Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα | Το Toy Story 4 έρχεται στο σινεμά! - The Daily Owl
fade
35768
post-template-default,single,single-post,postid-35768,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα | Το Toy Story 4 έρχεται στο σινεμά!

Η τέταρτη ταινία Toy Story, τελευταία για το επιτυχημένο franchise των Pixar/ Disney, έρχεται στις κινηματογραφικές οθόνες μετά από πολλές καθυστερήσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σκηνοθέτη Josh Cooley, η πρεμιέρα της 4ης ταινίας Toy Story θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2019!

 

 

Η ταινία καθυστέρησε αρκετά γιατί, εκτός των θεμάτων που υπήρξαν με το σενάριο, το καλοκαίρι του 2017 αποχώρησε ο σκηνοθέτης John Lasseter και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Cooley και τον σκηνοθέτη του Coco, Jonas Rivera. H Stephany Folsom, η οποία συμμετείχε στη συγγραφή των διαλόγων στην ταινία Thor: Ragnarok, ανέλαβε το σενάριο της ταινίας Toy Story 4, της οποίας τα γεγονότα θα ξεκινούν εκεί όπου είχε σταματήσει η τρίτη ταινία της σειράς, η οποία προβλήθηκε το 2010.

 

 

 

Ο Woody και ο Buzz, που πλέον βρίσκονται στα χέρια της μικρής Bonnie, ξεκινούν ένα μεγάλο ταξίδι, ώστε να βρουν την Bo Peep, ένα παιχνίδι που είχε χαρίσει ο Andy πολλά χρόνια πριν. 

 

Στην τέταρτη ταινία Toy Story πρωταγωνιστούν οι Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts, Patricia Arquette και Joan Cusack. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment