Η νέα σειρά Dracula έρχεται πολύ σύντομα από τους δημιουργούς του "Sherlock" - The Daily Owl
fade
61510
post-template-default,single,single-post,postid-61510,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η νέα σειρά Dracula έρχεται πολύ σύντομα από τους δημιουργούς του “Sherlock”

Πριν λίγους μήνες τo BBC One είχε δώσει επίσημα το πράσινο φως για τη νέα μίνι σειρά των δημιουργών του Sherlock, Steven Moffat και Mark Gatiss, που θα αφηγείται την ιστορία του Dracula και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Netflix. Το νέο ότι οι Moffat και Gatiss ετοίμαζαν τον νέο τηλεοπτικό Δράκουλα έγινε γνωστό πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και επιβεβαιώθηκε ότι θα πρόκειται για σειρά εποχής και όχι για μεταφορά της διάσημης ιστορίας του Bram Stoker στο σήμερα, όπως είχε γίνει με τον Sherlock.

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης, ο Κόμης Δράκουλας, από την Τρανσυλβανία του 1897, καταστρώνει σκοτεινά σχέδια για το Βικτοριανό Λονδίνο. “Να είστε προετοιμασμένοι: οι νεκροί ταξιδεύουν γρήγορα“, λέει η περίληψη, με τους δημιουργούς της σειράς να τονίζουν την ιδιαιτερότητα της ιστορίας του Dracula και τη μυθοπλασία του Stoker που έδωσε στο κακό τον δικό του τύπο “ήρωα”. Ο Δανός ηθοποιός Claes Bang (The Square, The Girl in the Spider’s Web, The Affair, Borgen) υποδύεται τον Κόμη Δράκουλα και σε από το teaser trailer της σειράς φαίνεται πως βρίσκεται εκεί για να στοιχειώσει τα τηλεοπτικά βράδια μας. Η σειρά των τριών 90λεπτων επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα κοντά στα Χριστούγεννα.  

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Νέα κινηματογραφική διασκευή για τον “Δράκουλα” του Μπραμ Στόκερ

Τα Χρονικά του Βαμπίρ γίνονται τηλεοπτική σειρά

5 + 1 ρομαντικές ταινίες με βαμπίρ για να δεις αν σου αρέσει το Twilight

5 ταινίες με βαμπίρ που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις δει έστω μια φορά

 

No Comments

Post a Comment