Κι αν τελικά το σημάδι στο μέτωπο του Harry Potter δεν είναι κεραυνός; - The Daily Owl
fade
49073
post-template-default,single,single-post,postid-49073,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Κι αν τελικά το σημάδι στο μέτωπο του Harry Potter δεν είναι κεραυνός;

Σχεδόν 22 χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς Harry Potter, οι νέες θεωρίες για το Αγόρι που Έζησε και την ιστορία του δεν σταματούν, με τη νεότερη από όλες να αμφισβητεί ότι το σημάδι στο μέτωπο του Harry είναι κεραυνός!

 

Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός του Today Years Old στο Twitter έγραψε, παραθέτοντας το screenshot από την επίσημη Wikipedia του Harry Potter ότι το σημάδι σχετίζεται με την δολοφονική κατάρα Avada Kedavra, την οποία ο Lord Voldemort χρησιμοποίησε εναντίον του Harry όταν αυτός ήταν μόλις ενός έτους και ότι συμβολίζει την κίνηση του χεριού που πραγματοποιεί κάποιος για να ρίξει τη συγκεκριμένη κατάρα. 

 

 

 

 

Το σημάδι του Harry εμφανίστηκε αμέσως μόλις ο Σκοτεινός Άρχοντας προσπάθησε να τον δολοφονήσει και έτσι σίγουρα ξέρουμε πως αυτό συνδέεται με το ξόρκι, όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα από την Τζ.Κ. Ρόουλινγκ αν πράγματι το σημάδι συμβολίζει την κίνηση του χεριού του μάγου ή αν είναι απλά ένας κεραυνός. Προς το παρόν, λοιπόν, περιμένουμε η ίδια η συγγραφέας να τοποθετηθεί σχετικά, πράγμα που πιστεύουμε πως θα κάνει, καθώς κάθε φορά που προκύπτει μια νέα θεωρία, αργά ή γρήγορα, λέει τη σχετική της γνώμη για αυτήν. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

5 θεωρίες που η Ρόουλινγκ απέρριψε – και μια που επιβεβαίωσε

10 χαρακτήρες του Χάρι Πότερ που έπρεπε να ανήκουν σε άλλους Κοιτώνες

Όλοι οι χαρακτήρες του Χάρι Πότερ που σκέφτηκε “να σκοτώσει” η Ρόουλιγνκ

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ επιβεβαιώνει γνωστή θεωρία για την Ερμιόνη

5 φορές που η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ μας σόκαρε

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment