Σύμφωνα με την Daenerys το φινάλε του Game of Thrones θα μας διχάσει - The Daily Owl
fade
39369
post-template-default,single,single-post,postid-39369,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Σύμφωνα με την Daenerys το φινάλε του Game of Thrones θα μας διχάσει

H Emilia Clarke, δηλαδή η Daenerys Targaryen, έκανε δηλώσεις για το φινάλε της σειράς Game of Thrones και συγκεκριμένα έδωσε ένα (καραμπινάτο) hint ότι, πέραν των υπολοίπων διαφωνιών που έχουμε για τη σειρά, θα σφαχτούμε και για το φινάλε της. 

 

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, το φινάλε θα διχάσει το κοινό, με το μισό να είναι ενθουσιασμένο και το άλλο μισό να μην αντιλαμβάνεται τι ακριβώς έχει γίνει. Χαρακτηριστικά είπε: “Άνθρωποι θα ουρλιάζουν και άνθρωποι θα λένε ‘αυτό ακριβώς ήθελα’, είπε στη Herald Sun, “ενώ κάποιοι άνθρωποι θα λένε ‘ε;’ και σε αυτούς θα είναι μάλλον η μαμά μου“. 

 

 

 

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την υπόθεση της 8ης σεζόν, πέραν των διαφόρων μαρτυριών από την περιοχή όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα. Σύμφωνα, πάντως, με την Maisie Williams, δεν υπάρχει budget για να γυριστούν διαφορετικές εκδοχές του τελευταίου επεισοδίου, ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα να αποκαλυφθούν τα γεγονότα του πριν την προβολή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σεζόν αργεί (σε 12 μήνες θα γίνει η πρεμιέρα) και ότι ως τότε οι φήμες θα οργιάζουν – στο μεταξύ ο George R.R. Martin βρίσκεται στον δικό του υπέροχο κόσμο, συγγράφοντας βιβλία για την οικογενειακή ιστορία των Targaryen.  

 

 

Για περισσότερες αποκαλυπτικές πληροφορίες της 8ης σεζόν Game of Thrones πατήστε εδώ

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment