20 σκέψεις μετά το 6ο επεισόδιο της σειράς “Σιωπηλός Δρόμος” – The Daily Owl
fade
76200
post-template-default,single,single-post,postid-76200,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

20 σκέψεις μετά το 6ο επεισόδιο της σειράς “Σιωπηλός Δρόμος”

Ακολουθούν spoilers για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει ακόμα το 6ο επεισόδιο της σειράς του Mega, Σιωπηλός Δρόμος:

 

 

 

ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, την ψυχή μάς έβγαλε, πάνω που πήραμε κουράγιο ότι το Supergirl μας κρύφτηκε και θα κατάφερνε να φτάσει κάπου για να ζητήσει βοήθεια, εμφανίστηκε η Κλάραμπελ και τη μάζεψε πίσω. Βέβαια, τώρα έχει δει τη φάτσα της το κορίτσι, πράγμα που σημαίνει πως και αυτή η απαγωγέας είναι εκτεθειμένη καθόσον η μικρή πάντα μπορεί να την αναγνωρίσει όταν θα τελειώσει αυτή η ιστορία.

 

Σιχαμένα σιχάματα και ο Μιχάλης και ο “Άβερελ”, που έκαψαν τον Σάββα, και στο σημείο αυτό σταμάτησε να υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία ότι αυτή η υπόθεση απαγωγής είναι κάτι αυστηρά προσωπικό και έχει τόση σχέση με τα λεφτά όση η Φωτεινή Δάρρα με το ταλέντο.

 

Όλη μέρα τηλεόραση ο Άβερελ, δεν έχει μάθει ακόμα – από τις σειρές έστω – ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, συνεπώς θα έβρισκαν οι αστυνομικοί από κάποιο στοιχείο της σορού του Σάββα κάτι που θα μπορούσε να τους οδηγήσει πιο κοντά στους απαγωγείς.

 

Ο Σπύρος Καρούζος εξωτερικά έχει πάθει “Ρεπουμπλικάνος της Αλαμπάμα“, με αυτά τα “στοχοποιούν την οικογένειά μου” και τις υπόνοιες περί ανάγκης προστασίας τους, ενώ στην πραγματικότητα χέστηκε για τη στοχοποίηση per se και το μόνο που τον νοιάζει είναι να μη χαλάσει η – ήδη χαλασμένη σαν πάριζα δυο μέρες εκτός ψυγείου – φήμη του κωλόσογού του.

 

Για ακόμα μια φορά μπράβο στην Ιουλία που πάνω από όλα σκέφτηκε το καλό του παιδιού της και το πήρε να πάνε “πενταήμερη” στη Ρόδο στην αδερφή της. Φυσικά και το καρφί στο Σπύρο ότι “πάντα γυρνάει την πλάτη” στα δύσκολα, μάς πηγαίνει all the way πίσω στη Θάλεια και ενδεχομένως ακόμα πιο πίσω, εκεί όπου δεν έχει φτάσει ακόμα η υπόθεση, αλλά ίσως έχει (και αυτό) σχέση με την απαγωγή.

 

Στα “Βάσανα της Θεοδοσίας” (Ελπίδας, έστω) αυτής της εβδομάδας: φυσικά η κοπέλα έχει και την Αριστέα να συνεφέρει και με τους μαλάκες να συνεννοηθεί και τη μοναξιά της να διαχειριστεί, μαζί με το πένθος για τον Σάββα. Ελπίζουμε ειλικρινά η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, που υποδύεται την Ελπίδα (τη Θεοδοσία δηλαδή) να πάρει κάποια στιγμή έναν πιο ευχάριστο ρόλο, γιατί μάς έχει πιάσει ψυχοπλάκωμα που τη βλέπουμε διαρκώς έτσι.

 

Ο “αστυνόμος Προφίσιενσι” θέλει να διαπραγματευτεί κι άλλο με τους απαγωγείς, και επιμένει λες και θέλει να σπάσει το 17ωρο ρεκόρ του Τσίπρα, ενώ το νόημα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ, ΒΡΕ ΣΕΡΛΟΚ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

 

“Γιατί δεν παίρνουν τα 55 εκ. ευρώ” αναρωτιέται το άλλο το τζιμάνι, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΝΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ, η εκδίκηση είναι το θέμα μας, read the room.

 

Το τζιμάνι ν. 3 της εβδομάδας είναι, φυσικά ο (δήμαρχος, θυμίζω) Νικήτας, που εξακολουθεί να θεωρεί ότι “διάλεξαν εμάς επειδή έχουμε λεφτά”. Εδώ κι αν κολλάει το “τι ψηφίσατε ρε μαλάκες“.

 

Τελικά μετά τον Νάσο, η πιο καλή στην έρευνα είναι η υπάλληλος του σούπερ μάρκετ όπου πήγε ο Μιχάλης και κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ειδοποιώντας την αστυνομία. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΠΟΤΕ.

 

Πολύ διαφορετικές οι αδελφές Καρούζου μεταξύ τους, αλλά ένα θέμα με το γκομένισμα στα αυτοκίνητα το έχουν.

 

 

Η φάση στα πάρκινγκ του Δήμου Βαθέως:

 

 

 

Στο σημείο αυτό να πούμε, βέβαια, ότι φυσικά ο ωραίος ο γκόμενος θα σου καθίσει (για σένα λέμε Θάλεια) όταν όλα, μα ΟΛΑ πάνε σκατά και όταν πριν κάνεις σεξ μαζί του σε έχει δει να μιλάς με τον πρώτο ύποπτο για τον οποίο θα προκύψουν άμεσα στοιχεία για την απαγωγή.

 

“Δολοφόνο” τον αποκαλούσε τον πατέρα της η Θάλεια και κάτι μας λέει ότι η κοπέλα, παρότι θα είχε τον τεράστιο πόνο της, ο οποίος σίγουρα θα επηρέαζε τον ειρμό των σκέψεών της, δε μπορεί να μην είχε κάποιες βάσιμες υποψίες ότι ο θάνατος της μητέρας της δεν ήταν ατύχημα ή, έστω, ότι κάτι δεν “κολλούσε” στην ιστορία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν είδατε καλά, το απόσπασμα της εφημερίδας που άφησαν στη Θάλεια έγραφε “νεκρός 35χρονος σε αυτοκινητιστικό”, πράγμα που σημαίνει ότι η υπόθεση της μάνας μπάζει πράγματι από παντού. Δείτε και το trailer του επόμενου επεισοδίου παρακάτω και θα καταλάβετε.

 

Χεστήκατε κι εσείς πάνω σας όταν ο “Άβερελ” φόρτωσε τον Άλκη και τον πήρε με τη βία πάνω; Όχι, όχι εμείς πολύ ψύχραιμοι παραμείναμε #νοτ.

 

Τι εννοούσε, παρεμπιπτόντως, στο τηλέφωνο, ο απαγωγέας όταν έλεγε στη Θάλεια ότι “συνηθίζει να εξαφανίζεται”; Πότε εξαφανίστηκε ξανά μετά την ενηλικίωσή της δηλαδή και κατόπιν του θανάτου της μάνας της; 

 

Όχι, Σπύρο μου, δε μπορεί να έρθει αύριο στο λατομείο ο Βασίλης να κοιτάει αν κοπήκανε αλφάδι τα μάρμαρα, τον χωρίζει η κόρη σου χωρίς να ξέρει το γιατί, το παιδί που μεγάλωσε μαζί της βρίσκεται στα χέρια απαγωγέων και έχει ψυλλιαστεί ότι κάποιος ή κάποιοι τον θεωρούν πως είναι ο μαλάκας του σογιού.

 

 

Συζήτηση Βασίλη και Αθηνάς έξω από το ιατρείο της, απεικόνιση κατά προσέγγιση:

 

 

Ένα χρόνο τα έχουν/ είχαν/ γουατέβερ, λέει, η Αθηνά με τον Νικήτα, και ήταν μεν κάτι διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα και δεν ήταν κάτι διαφορετικό, βρε κοπέλα μου αποφάσισε, όχι τίποτα άλλο, η ξαδέρφη σου είναι πολύ έτοιμη εδώ και μέρες να ξεμαλλιάσει κάποιον και αυτός τελικά θα είσαι εσύ. Τέλος πάντων, δε ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις ολόκληρη οικογένεια, που θα έλεγε και η Ασπασία και – πάνω από όλα – να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου; Μήπως Θάλεια μου, έχει δίκιο ο αδερφός σου ότι όλοι “άλλα μας δείχνετε, κι άλλα μας μπήχνετε”, που λέει και η θεία μου η Σόνια;

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

20 σκέψεις μετά το 50 επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

20 σκέψεις μετά το 40 επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

20 σκέψεις μετά το 3ο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

20 σκέψεις μετά το 2ο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

20 σκέψεις μετά το 1ο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

1 Comment
  • Αλικη

    Σε παρακαλω εσυ που τα γράφεις ωραια,περιμενω συντομα το επόμενο σου άρθρο για το αποψινό!

    May 23, 2021 at 9:49 pm Reply

Post a Comment