Η οικογένεια Stark θα εμφανιστεί στο prequel του Game of Thrones - The Daily Owl
fade
56926
post-template-default,single,single-post,postid-56926,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η οικογένεια Stark θα εμφανιστεί στο prequel του Game of Thrones

Tα γυρίσματα του τηλεοπτικού prequel του Game of Thrones, για το οποίο μέχρι τώρα έχουν ακουστεί οι τίτλοι Bloodmoon και The Long Night, έχουν ξεκινήσει στην Ιρλανδία και ο George R.R. Martin, μιλώντας στο EW, αποκάλυψε νέα στοιχεία για την υπόθεση της σειράς που θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του “Παιχνιδιού του Στέμματος”.

 

Συγκεκριμένα, ο Martin έκανε γνωστά τρία στοιχεία. Πρώτον, ότι το Westeros είναι χωρισμένο σε δεκάδες μικρά βασίλεια, με μικρή δύναμη το καθένα κι έτσι η πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην ήπειρο είναι χαοτική. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι δεν θα εμφανιστούν Lannisters σε αυτή τη σειρά – τουλάχιστον στην αρχή της, αλλά το Casterly Rock, η μετέπειτα έδρα της οικογένειας αυτής, θα υπάρχει στη σειρά, και θα διοικείται από την οικογένεια Casterly.

 

 

Το τρίτο και πιο σημαντικό για εμάς στοιχείο είναι ότι η οικογένεια Stark θα κάνει το πέρασμά της από τη σειρά, αφού είναι και άμεσοι απόγονοι των Πρώτων Ανθρώπων, ενώ αναμένεται να δούμε και ανταρόλυκους. Φυσικά, μαζί με τους Stark θα υπάρχουν και οι Λευκοί Οδοιπόροι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

 

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως αν εγκριθεί ο πιλότος της νέας σειράς, αυτή θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts και o Josh Whitehouse. Το καστ συμπληρώνουν οι Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Denise Gough (Titanic: Blood and Steel), Jamie Campbell Bower (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Black Mirror), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (To the Bone) και Toby Regbo (Reign). Ο Jamie Campbell Bower είναι ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον νεαρό Gellert Grindelwald στις ταινίες Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald και Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 ενώ ο Toby Regbo υποδύθηκε, αντίστοιχα, τον νεαρό Dumbledore.

 

Το σενάριο της spin off σειράς του Game of Thrones ανήκει στην Jane Goldman (Kingsman) και τον George R.R. Martin, σύμφωνα με τον οποίο 3 από τα συνολικά 5 spin offs που βρίσκονται σε ανάπτυξη προχωρούν μέχρι στιγμής κανονικά (περισσότερα εδώ).

 

Διαβάστε ακόμα:

Θα υποδυθεί η Naomi Watts την πρώτη Lannister;

Ούτε δράκους ούτε Targaryens θα δούμε στη spin off σειρά του Game of Thrones

Ανακοινώθηκε ο μήνας πρεμιέρας της 8ης σεζόν Game of Thrones

Ο George R.R. Martin εκδίδει ένα ακόμα prequel του Game of Thrones

Πρώτα πλάνα από την τελευταία σεζόν Game of Thrones

No Comments

Post a Comment