Έρχεται το sequel της σειράς εποχής The Knick - The Daily Owl
fade
71113
post-template-default,single,single-post,postid-71113,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρχεται το sequel της σειράς εποχής The Knick

Η σειρά εποχής The Knick, μια παραγωγή των Jack Amiel και Michael Begler σε σκηνοθεσία Steven Soderbergh, που προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2014, θα αποκτήσει συνέχεια, όπως έγινε γνωστό από το Deadline – κι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα pop culture τηλεοπτικά νέα της χρονιάς.

 

tumblr_ndme0zVerh1s5v7cyo1_500

 

Το νέο αποκάλυψε ο ίδιος ο Soderbergh σε συνέντευξή του στο The Playlist, λέγοντας ότι έχει γραφτεί το σενάριο του πιλότου του sequel και ότι σε αυτό συνεργάζονται ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφο Barry Jenkins (Moonlight), καθώς και ο André Holland (The Eddy), που στη σειρά υποδύθηκε τον Dr. Algernon C. Edwards. Γύρω από αυτό τον χαρακτήρα θα εστιάζει και η υπόθεση του sequel, για το οποίο προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία έναρξης παραγωγής (πόσο μάλλον ημερομηνία πρεμιέρας). Πάντως, ο Soderbergh αποκάλυψε ότι ο πιλότος είναι εκπληκτικός και ότι οι Holland και Jenkins έχουν πάει την ιστορία σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κατεύθυνση, έχοντας δώσει και ο ίδιος το “ok” να τη διαχειριστούν δημιουργικά όπως θέλουν.

 

 

Οι δυο σεζόν του The Knick, με πρωταγωνιστές του Clive Owen, Eve Hewson, Juliet Rylance, Jeremy Bobb και Michael Angarano, προβλήθηκαν στο ΗΒΟ, όπου είναι πιθανόν να βρει τηλεοπτική στέγη και το sequel. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε νέες σειρές για όσους έχουν “τερματίσει” το Netflix

Το ΗΒΟ ετοιμάζει δραματική σειρά γύρω από την έρευνα για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Αυτές είναι οι νέες σειρές του Σεπτεμβρίου που αξίζει να τσεκάρεις

Το Lovecraft Country είναι η πιο “2020” σειρά που θα δείτε φέτος

No Comments

Post a Comment