Ποιος θέλει τον Robert Pattinson για νέο Batman; - The Daily Owl
fade
50211
post-template-default,single,single-post,postid-50211,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ποιος θέλει τον Robert Pattinson για νέο Batman;

Πριν λίγες ημέρες επισημοποιήθηκε το διαζύγιο του Ben Affleck και της Warner Bros./DC Comics, καθώς ο Αμερικανός ηθοποιός δεν θα εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη ως Batman, ούτε θα σκηνοθετήσει κάποια ταινία με πρωταγωνιστή τον εκδικητή της Gotham City. Από τότε έχουν φουντώσει οι φήμες για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Affleck στη νέα ταινία Batman, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Matt Reeves, και έτσι ακούγονται συνέχεια νέα ονόματα πιθανών υποψηφίων.

 

 

 

Μέχρι τώρα είχαν ακουστεί τα ονόματα των Jake Gyllengaal, Ryan Gosling και Jon Hamm για το ρόλο, ενώ είχε προσφερθεί σχετικά και ο Nick Jonas, καθώς όπως έγινε γνωστό στη νέα ταινία Batman ο ήρωας θα είναι νεότερος από ό,τι ήταν ο Affleck στις μέχρι στιγμής ταινίες της DC Comics. Πλέον ακούστηκε και το όνομα του Robert Pattinson, ο οποίος ηλικιακά ταιριάζει ακριβώς στο νέο concept του σούπερ ήρωα, όμως δεν γνωρίζει κανείς αν ο Βρετανός ηθοποιός έχει κινηματογραφικές βλέψεις που σχετίζονται με σούπερ ήρωες.

 

Καθώς η ταινία του Matt Reeves θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου 2021, υπάρχει αρκετό περιθώριο ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος νέος Batman κι εμείς ως Ημερήσια Κουκουβάγια έχουμε καταθέσει εδώ τις σχετικές προτάσεις μας. 

 

Πώς σάς φαίνεται ο πρωταγωνιστής του The Twilight Saga και του Harry Potter στο ρόλο του Bruce Wayne; Κι αν τελικά είναι μόνο μια φήμη, ποιον θα θέλατε στη θέση του Ben Affleck;

 

Διαβάστε ακόμα:

Διαλέγουμε τον νέο Batman μετά τον Ben Affleck

Έρχεται η νέα Suicide Squad

Ο Batman επιστρέφει χωρίς τον Ben Affleck

Η DC “έκλεψε” τον σκηνοθέτη του Guardians of the Galaxy

Πότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα της ταινίας Wonder Woman 1984;

Καθυστερεί η ταινία Flash με τον Ezra Miller

Birds of Prey: Πρώτο teaser trailer για την ταινία της Harley Quinn

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment