Δείτε τον Rupert Grint στο νέο του ρόλο στη σειρά εποχής "The ABC Murders" - The Daily Owl
fade
45165
post-template-default,single,single-post,postid-45165,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δείτε τον Rupert Grint στο νέο του ρόλο στη σειρά εποχής “The ABC Murders”

Ο “Ron Weasley”, δηλαδή ο Rupert Grint θα εμφανιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά του μυστηρίου της Agatha Christie The ABC Murders, η οποία θα αποτελείται από τρία μέρη, που θα προβληθούν στο BBC τα Χριστούγεννα. Στο ρόλο του επιθεωρητή Poirot θα είναι ο John Malkovich. 

 

Επικεφαλής του πρότζεκτ είναι η Sarah Phelps, γνωστή στους Potterheads από τα σενάρια της σειράς Strike, που βασίζεται στα αστυνομικά μυθιστορήματα που συνέγραψε η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ με το ψευδώνυμο Robert Galbraith. Η ίδια έχει επίσης γράψει και το σενάριο για τα The Witness for the Prosecution και And Then There Were None.

 

Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία του Rupert Grint στο ρόλο του Επιθεωρητή Crome ο ίδιος είναι ιδιαίτερα βλοσυρός και σκεπτικός απέναντι στον Poirot.

 

 

 

 

 

 

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Andrew Buchan (Broadchurch, The Honourable Woman), Eamon Farren (Twin Peaks, Chained), Tara Fitzgerald (Game Of Thrones, Requiem), Bronwyn James (Harlots)και Freya Mavor (The Sense Of An Ending, Sunshine On Leith). 

 

Πηγή φωτογραφίας: The Leaky Cauldron

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ο ηθοποιός του Harry Potter δεν είχε δει την πρώτη ταινία μέχρι και πρόσφατα!

O “Ron Weasley” στη νέα σειρά Snatch

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment