Επιστρέφουν οι S1ngles με νέα επεισόδια; - The Daily Owl
fade
58524
post-template-default,single,single-post,postid-58524,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Επιστρέφουν οι S1ngles με νέα επεισόδια;

Mετά το “Λόγω Τιμής” και το “Κόκκινο Δωμάτιο”, ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέψει με νέα επεισόδια μια ακόμα δημοφιλής σειρά του MEGA. Μιλάμε φυσικά για τη σειρά S1ngles, η οποία έκανε πρεμιέρα την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005.

 

 

Στη σειρά, που ολοκληρώθηκε με τον 3ο κύκλο της το καλοκαίρι του 2008, πρωταγωνίστησαν πολλοί  δημοφιλείς ηθοποιοί, όπως η Μαρία Σολωμού, που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση με το ρόλο της Ράνιας (και τις θεωρίες/ φαρμακερές ατάκες της), καθώς και η Σάννυ Χατζηαργύρη, στο ρόλο της κολλητής της, Λίλας. 

 

 

Μέχρι στιγμής δεν είχαν ακουστεί φήμες για τυχόν επιστροφή της σειράς στην τηλεόραση, όμως ένα post του σεναριογράφου Γιώργου Φειδά από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram άφγσε να εννοηθεί ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για την επιστροφή της σειράς, είτε με τους ίδιους πρωταγωνιστές, είτε ως reboot, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται, όπως όλα δείχνουν, καθώς ο Γιώργος Φειδάς τονίζει στο post του τη λέξη “revisited”, πράγμα που ίσως να σημαίνει πως επιστρέφει στα παλιά του “σεναριακά λημέρια”.

 

 

Είστε έτοιμοι για την επιστροφή της Ράνιας και της κοσμοθεωρίας της στην τηλεόραση; Εμείς πάντως, είμαστε. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η “Πολυκατοικία” επιστρέφει με νέα επεισόδια

Ποιοι ηθοποιοί επιστρέφουν στα νέα επεισόδια της σειράς “Το Κόκκινο Δωμάτιο”

“Το Καφέ της Χαράς”: Η ηθοποιός που θα αναστατώσει τη ζωή του Πώποτα στα νέα επεισόδια

Τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

Τέσσερις ελληνικές σειρές που πρέπει να γυρίσουν στην τηλεόραση (ή και όχι)

 

Διαβάστε ακόμα:

 

No Comments

Post a Comment