
Ο Sebastian Stan πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου Fresh, από τον δημιουργό του Don’t Look Up
H Searchlight Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του νέου θρίλερ τρόμου με τίτλο Fresh, όπου πρωταγωνιστούν οι Sebastian Stan και Daisy Edgar-Jones και θα είναι διαθέσιμο για streaming στο Hulu στις 4 Μαρτίου.
It’s not for everyone 🥩
Mimi Cave’s @FreshMovie starring @DaisyEdgarJones and Sebastian Stan. Streaming March 4 only on @hulu. pic.twitter.com/Mk0tyGfwsL
— Searchlight Pictures (@searchlightpics) February 15, 2022
Η υπόθεση της ταινίας εστιάζει στην Noa, μια κοπέλα που γνωρίζει έναν γοητευτικό άντρα σε ένα σούπερ μάρκετ και καθώς η ίδια έχει κουραστεί πλέον από τα αποτυχημένα ραντεβού που έχει βγει μέσω εφαρμογών γνωριμιών, αποφασίζει να του δώσει το κινητό της τηλέφωνο. Σύντομα θα έρθουν κοντά και η Noa θα δεχτεί την πρόταση του Steve να φύγουν μαζί για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, το οποίο όμως δε θα μοιάζει καθόλου με αυτό που έχει στο μυαλό της.
Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Mimi Cave, ενώ το σενάριό της ανήκει στην Lauryn Kahn και την παραγωγή έχψει αναλάβει ο δημιουργός της ταινίας Don’t Look Up, Adam McKay. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ακόμα οι Jojo T. Gibbs (Twenties), Charlotte Le Bon (Anthropoid, The Hundred-Foot Journey), Andrea Bang (Luce) και Dayo Okeniyi (Runner Runner, The Spectacular Now).
Διαβάστε ακόμα:
Οι νέες σειρές τρόμου που ανυπομονούμε να δούμε μέσα στο 2022