Σεναριογράφος του Game of Thrones στη νέα σειρά φαντασίας από το σύμπαν του Tolkien - The Daily Owl
fade
54693
post-template-default,single,single-post,postid-54693,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Σεναριογράφος του Game of Thrones στη νέα σειρά φαντασίας από το σύμπαν του Tolkien

To Amazon απέκτησε πριν αρκετούς μήνες τα δικαιώματα τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου του JRR Tolkien και ετοιμάζει μια επικών διαστάσεων σειρά φαντασίας που θα διαδραματίζεται στη Μέση Γη και θα αποτελεί prequel του The Lord of the Rings. Στη δημιουργία του prequel, του οποίου η παραγωγή θα ξεκινήσει μάλλον το 2020, θα συμβάλει, όπως ανακοινώθηκε σχετικά, και ο σεναριογράφος του Game of Thrones Bryan Cogman.

 

 

O Cogman ανέλαβε το ρόλο του συμβούλου σεναρίου και θα συνεργαστεί με τους σεναριογράφους του prequel JD Payne και Patrick McKay (Jungle Cruise, Star Trek 4) στην ανάπτυξη της σειράς, η οποία μάλλον θα κάνει πρεμιέρα το 2021. Ο Cogman ήταν αρχικά βοηθός των David Benioff και D.B. Weiss, ενώ στη συνέχεια επιμελήθηκε το σενάριο πολλών επεισοδίων του Game of Thrones, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται τα The North Remembers, The Ghost of Harrenhal και Mhysa, ενώ στη συνέχεια ήταν παραγωγός και εξωτερικός παραγωγός της σειράς. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που έγραψε ήταν ένα από τα καλύτερα της 8ης σεζόν – μιλάμε φυσικά για το A Knight of the Seven Kingdoms.

 

Το πολυαναμενόμενο prequel του Amazon θα διαδραματίζεται 3 χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Lord of The Rings και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα είναι η πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή που έχει γυριστεί ποτέ, με προϋπολογισμό που θα ανέρχεται στα 500 εκ. δολάρια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το καστ της σειράς. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλύφθηκε πότε θα διαδραματίζεται το prequel του Lord of the Rings

H Πτώση του Νούμενορ: Το δεύτερο προπατορικό αμάρτημα

Tolkien: Trailer για την κινηματογραφική βιογραφία του Τόλκιν

Good Omens: H νέα τηλεοπτική σειρά φαντασίας του Amazon

Οι πιο πολυαναμενόμενες νέες σειρές φαντασίας για το 2019

Οι νέες σειρές του 2019 που βασίζονται σε βιβλία

 

No Comments

Post a Comment