Η "Σοφίτα με τις Αράχνες" της Αγκάθα Κρίστι γίνεται ταινία - The Daily Owl
fade
34804
post-template-default,single,single-post,postid-34804,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η “Σοφίτα με τις Αράχνες” της Αγκάθα Κρίστι γίνεται ταινία

Η “Σοφίτα με τις Αράχνες” (Crooked House) της Αγκάθα Κρίστι γίνεται ταινία από το βρετανικό Channel 5. Το νέο της δολοφονίας του Έλληνα κροίσου Aristides Leonidas στη βίλα του στο Λονδίνο φτάνει στα αυτιά της εγγονής του, Sophia, η οποία ζει και εργάζεται στο Κάιρο. Η ίδια σπεύδει να επιστρέψει στο Λονδίνο για τη διαλεύκανση του φόνου, την οποία έχει αναλάβει ο πατέρας του μέλλοντος συζύγου της, που είναι υποδιευθυντής της Scotland Yard. Πρώτη στη λίστα των υπόπτων είναι, φυσικά, η τελευταία και κατά πολύ νεότερη από αυτόν σύζυγος του Leonidas, Brenda. 

 

 

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Glenn Close, Gillian Anderson, Christina Hendricks και Amanda Abbington. To σενάριο ανήκει στον Julian Fellowes (Downton Abbey), τον Tim Rose Price και τον Gilles Paquet-Brenner, ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης. 

 

 

 

Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο:

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment