Επιστρέφει το "Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς" με νέα επεισόδια - The Daily Owl
fade
49848
post-template-default,single,single-post,postid-49848,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Επιστρέφει το “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” με νέα επεισόδια

Mια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της Δήμητρας Παπαδοπούλου, το “Σ΄αγαπώ – Μ’ αγαπάς” φαίνεται πως επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.

 

 

 

Σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε το Newsit, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης θα επιστρέψουν ως το αγαπημένο πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς με νέα επεισόδια, πάντοτε σε σενάριο της ίδιας, με το σχετικό teaser να προαναγγέλλει την επιστροφή του ζευγαριού, χωρίς να διευκρινίζει όμως το κανάλι όπου θα προβληθεί.

 

Το “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” είναι μια ακόμα σειρά που αναβιώνει μετά από χρόνια, μαζί με το “Καφέ της Χαράς“, που έρχεται με νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 μέσα στο 2019 και το “Λόγω Τιμής” που θα προβληθεί στον Alpha πιθανότατα τον προσεχή Οκτώβριο. 

 

Update: Σύμφωνα με πληροφορίες του Ladylike, που επικοινώνησε με την αγαπημένη ηθοποιό και σεναριογράφο, η έκτακτη επιστροφή του “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” θα πραγματοποιηθεί εν καιρώ. Συγκεκριμένα η Δήμητρα Παπαδοπούλου δήλωσε: «Είναι σε πολύ αρχικό στάδιο όλα, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα. Υπάρχει η πρόθεση. Η επιστροφή του θα είναι κάτι έκτακτο, καμία σχέση με κανονική σειρά. Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα». Βρισκόμαστε, λοιπόν, σε αναμονή νέων στοιχείων για αυτή τη μυστηριώδη επιστροφή της Δήμητρας και του Θοδωρή. 

 

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφίας: Newsit, Ladylike

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το καστ του “Καφέ της Χαράς” που δεν θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια

Λόγω Τιμής: Η μεγάλη επιστροφή 20 χρόνια μετά

Όλα όσα μας έμαθε το Ντόλτσε Βίτα

Οι αόρατες ηρωίδες της ελληνικής τηλεόρασης

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

10 τίτλοι αρχής αγαπημένων ελληνικών σειρών

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment