Η Rose McGowan μιλάει για το reboot του Charmed - The Daily Owl
fade
40011
post-template-default,single,single-post,postid-40011,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Rose McGowan μιλάει για το reboot του Charmed

Το reboot της δημοφιλούς σειράς Charmed (Οι Μάγισσες) αποτελεί πλέον γεγονός με τη σειρά να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο. Μία απροσδόκητη συνέπεια αυτού ήταν να οδηγηθούμε σ’ ένα witch fight ή αλλιώς σε μια «μαγευτική» κόντρα μεταξύ των ηθοποιών και δημιουργών των δύο σειρών, καθώς και των θαυμαστών τους. Οι πρώτοι αντιμετώπισαν το reboot και το trailer του με δριμεία κριτική, ενώ οι δεύτεροι δείχνουν μια ασεβή συμπεριφορά απέναντι στους πρώτους και τη δουλειά τους μέσω των δηλώσεών τους, αλλά και με τον τρόπο που προωθείται η καινούρια σειρά.

 

Η μόνη που τηρούσε σιγή ιχθύος ήταν η Rose McGowan, η οποία είχε τον ρόλο της Πέιτζ και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον τέταρτο κύκλο της σειράς μετά το θάνατο της Πρου (Shannen Doherty). Φαίνεται ότι ήταν απορροφημένη με την προώθηση του βιβλίου της με τίτλο «Brave» (Γενναία), καθώς και με το κίνημα #MeToo. Όμως, όλα άλλαξαν με δύο πρόσφατα tweets της.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Twitter «Εύχομαι στον καθένα τα καλύτερα. Έχω μηδενικά προβλήματα με το reboot. Πετάξτε κορίτσια, πετάξτε».

 

 

 

Η δήλωση αυτή φαίνεται να ρίχνει λάδι στη φωτιά, καθώς η Rose McGowan είναι η πρώτη πρωταγωνίστρια της αυθεντικής σειράς που δίνει 100% ψήφο εμπιστοσύνης στο reboot. Κι εκεί που είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό και ως άλλη Άντζελα αναφωνούσαμε «γιατί Rose, γιατί», πρόσθεσε ακόμα μία σχετική δήλωση. «Επίσης, υποστηρίζω και τιμώ απόλυτα τα αισθήματα της Holly Marie Combs».

 

 

 

Τον τελευταίο καιρό η Rose McGowan μας είχε συνηθίσει σ’ ένα πιο άγριο και οξύθυμο προφίλ με αποκορύφωμα τη διαδικτυακή της επίθεση στο πρόσωπο της Milano, αλλά τώρα τ’ ανατρέπει όλα. Μας παρουσιάζεται καθαρά διπλωματική και δίνει τόσο τις ευλογίες της στις καινούριες ηθοποιούς, όσο και στον αγώνα της τηλεοπτικής της αδερφής, Πάιπερ. Να σημειωθεί ότι παλιότερα υπήρξε κατάφορα αρνητική στην ιδέα ενός reboot με καινούριους ηθοποιούς, ενώ είχε χαρακτηρίσει ως αναντικατάστατο το αυθεντικό Charmed – και όχι άδικα.

 

 

 

 

 

 

 

‘Ισως η απροσδόκητη αυτή αλλαγή των απόψεων της McGowan ήταν προϊόν συμφωνίας με την Combs, όπως είχαν κάνει και σ’ ένα επεισόδιο στον τέταρτο κύκλο. “Εσύ θα παίξεις την καλή μάγισσα κι εγώ την κακιά μάγισσα“.

 

 

 

 

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις των υπόλοιπων ηθοποιών του αρχικού και νέου Charmed.

TheoMentz

Πετάω μαζί με τις μάγισσες, ιππεύω δράκους, κάνω σκανταλιές μαζί με τα ξωτικά και κολυμπάω μαζί με τις γοργόνες, αλλά κατά βάθος είμαι ένα απλό παιδί.

No Comments

Post a Comment