Έρχεται το spin - off της Λευκής Πριγκίπισσας - The Daily Owl
fade
37712
post-template-default,single,single-post,postid-37712,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρχεται το spin – off της Λευκής Πριγκίπισσας

Ακόμα μια βασιλική ιστορία που σχετίζεται με τις σειρές “Η Λευκή Πριγκίπισσα” και “Η Λευκή Βασίλισσα” ετοιμάζεται από το δίκτυο STARZ για την τηλεόραση. 

 

 

 

Η μεγάλη επιτυχία των σειρών The White Princess και The White Queen, που βασίστηκαν στα βιβλία της Philippa Gregory, προεξοφλεί την επιτυχία της νέας τηλεοπτικής παραγωγής The Spanish Princess, η οποία θα αφηγείται την ιστορία της Αικατερίνης της Αραγονίας.

 

Η Αικατερίνη καταφτάνει από την Ισπανία στο Λονδίνο και αρραβωνιάζεται τον πρίγκιπα της Ουαλίας Αρθούρο. Λίγο πριν ανεβούν, όμως, στο βασιλικό θρόνο, ο Αρθούρος πεθαίνει και όλες οι ισορροπίες της ζωής της αλλάζουν βίαια. Με τη βοήθεια της κυρίας των τιμών που τη συνοδεύει, υποστηρίζει δημόσια ότι ο γάμος της δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και έτσι ξεκινάει μια ρομαντική σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι, μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας (Βασιλιάς Ερρίκος ο 8ος). 

 

 

 

 

Η ιστορία της Αικατερίνης της Αραγονίας είναι λιγότερο γνωστή από αυτή της Elisabeth of York και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι της βρετανικής ιστορίας στη μικρή οθόνη. 

 

Η προσαρμογή του βιβλίου για την τηλεόραση θα γίνει από τους Emma Frost και Matthew Graham. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το κάστινγκ. 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: 

Οι γυναίκες των Τυδόρ που έγραψαν ιστορία.

Μετά το Game of Thrones, τι; Η “Λευκή Βασίλισσα”, φυσικά.

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment