20 σκέψεις μετά το 5ο επεισόδιο της σειράς “Σιωπηλός Δρόμος” – The Daily Owl
fade
76065
post-template-default,single,single-post,postid-76065,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

20 σκέψεις μετά το 5ο επεισόδιο της σειράς “Σιωπηλός Δρόμος”

Ακολουθούν spoilers για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει ακόμα το 5ο επεισόδιο της σειράς του Mega, Σιωπηλός Δρόμος:

 

 

Καλός ο Οικονομίδης στη δουλειά του, δε λέω, αλλά η προκαταρκτική εξέταση του Ορέστη (ή όπως το λένε αυτό, 15 χρόνια έχω να πιάσω στα χέρια μου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, δεν είμαι και ο Λυκουρέζος) ήταν ο ορισμός του (αποτυχημένου) “Boomer καλεί Tik-Toker, over”. Εντωμεταξύ έχει απόλυτο δίκιο να θέλει να παραμείνει η Θάλεια στην Αθήνα για τις έρευνες – άσχετα αν την γουστάρει και λιγουλάκι. 

 

 

“Δημιουργείτε έναν στρατό από ηλιθίους”, έγραψε ο Ορέστης. Είναι πολύ ωραίο, θα το λέω και εγώ.

 

 

Τέλος πάντων, το παιδί είναι στην εφηβεία, δε γουστάρει μια το τοξικό περιβάλλον του σχολείου του, δεν έχει φίλους γιατί δεν τον καταλαβαίνει κανείς, και ο Οικονομίδης κόλλησε με το πλεϊστέισο και τι είναι το παιχνίδι που παίζουν, μήπως από εκεί πήρε τόση τεχνογνωσία για να συμβάλει σε μια τέτοιου είδους απαγωγή. Και κόλλησαν οι έρευνες μια βδομάδα σε αυτή τη μαλακία και γίνανε μούτι ο Ορέστης με τον πατέρα του.

 

 

Μέχρι στιγμής ο πιο σοβαρός άνθρωπος σ’ αυτό το μέρος, με δεδομένη την ηλικία και τα βιώματά της (πλην των απηγμένων φυσικά) είναι η Δανάη, η κόρη της Φωτοπούλου. 

 

 

Την τρόμαζε, λέει, την άλλη στο σχολείο, ο Ορέστης, ήτανε κρίπι, κρίντζι ή όπως τα λέει τώρα αυτά η νεολαία. Η κοπέλα δεν έχει υπόψιν της, φυσικά, εκεί που μεγάλωσε, ότι κάποιοι είχαμε συμμαθητές που στον ελεύθερό τους χρόνο πουλούσαν πρέζα, για να τρομάξει φορ ρίαλ.

 

 

Ο απαγωγέας “Άβερελ”, το ζώον, έβαλε actually στο στόμα του το “μαρουλάκι”, δηλαδή τα ευρώ που τους έδωσε ο ανώνυμος – για την ώρα – εγκέφαλος της φάσης. 

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα τα “Βάσανα της Θεοδοσίας” έφτασαν, θα λέγαμε, στο peak τους, δηλαδή και το “είσαι κακιά” άκουσε από το κακομαθημένο, και ξύλο έφαγε και ολομόναχη έμεινε μετά το θάνατο του Σάββα και βασικά ό,τι, μα ό,τι κι αν στραβώσει σε σχέση με τα παιδιά, πάνω της θα το φορτώσουν οι γονείς, εδώ είστε κι εδώ είμαστε.

 

 

Φοβερή πολυκοσμία στη συνάντηση Γονέων & Κηδεμόνων δηλαδή των εξής τεσσάρων: Βασίλης, Αθηνά, Μαντώ και Νικήτας. Ακόμα και σε συνέδριο της ΔΗΜΑΡ πιο πολύ κόσμο θα είχαν μαζέψει. 

 

 

Μπράβο στον Βασίλη και το δικαστήριο που έστησε στη Μαντώ, η οποία όπου στέκεται κι όπου βρίσκεται κατηγορεί την Θάλεια, ενώ τη δικιά της τη μαλακιάρα ακόμα να την αποδεχτεί πλήρως. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εντωμεταξύ ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς (και βιολογικός πατέρας της Αριστέας, το τονίζουμε) κάνει τον Ευτύχη Μπλέτσα και τρέχει στη Βραζιλία για δουλειά και για να τρώει μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ μπροστά στη GoPro. Παιδί σου απήγαγαν βρε παπάρα, όχι ArGOODaki.

 

 

Φο-βε-ρή η σύσκεψη αστυνομίας και πολιτικής ηγεσίας, ο υπουργός δημόσιας τάξης είναι ένα κλικ πριν τον Captain Lassard της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής, απλά χωρίς το γέλιο. 

 

 

“Είναι περίπτωση όπου θέλουν να εκδικηθούν τα μέλη της κοινότητας”, είπε η υπουργάρα και το “No shit Sherlock”  ακούστηκε από Τ.Α. Βαθέως ως τα Γρεβενά.

 

“Ο αστυνόμος Τσακίρης έχει κάνει στην Scotland Yard” και μπράβο του, γιατί σίγουρα μετά θα πήρε και το Lower με A (το καλό, του Cambridge), αλλά κανένας λόγος δεν υπήρχε να υποβιβαστεί ο ρόλος του Οικονομίδη στην υπόθεση. 

 

 

 

Αν ο Σπύρος κάνει όλα αυτά στον Ορφέα, σκεφτείτε τι ακριβώς έκανε στη Θάλεια τότε, που ήταν και πιο δύσκολη περίπτωση παιδιού. Μετά θα φταίει το παιδί να σηκωθεί να φύγει, να πάει να δουλέψει στην ψησταριά του ξαδέρφου του Αλέκου Παπαδήμα στο Βούπερταλ; Όχι βέβαια. 

 

Μάλλον, και το λέω με πόνο ψυχής, θα χρειαστεί να δημιουργηθεί μια νέα στήλη εδώ, με τίτλο “Τα Βάσανα του Ορέστη”, με τον αληταρά τον Μίσχο που πέτυχε στο δρόμο του και δε θα τον αφήσει σε ησυχία.

 

Εντωμεταξύ ο Μιχάλης μάλλον (εκτός αν το λέει για ξεκάρφωμα) κατηγορεί ευθέως τον πατέρα του για την οικονομική τους κατρακύλα και για το ότι ακόμα ξεπληρώνει τα χρέη του, ωστόσο επιμένουμε πως υπάρχει και κάποιος ακόμα προσωπικός λόγος που δικαιολογεί την εμπλοκή του στην απαγωγή.

 

Κοιτάξτε να δείτε, πολύ ριψοκίνδυνη κίνηση αυτή με το παιδί και τον αεραγωγό, αλλά δεν υπήρχε πράγματι άλλος τρόπος να κάνουν κάτι, εκτός αν εμφανιζόταν ξαφνικά στο χολ η Doctor Who με το Tardis της.

 

 

Η μικρή Αριστέα τη στιγμή που τους είπε ότι θα μπει στον αεραγωγό:

 

 

 

H μικρή Αριστέα (εμείς θα τη λέμε Wondergirl εφεξής), αφότου έχει πραγματώσει φάση “Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ” και έχει καταλάβει ότι πρέπει να ακολουθήσει τις γραμμές του τρένου για να βρεθεί κοντά στον πολιτισμό:

 

 

LIKE A BOSS, WONDERGIRL ΜΑΣ

 

 

RIP, Σάββα. Ήσουν ένας πραγματικός ήρωας. Μακάρι να αναγνωριστεί η θυσία σου από αυτούς των οποίων τα παιδιά προστάτεψες.

 

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου και μετά διαβάστε το σχόλιο από κάτω:

 

 

 

(Ουρλιάξατε κι εσείς όταν είδατε το trailer ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟΟΟΟ, όπως η Καίτη Γκρέι τότε με την εγγονή της στη Λαμπίρη”; Αν ναι, είστε πολύ φίλοι μας. 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

20 σκέψεις μετά το 40 επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

20 σκέψεις μετά το 3ο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

20 σκέψεις μετά το 2ο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

20 σκέψεις μετά το 1ο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment