Μια νέα σειρά και μια νέα ταινία θρίλερ για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix - The Daily Owl
fade
70194
post-template-default,single,single-post,postid-70194,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μια νέα σειρά και μια νέα ταινία θρίλερ για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

To νέο γερμανικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Netflix έχει τίτλο Biohackers και τα έξι επεισόδιά του είναι διαθέσιμα για streaming από τις 20 Αυγούστου. 

 

 

 

 

 

Η Mia Akerlund (Luna Wedler) είναι μια φοιτήτρια Ιατρικής που αναζητά απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο του αδερφού της. Όταν έρθει σε επαφή με μια ομάδα από biohackers, θα βουτήξει στα άδυτα της παρανομίας, ανακαλύπτοντας ότι η προχωρημένη βιοτεχνολογία πέφτει συχνά στα λάθος χέρια. Έτσι, η Mia θα χρειαστεί να αποφασίσει αν θα προστατέψει τους νέους φίλους της ή θα μείνει πιστή στις μέχρι τώρα αρχές της. 

 

 

 

 

 

 

To νέο ισπανόφωνo θρίλερ που προστίθεται στον κατάλογο του Netflix για φέτος το καλοκαίρι προέρχεται από την Αργεντινή και έχει τίτλο Crímenes de Familia. Το σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί η Cecilia Roth ανήκει στον Sebastián Schindel, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και την παραγωγή του Netflix El Hijo (Ο Γιος). Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την Alicia, μια γυναίκα που θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τον γιο της, Daniel, ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρώην γυναίκας του. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε feelgood ισπανικές ταινίες του Netflix για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα

Τρία δυνατά ισπανικά θρίλερ για να δείτε στο Netflix

Σειρές στα ισπανικά για να δείτε στο Netflix 

Οι ισπανικές ταινίες του Netflix με τους πρωταγωνιστές του La Casa de Papel

 

 

 

No Comments

Post a Comment