Συνεχίζονται τα γυρίσματα των "Carnival Row", "The Falcon and the Winter Soldier" - The Daily Owl
fade
67945
post-template-default,single,single-post,postid-67945,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Συνεχίζονται τα γυρίσματα των “Carnival Row”, “The Falcon and the Winter Soldier”

Τα τοπία της Τσέχικης Δημοκρατίας φιλοξενούν τα τελευταία χρόνια μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές συμπεριλαμβανομένων των The Falcon And The Winter Soldier της Marvel και Carnival Row του Amazon. Όπως φαίνεται η “παύση που πατήθηκε” αναγκαστικά λόγω κορωνοϊού στις παραγωγές θα αρθεί σύντομα με αυτές να ξεκινούν στα μέσα Μαΐου. 

 

 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Czech Film Commission που περιλάμβανε παραθέσεις του Υπουργού Πολιτισμού της Τσέχικης Δημοκρατίας και του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι διεθνείς παραγωγές που αναγκάστηκαν να διακόψουν τα γυρίσματά τους, θα τους επιτραπεί να επιστρέψουν για να συνεχίσουν στα μέσα Μαΐου. Σε αυτές συγκαταλέγονται η 2η σεζόν του Carnival Row με τον Orlando Bloom και την Cara Delenvigne από την Legendary Entertainment σε συνεργασία με την Amazon , η πρώτη σεζόν από τη νέα σειρά φαντασίας της Amazon Wheel of Time με πρωταγωνίστρια την Rosamund Pike, η σειρά των Marvel Studios που θα προβληθεί στο Disney+, “The Falcon and The Winter Soldier”, καθώς και η ταινία παραγωγής του Netflix 473 Transatlantic.

 

 

 

Το Carnival Row και το 473 Transatlantic θα ξεκινήσουν πρώτα από όλα, όμως η επιστροφή στα γυρίσματα δε θα είναι όπως παλιά. Το μέλος της επιτροπής του Τσέχικου Κινηματογράφου Pavlina Zipkova αναφέρει ότι οι ηθοποιοί και τα μέλη των συνεργείων πρέπει να υποβληθούν σε τεστ για τον COVID-19 “το οποίο θα πρέπει φυσικά να βγει αρνητικό για να συνεχίσουν – ένα μέτρο που θα αρχίσουν σύντομα να διεκπεραιώνουν και να παρέχουν όλες οι αεροπορικές εταιρείες στους επιβάτες τους”. “Μέσα σε 72 ώρες από την άφιξη τους θα υποβληθούν σε δεύτερο τεστ το οποίο μέχρι να αποδειχθεί αρνητικό, οι ηθοποιοί και το υπόλοιπο συνεργείο θα βρίσκονται σε καραντίνα”, προσθέτει η Zipkova. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα συνήθως την επόμενη μέρα – σενάριο πολύ καλύτερο από αυτό των δεκατεσσάρων ημερών καραντίνας στο οποίο οι οικονομικές επιβαρύνσεις των παραγωγών θα ήταν δυσάρεστες.

 

 

Η Τσέχικη Δημοκρατία αποτέλεσε μια από τις χώρες που έλαβαν νωρίς μέτρα για lockdown στην Ευρώπη. Οι κινηματογράφοι στην Τσεχία ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους με περιοριστικά μέτρα την ερχόμενη εβδομάδα. Η χώρα με πληθυσμό δέκα εκατομμυρίων έχει 8,000 καταγεγραμμένα κρούσματα  και 263 θανάτους από τον κορωνοϊό . Ευελπιστούμε οι συνθήκες να επιτρέψουν και στην Ελλάδα το άνοιγμα των θεάτρων και άλλων καλλιτεχνικών παραγωγών, πάντα με τα μέγιστα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

 

Διαβάστε ακόμα:

Carnival Row | Kριτική για τη σειρά φαντασίας που “προσγειώθηκε” δυναμικά στις οθόνες μας

O σεναριογράφος του “John Wick” στη νέα σειρά της Marvel, Falcon & the Winter Soldier

 

 

EnchantedFeather

"The game is afoot"

No Comments

Post a Comment