“Σιωπηλός Δρόμος”: Η νέα μίνι αστυνομική σειρά του Mega από τους δημιουργούς των “Άγριων Μελισσών” – The Daily Owl
fade
74176
post-template-default,single,single-post,postid-74176,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

“Σιωπηλός Δρόμος”: Η νέα μίνι αστυνομική σειρά του Mega από τους δημιουργούς των “Άγριων Μελισσών”

Μια ακόμα νέα τηλεοπτική παραγωγή του Mega έρχεται σύντομα στις οθόνες μας και έχει τίτλο Σιωπηλός Δρόμος. Η νέα μίνι ελληνική σειρά μυστηρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο και το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer.

 

 

 

Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια πλούσια περιοχή της Αθήνας, ένα πρωί που το σχολικό λεωφορείο ενός ιδιωτικού σχολείου εξαφανίζεται, με επιβαίνοντας εννέα μαθητές δημοτικού, τον οδηγό και τη συνοδηγό. Η είδηση της απαγωγής θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα συνταράξει ολόκληρη τη χώρα. Καθώς η αστυνομία θα προσπαθεί να βρει τη λύση του μυστηρίου, μια νεαρή δημοσιογράφος που έχει σχέση με κάποιο από τα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί θα γίνει ο συνδετικός κρίκος με τους απαγωγείς.

 

 

 

 

 

 

Το σενάριο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος έχουν γράψει ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη, σεναριογράφοι των Άγριων Μελισσών, ενώ τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Βαρδής Μαρινάκης. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται ο Χρήστος Λούλης, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Γιάννος Περλέγκας και η Κάτια Γκουλιώνη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser της σειράς:

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για τους Απαράδεκτους

Οι καλύτεροι γυναικείοι ρόλοι της ελληνικής τηλεόρασης

Σε ποιες περιοχές της Αθήνας έμεναν οι πρωταγωνιστές των δημοφιλών ελληνικών σειρών;

Τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές

No Comments

Post a Comment