Οι σειρές που επιστρέφουν με την πρεμιέρα του νέου MEGA - The Daily Owl
fade
64406
post-template-default,single,single-post,postid-64406,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι σειρές που επιστρέφουν με την πρεμιέρα του νέου MEGA

Στις 3 Φεβρουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA, όπου θα προβάλλονται τόσο νέες εκπομπές, όσο και παλιότερες αγαπημένες ελληνικές σειρές του καναλιού.

 

 

 

Οι δυο πρώτες σειρές που θα επιστρέψουν, λοιπόν, από τη συχνότητα του νέου MEGA θα είναι το “50-50″, που προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2005 και το “Στο Παρά Πέντε“, που έκανε, επίσης, πρεμιέρα την ίδια τηλεοπτική σεζόν. Σύντομα αναμένεται, επίσης, να προστεθεί στο πρόγραμμα του καναλιού και η σειρά “Απαράδεκτοι”, ενώ διατηρούμε τις ελπίδες μας ότι θα δούμε και το “Ντόλτσε Βίτα” σε μια ακόμα επανάληψη (ως γνωστόν, ποτέ δε λέμε ‘όχι’ σε λίγη ακόμα “Γλυκιά Ζωή”). 

 

 

 

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να δούμε πολλές νέες παραγωγές του νέου MEGA, με δημιουργούς όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να βρίσκονται ήδη σε επαφές με τους ιθύνοντες του καναλιού ώστε να επιστρέψουν με κάποια τηλεοπτική σειρά ή άλλη παραγωγή. Ένας ακόμα σεναριογράφος που έχει συνεργαστεί πολλές φορές με το παλιό MEGA, ο Γιώργος Καπουτζίδης, θα επιστρέψει στην τηλεόραση παρουσιάζοντας στο νέο MEGA αθλητική εκπομπή αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

 

Μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό ότι το πρόγραμμα του σταθμού θα ξεκινάει στις 7 το πρωί με ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα παρουσιάζουν οι Νίκος Φιλιππίδης και Ντίνος Σιωμόπουλος, στις 11 θα ακολουθεί ενημερωτική εκπομπή με τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη και στη 1 το μεσημέρι θα μεταδίδεται το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας. Μετά θα ακολουθούν σειρές σε επανάληψη, στις 5 θα προβάλλεται το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική και κατόπιν θα ακολουθεί ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Στις 7 θα προβάλλεται σειρά σε επανάληψη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Δώρα Αναγνωστοπούλου θα ξεκινά στις 8 παρά 10. 

 

 

 

Πηγή: Biscotto

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τι σχέση έχει η Χριστίνα Μαρκάτου με τη σειρά “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” 

Ο Θανάσης Βέγγος θα έπαιζε τον πατέρα της Μαρίνας Κουντουράτου στους Δυο Ξένους

Ο Σωτήρης Μουστάκας θα υποδυόταν την Νινέτα στην 3η σεζόν των Δυο Ξένων

Η υπόθεση του 3ου κύκλου των Δυο Ξένων που δεν προβλήθηκε ποτέ

Τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment