Αντίο Σάρουμαν! Έφυγε από τη ζωή ο Κρίστοφερ Λι - The Daily Owl
fade
2326
post-template-default,single,single-post,postid-2326,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αντίο Σάρουμαν! Έφυγε από τη ζωή ο Κρίστοφερ Λι

 

Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο  Σερ Κρίστοφερ Λι καθώς το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα στο αναπνευστικό του. 

Ο διάσημος Άγγλος ηθοποιός που σφράγισε με την ερμηνεία του ρόλους όπως ο Κόμης Δράκουλας, ο Σάρουμαν στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών αλλά και ο Κόμης Ντουκου στον πόλεμο των Άστρων, έφυγε από τη ζωή στο London’s Chelsea and Westminster Hospital σήμερα.

Παντρεμένος με την αγαπημένη του Gitte από το 1961, πατέρας μιας κόρης με το όνομα Χριστίνα ο ταλαχτούχος ηθοποιός όταν ερωτήθηκε πως μπορεί κάποιος να μείνει σε ένα γάμο τόσα πολλά χρόνια απάντησε “Παντρέψου κάποιον υπέροχο“.

Έγινε ιππότης για τις υπηρεσίες του και την φιλανθρωπία το 2009, και έλαβε την υποτροφία BAFTA το 2011.

Διακρίθηκε ως ηθοποιός για τη βαθιά, δυνατή φωνή του και έχει χρησιμοποιήσει την ικανότητά του, καταγράφοντας διάφορες όπερες και μουσικά κομμάτια μεταξύ των ετών 1986 και 1998 και κυκλοφόρησε το συμφωνικό metal άλμπουμ Charlemagne: By the Sword και του Σταυρού το 2010, αφού εργάστηκε με πολλές metal μπάντες από το 2005.

Συνεργάστηκε στενά και με τον Tim Burton σε ταινίες όπως ο Charlie και το εργοστάσιο σοκολάτας, η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Ακέφαλος Καβαλάρης.

Έφυγε ένας υπέροχος ηθοποιός κι ένας ακόμα πιο υπέροχος άνθρωπος.

Θα μας λείψει!

 
 

ΠΗΓΕΣ

 

DimMerlin

Ο Μάγος της Διπλανής Πόρτας | Stories are my Homeland | Minister for Magic at Cap Cap | Βρίσκω χαμένους ήρωες παραμυθιών | Γυρίζω και στο Μέρλιν

No Comments

Post a Comment