Stranger Things | Το στοιχείο που δείχνει πως αυτός ο χαρακτήρας θα επιστρέψει στην 4η σεζόν - The Daily Owl
fade
57111
post-template-default,single,single-post,postid-57111,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Stranger Things | Το στοιχείο που δείχνει πως αυτός ο χαρακτήρας θα επιστρέψει στην 4η σεζόν

Η 3η σεζόν Stranger Things έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Ιουλίου και περιλαμβάνει 8 επεισόδια. Μετά την εικόνα ακολουθούν spoilers για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει ολόκληρη τη σεζόν. 

 

 

Mια από τις πολλές συγκινητικές στιγμές της 3ης σεζόν Stranger Things ήταν και αυτή του θανάτου του Jim Hopper, ο οποίος θυσιάστηκε για να κλείσει την πύλη που ενώνει τον πραγματικό κόσμο με το Upside Down και την οποοία προσπαθούσαν να ανοίξουν οι μεγάλοι κακοί της σεζόν, δηλαδή οι Ρώσοι στρατιωτικοί που είχαν δημιουργήσει ένα ολόκληρο εργαστήριο κάτω από το Starcourt Mall. Όσο λοιπόν προσπαθούσαμε να συνέλθουμε από αυτό το τραγικό γεγονός, στην post credits σκηνή της 3ης σεζόν είδαμε μια φυλακή στη χερσόνησο της Kamchatka στη Ρωσία, όπου ακούστηκε ότι κρατείται ένας Αμερικανός. Η πρώτη μας σκέψη ήταν πως ο Hopper δεν πέθανε στην έκρηξη που συνέβη στο εργαστήριο και αντ’ αυτού συνελήφθη από τους Ρώσους και μεταφέρθηκε σε αυτή τη φυλακή. Αυτή η θεωρία ακούγεται βάσιμη και σύμφωνα με ένα ακόμα στοιχείο, είναι πιθανόν τελικά να ισχύει (και να κλάψαμε τζάμπα τον σερίφη του Hawkins).

 

 

 

Στην 3η σεζόν της σειράς, λοιπόν, ακούγεται ο αριθμός τηλεφώνου του Murray Bauman, ο οποίος βοηθάει τον Hopper και την Joyce να αποσπάσουν πληροφορίες από τον Ρώσο επιστήμονα Alexei. Ορισμένοι φανς επιχείρησαν από περιέργεια να καλέσουν αυτή την τηλεφωνική γραμμή (για όποιον ενδιαφέρεται, 001 618-625-8313) και άκουσαν το μήνυμα του τηλεφωνητή του Murray, που μεταφράζεται ως εξής:

“Γεια σας, καλέσατε την οικία του Murray Bauman. Μαμά, αν είσαι εσύ, σε παρακαλώ κλείσε και κάλεσέ με από τις 5 ως τις 6 το απόγευμα, όπως έχουμε συζητήσει ξανά, ok; Αν είσαι η Joyce, σε ευχαριστώ που πήρες, προσπαθούσα να σε βρω, έχω κάτι νεότερο. Είναι σχετικά με, τέλος πάντων, καλύτερα να τα πούμε από κοντά. Δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό, αλλά είναι κάτι…“.

 

 

Προφανώς ο Murray δεν μπορεί να εντοπίσει την Joyce διότι έχει μετακομίσει πλέον εκτός Hawkins, ωστόσο ο ίδιος σίγουρα αναζητά τι απέγινε ο Hopper, αφού δεν έχουμε δει τη σορό του, κι έτσι είναι πιθανό να βρίσκεται ακόμα στη ζωή. Με δεδομένο επίσης ότι ο Murray μιλάει ρωσικά, είναι πολύ πιο εύκολο για τον ίδιο ώστε να βγάλει άκρη με το τι απέγιναν οι Ρώσοι όταν αποκαλύφθηκε το εργαστήριό τους κάτω από το Starcourt Mall. 

 

Ένα ακόμα στοιχείο που ίσως επιβεβαιώνει ότι ο Hopper θα επιστρέψει στη σειρά, σύμφωνα με το TVLine, είναι ότι ο ηθοποιός David Harbour που υποδύεται αυτό τον χαρακτήρα του σερίφη του Hawkins έχει υπογράψει με τους δημιουργούς της σειράς ένα συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο εκείνοι δύνανται να επαναφέρουν τον χαρακτήρα του στην 4η σεζόν (η οποία ωστόσο ακόμα να επιβεβαιωθεί επίσημα). Τίποτα δεν είναι σίγουρο ωστόσο, αφού ακόμα κι αν ανακοινωθεί το όνομα του Harbour για την επόμενη σεζόν, ίσως ο ηθοποιός να εμφανιστεί στο πλαίσιο κάποιου flash back. Όπως και να έχει, υπάρχει μια ελπίδα ότι ο Hopper θα επιστρέψει στο Hawkins (κάποια στιγμή) και θα ξαναβρεθεί με την Eleven, την οποία πλέον έχει πάρει υπό την προστασία της η Joyce. 

 

 

Πηγή: Refinery29

 

Διαβάστε ακόμα:

Φτιάξτε το σαλόνι σας όπως στο Stranger Things με έπιπλα από την ΙΚΕΑ

To Kαπέλο της Επιλογής πηγαίνει στο Stranger Things

To νέο LEGO set Stranger Things μάς πηγαίνει στο Upside Down

Nέα συλλογή Stranger Things από τα καταστήματα Η&Μ

No Comments

Post a Comment