Το βιβλίο της εβδομάδας: Σε ζωντανή μετάδοση | Fjällbacka #4 - The Daily Owl
fade
59283
post-template-default,single,single-post,postid-59283,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το βιβλίο της εβδομάδας: Σε ζωντανή μετάδοση | Fjällbacka #4

Η Φιελμπάκα δεν είναι πια το ήσυχο ψαροχώρι που ήταν κάποτε. Κάθε φορά που η καθημερινότητα επανέρχεται στη ζωή των κατοίκων, κάποιο γεγονός ταράζει τα ήρεμα νερά της. Αυτή τη φορά όμως τα γεγονότα είναι πολλά και οι πάντες πιθανόν να σχετίζονται με όλα. Ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα ίσως στην πραγματικότητα να είναι μια φρικτή δολοφονία. Παράλληλα, ένα νέο ριάλιτι σόου με τους εκκεντρικότερους πρωταγωνιστές κάνει πρεμιέρα, ωστόσο καταλήγει σε τραγωδία. Τίποτα πλέον δεν είναι αυτό που φαίνεται.

 

 

 

Σε αυτή την ιστορία της Καμίλα Λέκμπεργκ, ο Πάτρικ, ένας ικανότατος αστυνομικός, νιώθει πως βρίσκεται σε αληθινό λαβύρινθο χωρίς διέξοδο. Η μια δολοφονία ανακαλύπτεται μετά την άλλη σε ένα τρενάκι μυστηρίου κι αγωνίας με σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις ζωές των ηρώων και το ποιοι είναι ή ήταν στο παρελθόν.

 

Της Καμίλα Λέκμπεργκ, είναι το τέταρτο βιβλίο της σειράς Φιελμπάκα και κυκλοφορεί από τις Eκδόσεις Μεταίχμιο.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οικογενειακά μυστικά | Fjällbacka #3

Καμίλα Λέγκμπεργκ, η βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος

Uglies: Ένα βιβλίο του Σκοτ Γουέστερφιλντ

“Kάτι Χαμογελάει στις Σκιές”, του Ηλία Φουντούλη

Σελήνη, ένα βιβλίο της Μαρίνας Πετροπούλου

Greenleaf

Booklover / Marine scientist in the making / Avocado addict / Deadass romantic & I also write poems

No Comments

Post a Comment