Σημαντικό σπόιλερ της 8ης σεζόν Game of Thrones ανατρέπει τα δεδομένα - The Daily Owl
fade
43713
post-template-default,single,single-post,postid-43713,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Σημαντικό σπόιλερ της 8ης σεζόν Game of Thrones ανατρέπει τα δεδομένα

Σύμφωνα με το Game of Thrones-GR Fans, που μεταδίδουν πληροφορίες από τον λατρεμένο μας Frikidoctor, ένα σημαντικό σπόιλερ για την 8η σεζόν Game of Thrones έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα και να ταράξει τα νερά της τηλεοπτικής ησυχίας – ως την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας (για την ακρίβεια ταράζει τα νερά σε βαθμό “kraken ξυπνάει από το βυθό του Blackwater Bay και μπουκάρει στο Red Keep να φάει τη Cersei στον ύπνο της”). 

 

Μετά τη φωτογραφία ακολουθεί το σπόιλερ:

 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Frikidoctor, o Tyrion θα προδώσει τον Jon και τη Daenerys, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για το έγκλημα αυτό και, ακολούθως, να δικαστεί. Στο πλαίσιο της δίκης, αφού αποδειχτούν οι εναντίον του κατηγορίες, θα τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών και έτσι θα εκτελεστεί αμέσως.

 

 

 

Στο δικαστήριο αυτό θα προεδρεύει ο Ser Davos, ενώ παρόντες θα είναι οι Sansa, Arya, Bran, Sam, Brienne και Robin Arryn (ω, ναι, ο αντιπαθητικός ξάδερφος των παιδιών του Ned και της Catelyn), καθώς και ένας άντρας της Golden Company, μαζί με έναν ακόμα του οποίου η ταυτότητα παραμένει μυστήριο. Στη δίκη αυτή ο Bran θα μας πάει τουρνέ στο παρελθόν και από την 1η σεζόν της σειράς θα θυμηθούμε τον Tyrion να λέει, καθώς είναι αιχμάλωτος της Catelyn και κατευθύνεται στην κοιλάδα των Arryn, “Δε στοιχηματίζω ποτέ ενάντια στην οικογένειά μου“. Να πέσει το απαραίτητο reaction GIF: 

 

 

 

 

Είναι αυτό, βέβαια, αρκετό για να προδώσει τον Jon και τη Daenerys; Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Peter Dinklage, ο Tyrion έχει και επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους να προδώσει το νέο ζευγάρι, καθώς ζηλεύει και τη φύση της “επαγγελματικής” συνεργασίας τους και το ρομάντζο τους. Έτσι, αισθάνεται ο ίδιος προδομένος σε φιλικό επίπεδο και με κάποιο τρόπο θα “δώσει” τους μέχρι τώρα “δικούς του” στο αντίπαλο στρατόπεδο.

 

 

 

Αυτή η πληροφορία, η οποία, όπως οι περισσότερες που μάς έχει δώσει ως τώρα ο Frikidoctor, φαίνεται να είναι αληθινή, ανατρέπει τα δεδομένα που ήθελαν τον Tyrion να παραμένει δίπλα στη Daenerys και τον Jon ως το τέλος και να αναλαμβάνει μια σημαντική θέση στο νέο βασίλειο του Westeros. 

 

Η δίκη του Tyrion θα πραγματοποιηθεί στο Dragon Pit, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται στο χώρο κάποιος δράκος. Η ασφάλεια στα γυρίσματα ήταν αυστηρή και έτσι το ΗΒΟ μάζεψε στο χώρο ηθοποιούς που δε συμμετείχαν στη σκηνή, απλώς για να αποπροσανατολιστούν όσοι κυνηγούν τα leaks. 

 

Τέλος, μια ακόμα σημαντική λεπτομέρεια, που επιβεβαιώνει παλιότερες διαρροές, είναι αυτή που προκύπτει από τη σκηνή, ότι το χιόνι έχει λιώσει, και παράλληλα το Winterfell ξαναχτίζεται – άρα πράγματι είχε αλωθεί από τη μάχη με τους White Walkers. Δηλαδή έγινε όλη αυτή η ιστορία και ξεκληρίστηκαν ολόκληρα σόγια για να τους τα φάνε οι εργολάβοι; Θέλουμε να πιστεύουμε πως όχι. Επίσης, κύριε George R.R. Martin, αν μας διαβάζετε (που μας διαβάζετε), κάντε κάτι να τελειώσετε το The Winds of Winter, να το προλάβουμε πριν το διαβάζουμε στα εγγόνια μας. 

 

 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment