Γιατί η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ παρέλειψε φέτος να απολογηθεί για τη Μάχη του Hogwarts; - The Daily Owl
fade
53800
post-template-default,single,single-post,postid-53800,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Γιατί η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ παρέλειψε φέτος να απολογηθεί για τη Μάχη του Hogwarts;

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από τη Μάχη του Hogwarts, η οποία έλαβε χώρα στις 2 Μαΐου του 1998. Από το 2015 και μετά, η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, κάθε χρόνο στην επέτειο της πιο σημαντικής μάχης του χαριποτερικού κόσμου, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, απολογείται και για κάποιον θάνατο αγαπημένου χαρακτήρα από το έργο της. Eκτός από φέτος.

 

 

Στις 2 Μαΐου του 2014 για πρώτη φορά η Βρετανίδα συγγραφέας ανέφερε στο Twitter σε σχέση με τη Μάχη του Hogwarts, το πόσο δεν ήθελε να σκοτώσει όλους αυτούς τους χαρακτήρες. Την επόμενη χρονιά απολογήθηκε για τον θάνατο του Fred Weasley, το 2016 για το θάνατο του Lupin, το 2017 για το θάνατο του Snape και πέρυσι για τον θάνατο του Dobby (παρότι το ελεύθερο ξωτικό δεν σκοτώθηκε στη Μάχη του Hogwarts). Φέτος η Ρόουλινγκ άλλαξε μόνο τη φωτογραφία του header της, τοποθετώντας μια νέα, που δείχνει έναν ουρανό με πολλά αστέρια. Αυτό ίσως να σημαίνει πως απολογείται για το θάνατο του Sirius εν γένει (ας μη σκοτώθηκε ο ίδιος στη Μάχη του Hogwarts), ίσως βέβαια και να σημαίνει κάτι για την επερχόμενη ταινία Fantastic Beasts 3 (το “ίσως και τίποτα” δεν θεωρείται πιθανό με τη συγκεκριμένη συγγραφέα).

 

Εδώ και λίγο καιρό η Ρόουλινγκ απέχει από το Twitter κι έτσι πολλοί φανς έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται για τα αίτια της διαδικτυακής απουσίας της από ένα μέσο το οποίο χρησιμοποιεί κατεξοχήν για να τοποθετείται πολιτικά, αλλά και για να μοιράζεται πράγματα για τον μαγικό της κόσμο με τους φανς της. Σίγουρα πάντως η συγγραφέας είναι εξαιρετικά απασχολημένη αυτή την περίοδο, αφού γράφει ξανά το σενάριο της νέας ταινίας των Φανταστικών Ζώων, η οποία θα καθυστερήσει έναν ολόκληρο χρόνο σε σχέση με την αρχική ημερομηνία πρεμιέρας της και τελικά θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2021. Όπως όλα δείχνουν, ο μόνος που μπορεί να μας λύσει σίγουρα το μυστήριο πίσω από τη φετινή απουσία της συγγραφέα από το Twitter ανήμερα της Μάχης του Hogwarts είναι η ίδια, και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, εκτός από το έτσι κι αλλιώς φορτωμένο πρόγραμμά της, που να μας δίνει κάποιο σχετικό hint.

 
 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

H απολογία της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ για τον θάνατο του Dobby

H απολογία της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ για το θάνατο του Snape

Θα αντικατασταθεί τελικά ο Τζόνι Ντεπ στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων;

“Μπόμπα” πρέπει να γίνει το Fantastic Beasts 3 σύμφωνα με τον CEO της Warner Bros.

Ας μιλήσουμε ειλικρινά για τις προσθήκες στο σύμπαν της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ

Ο Grindelwald λέει ψέματα για το καυτό θέμα της ταινίας The Crimes of Grindelwald

Είναι τα άστρα ο λόγος που ο Grindelwald θα πάει στη Βραζιλία;

No Comments

Post a Comment