Αυτοί θα είναι οι σεναριογράφοι του τηλεοπτικού prequel του Lord of the Rings - The Daily Owl
fade
41731
post-template-default,single,single-post,postid-41731,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτοί θα είναι οι σεναριογράφοι του τηλεοπτικού prequel του Lord of the Rings

Oι σεναριογράφοι του Star Trek 4JD Payne και Patrick McKay, ανέλαβαν επίσημα το σενάριο του τηλεοπτικού prequel του The Lord of the Rings, που θα αναπτυχθεί από τα Amazon Studios. Οι σεναριογράφοι δήλωσαν ήδη ότι “ο πλούσιος κόσμος του J.R.R. Tolkien είναι γεμάτος μεγαλείο και ψυχή, σοφία και πολυπλοκότητα” και έτσι “είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την Amazon … Αισθανόμαστε σαν τον Frodo, που ξεκινάει από το Shire με μεγάλη ευθύνη”.

 

Οι Payne και McKay δουλεύουν μαζί από την ομάδα debate του γυμνασίου όπου φοιτούσαν, με πιο πρόσφατες δουλειές τους το Star Trek 4 και το Jungle Cruise

 

 

Το prequel του The Lord of the Rings έρχεται σύντομα από την Amazon, μετά από συμφωνία με τη Warner Bros. και το τέλος μιας πολυετούς δικαστικής διαμάχης με το Tolkien Estate.  To prequel του The Lord of the Rings θα αποτελεί την πιο ακριβή παραγωγή στην τηλεοπτική ιστορία, με τις πρώτες δυο σεζόν του να υπερβαίνουν σε κόστος τα 500 εκ. δολάρια. Από ό,τι φαίνεται η Amazon είναι παραπάνω από έτοιμη να ξεπεράσει το ΗΒΟ και την παραγωγή του Game of Thrones, έχοντας ήδη δαπανήσει 250 εκ. δολάρια για την αγορά των δικαιωμάτων του prequel, σύμφωνα δε με το The Hollywood Reporterσυνολικά η παραγωγή θα αγγίξει σε κόστος το ένα δις δολάρια. 

 

Σύμφωνα με διάφορες φήμες, η τηλεοπτική σειρά θα αφορά στον νεαρό Aragorn, τον οποίο υποδύθηκε στις ταινίες του Peter Jackson ο Viggo Mortensen, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment