Το sequel της σειράς Vikings έρχεται στο Netflix - The Daily Owl
fade
62471
post-template-default,single,single-post,postid-62471,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το sequel της σειράς Vikings έρχεται στο Netflix

Λίγο πριν ρίξει αυλαία η σειρά του History Channel Vikings, το Netflix και ο δημιουργός της Michael Hirst αποφάσισαν να προχωρήσουν με το πρώτο sequel, που θα έχει τίτλο Vikings: Valhalla.

 

 

H νέα σειρά εποχής, της οποίας παραγωγός θα είναι ο Jeb Stuart, θα διαδραματίζεται 100 χρόνια μετά τα γεγονότα της ορίτζιναλ σειράς. Στις νέες ιστορίες που θα παρουσιαστούν θα πρωταγωνιστούν μερικοί από τους πιο διάσημους Βίκινγκς που υπήρξαν στην πραγματικότητα, όπως οι Leif Erikson, Freydis, Harald Harada και William the Conqueror. Η οικογένεια, η πίστη και η ισχύς των Βίκινγκς θα παρουσιαστούν μέσα και από τις μεγάλες αλλαγές που συνέβησαν στην ηπειρωτική Ευρώπη της εποχής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το καστ της σειράς. 

 

Στο μεταξύ η τελευταία σεζόν της σειράς Vikings θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου και το φινάλε της θα προβληθεί μέσα στο 2020. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Δεκέμβριο στο Netflix

Αν σου αρέσει το Outlander, τότε πρέπει να δεις αυτές τις σειρές

10 βρετανικές μίνι σειρές εποχής

10 σειρές εποχής που είναι διαθέσιμες στο Netflix

7 λιγότερο γνωστές σειρές για τη Βικτωριανή Εποχή

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment