Η Sony ετοιμάζει κι άλλες ταινίες του Spider-Verse - The Daily Owl
fade
42081
post-template-default,single,single-post,postid-42081,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η Sony ετοιμάζει κι άλλες ταινίες του Spider-Verse

Η Sony ετοιμάζεται να επεκτείνει το σύμπαν του Spider-Man μετά την ταινία Venom, με τον Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

 

 

 

Οι Silver Sable και Black Cat, δηλαδή η Silver Sablinova, μια μισθοφόρος από την Ανατολική Ευρώπη που κυνηγάει εγκληματίες πολέμου και η Felicia Hardy, μια βερσιόν της Catwoman με την ικανότητα να φέρνει κακή τύχη στους αντιπάλους της, είναι οι δυο ηρωίδες που θα αποκτήσουν δικές τους ταινίες, σύμφωνα με το Variety, με την ταινία για την Black Cat κατά πάσα πιθανότητα να προηγείται. H Black Cat είχε εμφανιστεί στην ταινία The Amazing Spider-Man 2, με την Felicity Jones, ωστόσο είναι ελάχιστες οι πιθανότητες η Βρετανίδα ηθοποιός να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια solo ταινία. 

 

 

 

Η Κορεατικής καταγωγής ηρωίδα της Marvel Silk, δηλαδή η Cindy Moon, την οποία δάγκωσε η ίδια αράχνη που είχε δώσει τις υπερφυσικές ικανότητες στον Peter Parker θα αποκτήσει κατά πάσα πιθανότητα τη δική της ταινία, σύμφωνα με το The Wrap. 

 

 

 

 

Η Jackpot είναι ο επόμενος χαρακτήρας του Spider-Verse που θα αποκτήσει τη δική του ταινία. Η Sara Ehret, που μολύνθηκε από έναν ιό και ανέπτυξε υπερφυσικές δυνάμεις ήταν η πρώτη Jackpot και μόλις αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της έδωσε την υπερηρωική ταυτότητά της στην Alana Jobson.

 

 

 

Tέλος, ο Nightwatch ή αλλιώς Dr Kevin Trench είναι ο τέταρτος ήρωας του Spider-Verse που θα αποκτήσει τη δική του ταινία. Σχετικά με τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου spin-off έχει ακουστεί ήδη το όνομα του Spike Lee. 

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Columbia Pictures, το σύμπαν του Spider-Man διαθέτει πληθώρα λιγότερο γνωστών, πολυδιάστατων χαρακτήρων, οι οποίοι αξίζει να προβληθούν μέσα από την ανάπτυξη τέτοιων ταινιών. Η πρώτη της σειράς θα είναι, φυσικά, το Venom, που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Έρχεται το sequel του Venom

Η Sony ετοιμάζει πολλές ταινίες από το Spider-Verse

Πρώτο trailer για την ταινία Spider-Man: Far From Home

O Jared Leto είναι ο Morbius, το ζωντανό βαμπίρ του Spider-Verse

Έτσι θα έμοιαζε το Venom αν ήταν ρομαντική κωμωδία

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment