Όπως όλα δείχνουν το reunion του Charmed είναι απίθανο μετά τον καβγά Milano-McGowan - The Daily Owl
fade
70305
post-template-default,single,single-post,postid-70305,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Όπως όλα δείχνουν το reunion του Charmed είναι απίθανο μετά τον καβγά Milano-McGowan

Πριν λίγους μήνες, οι δυο πρωταγωνίστριες της σειράς φαντασίας Charmed, Holly Marie Combs και Alyssa Milano, που εμφανίστηκαν σε ένα επεισόδιο του Grey’s Anatomy, επιβεβαίωσαν σε κοινή τους συνέντευξη ότι σκεφτόντουσαν πράγματι να συνεργαστούν ξανά σε μια σειρά ταινιών που θα ανήκαν στο σύμπαν του Charmed. Πλέον, μετά τον τελευταίο διαδικτυακό καβγά ανάμεσα στην Milano και την Rose McGowan, το ενδεχόμενο να ξαναδούμε τις αδερφές Halliwell στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

 

 

Όλα ξεκίνησαν από ένα thread της Alyssa Milano στο Twitter, όπου μιλούσε για τα επιτεύγματα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, απαντώντας σε έναν ισχυρισμό της Rose McGowan, η οποία είχε κατηγορήσει τους Δημοκρατικούς για πλήρη πολιτική απραξία. Κάποια στιγμή πάνω στην συζήτηση η Milano τόνισε (ορθά, κατά τη γνώμη μας) ότι ο ισοπεδωτισμός της McGowan δεν είναι λύση και έτσι η τελευταία αντεπιτέθηκε κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων, ότι “έκλεψε” την καμπάνια #metoo της ακτιβίστριας Tarana Burke και ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς είχε τοξική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα η McGowan να κλαίει κάθε μέρα. 

 

 

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο νέο update για τη συγκεκριμένη διαφωνία. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι “ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΟΝΙΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ”.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

10 πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για το Charmed

Oι χειρότεροι κακοί του Charmed

No Comments

Post a Comment