Πώς πέρασα στο περσινό μυστικό δείπνο του Cap Cap - The Daily Owl
fade
4154
post-template-default,single,single-post,postid-4154,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πώς πέρασα στο περσινό μυστικό δείπνο του Cap Cap

Απόγευμα, 31 Αυγούστου 2014. Στο Cap Cap όλα ήταν έτοιμα για να υποδεχθούν σε λίγες ώρες και για πρώτη φορά, τους μάγους και τις μάγισσες σε ένα μυστικό δείπνο, μία μέρα πριν την έναρξη του“Wizardfest”.

Στο χώρο δέσποζε η επιβλητική παρουσία ενός παραμυθένιου πύργου, ενώ παντού υπήρχαν σημαίες με τα χρώματα και τα εμβλήματα των τεσσάρων κοιτώνων, ραβδιά και πορτραίτα γνωστών προσωπικοτήτων του μαγικού κόσμου.

Όταν άρχισαν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι, τους περίμενε μια μικρή έκπληξη: ένα γράμμα καλωσορίσματος βρισκόταν στην θέση που προοριζόταν για τον καθένα και πολλοί παρατήρησαν πως για εκείνους ήταν σαν να είχε φτάσει, επιτέλους, το πολυπόθητο γράμμα από τη Σχολή Μαγείας, που τους καλούσε να φοιτήσουν σε αυτή.

Η βραδιά συνεχίστηκε με θεσπέσιες γεύσεις και μυρωδιές από τα υπέροχα φαγητά και γλυκά που περιλαμβάνονταν στο μενού, το οποίο είχε τη μορφή Χάρτη, ενώ η βουτυρένια μπύρα έρεε άφθονη. Η πίτα της Χέλγκα, cupcakes εμπνευσμένα από τους κοιτώνες, τούρτες εμπνευσμένες από τις μεγάλες Σχολές Μαγείας , είναι κάποια από τα εδέσματα που οι τυχεροί εκείνης της βραδιάς, είχαν την ευκαιρία να γευτούν.

Προς στο τέλος του δείπνου εμφανίστηκε η τετραμελής μπάντα του Cap Cap, που έπαιξε γνωστές και αγαπημένες μελωδίες, φορτίζοντας θετικά και με νότες συγκίνησης την ατμόσφαιρα. Όταν η βραδιά έφτασε στο  τέλος της, όλοι έφυγαν χαρούμενοι και μαγεμένοι από τα όσα έζησαν, ευχόμενοι να ξαναζήσουν σύντομα μια ίδια βραδιά. Ο ποντικός με τον γαλάζιο φιόγκο είχε κάνει και πάλι το θαύμα του. 

 

  

 

 

 

 

 

Avatar

Συντάκτρια άνευ χαρτοφυλακίου|Ενίοτε και με χαρτοφυλάκιο|Όταν μεγαλώσω θα γίνω η Πάστα Φλώρα Β'

No Comments

Post a Comment