακή Έκλειψη στον 9ο Οίκο σας μπορεί να σας φοβίσει για πράγματα μέχρι στιγμής οικεία και απολύτως διαχειρίσιμα. Βέβαια, για την ανασφάλεια που θα προκύψει, φταίτε κι εσείς, καθώς πριν λίγο καιρό “σκίζατε μνημόνια” στο κουβεντιαστό, ενώ τώρα συνειδητοποιείτε πως οι πρότερες δεσμεύσεις σας έγιναν απλά ως το πρώτο βήμα για την μεγάλη αλλαγή, ενώ το δεύτερο έμεινε μετέωρο, όπως αυτό του πελαργού. Στα γκομενικά γίνεστε κάπως ανυπόμονοι και πρήζετε τον κόσμο χωρίς λόγο. Μετά τις 26 ίσως κάνετε νέες γνωριμίες, τις οποίες έχετε και μεγάλη ανάγκη (ποιος δεν τις έχει δηλαδή, να έρθει να μας μιλήσει), ωστόσο το oversharing σας ίσως τρομάξει τον άλλο ως προς το κατά πόσο έχετε ξεπεράσει το παρελθόν σας και τον Θανάση από το Γ2, που σας έφτυσε για τη Μις Μπούτια του σχολείου την παραμονή της πενθήμερης. 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Θα σ’ αφήσω και δεν θα γυρίσω κι αυτό εννοείται

 

Η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει αμφισβητήσεις στα προσωπικά σας, ξυπνάει την ζήλια, την εκδικητικότητα και την λύσσα την κακιά, ενώ τόσο καιρό είχατε τσιλάρει. Γενικότερα μιλώντας, εδώ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για τη μάνα που σε γέννησε, για τις κατακτήσεις σου θα είσαι; Όχι. Σε κάθε περίπτωση, αν μαντρώσετε τον θυμό σας, θα μπορέσετε να κάνετε μια κουβέντα επίλυσης τυχόν προβλημάτων, υπό την προϋπόθεση ότι τα τελευταία είναι βάσιμα και όχι υπολείμματα εποχών ανύπαρκτων πλέον. Η δημιουργικότητα σας “τα σκάει” παντού, γι’ αυτό και η δουλειά ρολάρει παρά τις όποιες εντάσεις που θα δημιουργηθούν – ίσως από εσάς, διότι εκεί θα μαντρώσετε τον προαναφερθέντα θυμό. Ο Άρης στον Κριό θα σας δώσει φτερά και κέρατα. Διαλέξτε προσεκτικά πού θα βάλετε τι.

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο άνθρωπος αυτός ήταν ο άλλος μου εαυτός

 

Τα γκομενικά πάνε καλά, υπάρχει όμως το εξής high maintenance θέμα: η τάση να θεωρείτε κάποιους ανθρώπους ανώτερους από άλλους άλλοτε εκφράζεται ωφέλιμα, άλλοτε όμως σας ρίχνει στα Τάρταρα, διότι μην νομίζετε πως όλοι τούτοι, όσο κι αν τους θαυμάζετε, θεωρούν πως ο παράγων “άνθρωπος” είναι το άλφα και το ωμέγα σε τούτη τη ζήση. Ο σέβας έχει χαθεί σε γενικές γραμμές από τους άλλους κι έτσι μπορεί να πληρώσετε τα σπασμένα του κάθε βαθέως παρτάκια που έχει βρεθεί στον διάβα σας. Στη δουλειά αισθάνεστε ότι σας λείπει η δημιουργικότητα, μπορείτε όμως να την κοτσάρετε ωραιότατα εκεί που δεν σας βλέπουν. Και να μην ξεχνάτε: ωραίος ο έλεγχος όλων των καταστάσεων πάντα, μήπως όμως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε λίγο το – πνευματικό πρωτίστως – μαστίγιο;

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φρόνιμα, σου λέω κάθισε φρόνιμα, αν θες τα χάδια μου μόνιμα, κοίτα ν’ αλλάξεις μυαλά

 

Ο Άρης μπαίνει στον 7ο Οίκο σας, ο Θανάσης την πληρώνει, καθώς θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε σε σοβαρότατα θέματα σχέσεων, που μπορεί να δώσουν άλλη τροπή στη ζωή σας. Και να σας πω κάτι; Καλά θα κάνετε, αφού τόσο καιρό συγχωρείτε, αλλά δεν ξεχνάτε, όπως η κυρία Αλέκα τον κύριο Νεκτάριο. Τι τις έχετε κάνει, μωρέ, της μαλακισμένης της ευτυχίας; Και γιατί να την έχουν άλλοι και όχι εσείς; Στα επαγγελματικά έχετε τη διαύγεια του Ξενοφώντα Ζολώτα επί εποχής διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδας, γι’ αυτό να μην φοβηθείτε αν οι υπόλοιποι αποδειχθούν παντελώς αναξιόπιστοι για ακόμα μια φορά. Μέσα σε όλη αυτή τη δίνη, δυο πράγματα θα μείνουν όρθια: η λαχτάρα σας για ελευθερία σε όλα τα επίπεδα και η καριέρα της Άντζελας Δημητρίου. 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν φταις εσύ, η φαντασία μου τα φταίει, που σε έπλασε όπως ήθελε αυτή

 

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπου ορθώθηκαν βιαστικά κάστρα στην άμμο και κατεδαφίστηκαν ελπίδες με τέτοιο τρόπο που αμφισβητήσατε την ίδια σας την ανάγκη για συναίσθημα, η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει τη λύση, που έγκειται σε μια νέα προσέγγιση της συνολικής κατάστασης. Το λάθος ήταν που προτρέξατε. Το μεγαλύτερο λάθος θα είναι το να μην τρέξετε ξανά και το να μην αφεθείτε, αν κάτι προκύψει. Η δουλειά πάει καλά όταν την πάτε εσείς, κι εσείς πάντα ασχολείστε με τον τομέα αυτό, άλλοτε ως placebo για τον πόνο της συναισθηματικής απογοήτευσης κι άλλοτε ως γνήσια ανάγκη έκφρασης σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από τεμπέληδες χωρίς φαντασία. Και κάτι ακόμα: την ξέρετε την θλίψη και την έχετε πατήσει κάτω σαν αυγουστιάτικη σουλτανίνα πολλάκις. Θανάσης ήταν και πέρασε, Θανάσης ήταν και πάει. 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μίλα, μακριά σου αισθάνομαι μίλια

 

 

Θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει στην ψυχή του Θανάση και καλά κάνετε, ωστόσο η σωστή ανακριτική μέθοδος προσφέρεται δωρεάν από την Κάρι Μάθισον στους δυο πρώτους κύκλους του Homeland και σίγουρα δεν είναι αυτή που είχατε αρχικά κατά νου. Αφού θέλετε να το τραβήξετε ως το τέρμα και έχετε ειλικρινείς προθέσεις, όπως ο Γιώργος Τρούπης και στους δυο γάμους του με την Άντζελα, να προχωρήσετε. Στα επαγγελματικά τραβάτε τα γνωστά ζόρια, αλλά ο Κρόνος τόσο καιρό πάνω σας σάς έχει διδάξει δυο πράγματα σωστά, ώστε να μπαίνετε στο γραφείο του προϊσταμένου με ύφος Ντένης Μαρκορά όταν κοιτούσε τη Ντιάνα να την πέφτει στον Νικηφόρο. Τα οικονομικά σιγά σιγά θα στρώσουν, απλά μην ξανοίγεστε (ειδικά ενόψει τριημέρου) με Πήλια και Λονδίνα.

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον έρωτα χρειάζεται και τόλμη, ταιριάζουμε σαν γάντι, στο υπογράφω γκαραντί

 

Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον 4ο Οίκο σας, αυτόν του συναισθήματος, η δε Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται στον 8ο Οίκο σας κι έτσι καρακαταπάλλεστε από συναισθήματα που είχατε να ζήσετε απ’ όταν είχε βγει η ΝΔ για δυο ώρες κυβέρνηση, πίσω στο 2000. Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο, δεν είναι κακό να παίρνετε πού και πού ένα ρίσκο και να νιώθετε τις πεταλούδες να πετούν στο στομάχι σας. Οι φίλοι σας είναι πάντα εκεί για να ακούσουν τον νταλκά σας, τα μπουζούκια είναι Παρασκευή – Σάββατο ανοιχτά, λύσεις υπάρχουν αν θέλετε να τις αναγνωρίσετε. Η πειθαρχία που θα απαιτηθεί στη δουλειά θα αποτελέσει ένα μικρό πρόβλημα για τον χαρακτήρα σας, γι’ αυτό να τη δείτε ως άσκηση. Πάντα σας άρεσαν τα διαγωνίσματα, εξάλλου. Και τα καλά τους αποτελέσματα, ακόμα περισσότερο.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ροκ είναι να ‘χεις, είναι να πίνεις κι όταν δεν έχεις, τότε να δίνεις

 

Αυτό το μήνα θα κληθείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας, καθώς ο Θανάσης θα έχει τα δικά του. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να περνάτε τη γραμμή σας χαλαρά, όσο θα επιδιώκετε την αρμονία – μια λέξη που σε εσάς βρίσκει νόημα κυρίως στο δημιουργικό χάος – ενώ ο Άρης και η Αφροδίτη στον 3ο Οίκο σας θα σας φέρουν γνωριμίες, τις οποίες θα καταφέρετε – φυσικά – να αξιοποιήσετε, διότι όλα τα στραβά μπορεί να σας έχω καταλογίσει, στην επικοινωνία όμως είστε σαν τρεις εταιρίες πιαρατζήδων μαζί. Στη δουλειά ίσως ανακαλύψετε κάποιον Ιούδα Ισκαριώτη και θα τον περιποιηθείτε με τρόπο που ίσως μας κάνει να τον λυπηθούμε. Εσείς, πάντως, να μην κωλώσετε. Καμία Μαίρη μπαρόβια, ποτέ. 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι κάτι χαρακτήρες, τελειωμένοι αναπτήρες

 

Η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει ανάγκη για ξεκούραση και πνευματική ηρεμία. Το ζητάει διαρκώς το δράμα ο οργανισμός σας κι αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να σπάσετε το χούι της γκρίνιας χωρίς λόγο, έστω και προσωρινά. Αν κάτι σας ξινίζει με τον Θανάση, να το ψάξετε λίγο καλύτερα και να μην διστάσετε να τον ξεμπροστιάσετε. Δεν είναι το πρόβλημα πως δεν αναγνωρίζετε τι έχει ουσία και τι όχι, αλλά το γεγονός ότι σ’ αυτόν τον αγώνα των 100 μέτρων, στον ρόλο του Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται η λιγοψυχιά σας και η τάση να τα πετάτε όλα κάτω από τη μπουχάρα. Εντοπίστε το πρόβλημα, μιλήστε, ψεκάστε, σκουπίστε και φύγετε. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petroula Von Trier

Μάγισσα | Ταρωμάντις | Εξαδέλφη της Maleficent και κουνιάδα της Evil Queen

No Comments

Post a Comment