Ο Sacha Baron Cohen ετοίμασε το sequel του Borat - The Daily Owl
fade
70661
post-template-default,single,single-post,postid-70661,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Sacha Baron Cohen ετοίμασε το sequel του Borat

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Collider, ο Sacha Baron Cohen ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας Borat 2 τον περασμένο μήνα στο Λος Άντζελες. 

 

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για την υπόθεση της νέας αυτής κωμωδίας. Οι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει αρχικά ανέφεραν ότι ο Borat δεν είναι πλέον η άσημη τηλεοπτική περσόνα που γνωρίσαμε στην ταινία του 2006 και πλέον μεταμφιέζεται για να παίρνει συνεντεύξεις από σημαντικούς ανθρώπους – με άλλα λόγια ο Cohen παίζει τον Borat, που παίζει με τη σειρά του τον Cohen, στη συνέχεια όμως σύμφωνα με όσα αναφέρει το Collider μια άλλη πηγή διέψευσε αυτή την περίληψη της υπόθεσης. 

 

Επίσης, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιο στούντιο έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, ωστόσο τώρα που το νέο έχει κυκλοφορήσει δε θα αργήσουμε να μάθουμε πού και πότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Borat σε νέες περιπέτειες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

On the Rocks: Έρχεται στο Apple TV+ η νέα κωμωδία της Σοφία Κόπολα

5 νέες σειρές για όσους έχουν “τερματίσει” το Netflix

No Comments

Post a Comment