Ο Samuel L. Jackson πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική μίνι σειρά του Apple TV+ - The Daily Owl
fade
73156
post-template-default,single,single-post,postid-73156,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Samuel L. Jackson πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική μίνι σειρά του Apple TV+

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, το Apple TV+ θα προβάλει την τηλεοπτική διασκευή του βιβλίου του Walter Mosley, The Last Days of Ptolemy Grey, με τον υποψήφιο για Όσκαρ Samuel L. Jackson να έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

 

 

 

Η νέα μίνι δραματική σειρά των έξι επεισοδίων περιστρέφεται γύρω από έναν ενενηντάχρονο άντρα που ζει μέσα σε μια αβάσταχτη μοναξιά, καθώς μεταξύ άλλων πάσχει από άνοια. Η ζωή του, όμως, θα αλλάξει ριζικά όταν οι αναμνήσεις του επιστρέψουν και έτσι αποφασίσει να αξιοποιήσει την ευκαιρία διερευνώντας το θάνατο του ανιψιού του. Tο σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο ίδιος ο Mosley, που θα είναι εξωτερικός παραγωγός μαζί με τον Jackson. Ο ηθοποιός είναι βέβαια 30 χρόνια μικρότερος από την ηλικία του ρόλου που έχει αναλάβει να υποδυθεί, ωστόσο το makeup και θα προσθετικά θα κάνουν, ξανά το θαύμα τους – το παν είναι να είσαι καλός ηθοποιός και όλα τα υπόλοιπα τεχνικά ζητήματα λύνονται. 

 

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Jackson θα επιστρέψει ως Nick Fury στη μίνι σειρά του MCU με τίτλο Secret Invasion κι έτσι είναι πιο πιθανό πρώτα να τον δούμε στην τηλεόραση σε αυτό το ρόλο.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι δραματικές σειρές του 2020 που ξεχωρίσαμε

4 λόγοι για να δείτε τη σειρά Mrs. America με την Cate Blanchett

It’s a Sin: H νέα δραματική σειρά από τον δημιουργό του Years and Years

Η Scarlet Johansson θα είναι η “νύφη του Φρανκενστάιν” στη νέα ταινία του Apple TV+

No Comments

Post a Comment