Σαν Σήμερα στον κόσμο του Harry Potter | 4 Μαρτίου - The Daily Owl
fade
37215
post-template-default,single,single-post,postid-37215,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Σαν Σήμερα στον κόσμο του Harry Potter | 4 Μαρτίου

 

1997

 

Ο Ron ανάρρωνε στο νοσοκομείο, μετά το ατυχές περιστατικό με το δηλητηριασμένο κρασί στα γενέθλιά του,  και έτσι βρήκε την ευκαιρία να κερδίσει λίγο χρόνο μακριά από την καταπιεστική σχέση του.

 

Με την υποψία ο Γον-Γον περνούσε περισσότερο χρόνο απ’ όσο έπρεπε με την Hermione, η Lavender Brown στράφηκε στον Harry για να ζητήσει τη συμβουλή του. Όμως ο ίδιος δεν θέλησε να ανακατευτεί στα προσωπικά του καλύτερου του φίλου και βρήκε μια δικαιολογία για να την αποφύγει.

 

ΠΗΓΕΣ

 
Jinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment