Πρώτο trailer για την ταινία Spider-Man: Far From Home - The Daily Owl
fade
48988
post-template-default,single,single-post,postid-48988,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρώτο trailer για την ταινία Spider-Man: Far From Home

H ταινία Spider-Man: Far From Home, το sequel της ταινίας Spider-Man: Homecoming και η 1η ταινία της 4ης φάσης του Marvel Cinematic Universe θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 5 Ιουλίου 2019, σε σκηνοθεσία Jon Watts και σενάριο Chris McKenna και Erik Sommers.

 

 

 

 

H συνέχεια της ταινίας Spider-Man: Homecoming τοποθετείται χρονολογικά μετά τα γεγονότα της 4ης ταινίας Avengers, με τον Peter Parker να επιστρέφει στην ήσυχη καθημερινότητά του, η οποία ωστόσο θα βρίσκεται μακριά από τη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στην Ευρώπη. Στο ρόλο του Spider-Man θα είναι πάλι ο Tom Holland ενώ μαζί του θα εμφανιστούν ξανά οι Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Michael Keaton (Vulture), Samuel L. Jackson και Cobie Smulders. 

 

Το πρώτο teaser trailer επιβεβαιώνει ότι ο Peter Parker ζει μετά τα γεγονότα του Avengers: Infinity War και τον δείχνει να κόβει βόλτες στην Ευρώπη.

 

 

 

 

Στο μεταξύ το Spider-Verse θα διευρυνθεί κι άλλο, μετά την ταινία Venom, καθώς o Morbius θα αποκτήσει τη δική του solo ταινία, ενώ συνέχεια θα έχουν οι Black Cat και Silver Sable. Ως τότε περιμένουμε την πρεμιέρα της Captain Marvel στις 8 Μαρτίου 2019 και και την ταινία Avengers: Endgame στις 26 Απριλίου.

 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment