Ο Ralph Fiennes παραλίγο να απορρίψει το ρόλο του Lord Voldemort - The Daily Owl
fade
51556
post-template-default,single,single-post,postid-51556,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Ralph Fiennes παραλίγο να απορρίψει το ρόλο του Lord Voldemort

Πώς θα ήταν άραγε ο κινηματογραφικός Lord Voldemort, αν δεν τον είχε υποδυθεί ο Ralph Fiennes; Δεν είχαμε αναρωτηθεί ποτέ, μέχρι τη στιγμή που μάθαμε ότι ο θανάσιμος εχθρός του Harry Potter παραλίγο να παιχτεί στο σινεμά από άλλο ηθοποιό.

 

 

 

Ο Fiennes εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο franchise των ταινιών στην ταινία Harry Potter and the Goblet of Fire του 2005 ως ο Σκοτεινός Άρχοντας που επέστρεψε στον μαγικό κόσμο για να ολοκληρώσει αυτό που δεν είχε καταφέρει 15 χρόνια πριν. Αυτό ίσως να μην είχε συμβεί, όμως, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην εκπομπή The Jonathan Ross Show.

 

Συγκεκριμένα, ο Fiennes αναφέρει ότι δεν είχε ιδέα για τις ταινίες και τα βιβλία της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, όταν ο Mike Newell του ζήτησε να αναλάβει το ρόλο του Lord Voldemort. “Από άγνοια σκέφτηκα ότι αυτός ο ρόλος δεν είναι για μένα. Ηλιθιωδώς επέμενα, ήμουν διστακτικός. Αυτό που άλλαξε τα πράγματα ήταν όταν η αδερφή μου, που έχει τρία παιδιά, τα οποία τότε ήταν 12, 10 και 8 μου είπε ‘Τι εννοείς, πρέπει να το κάνεις’ κι έτσι άλλαξα γνώμη“. 

 

Ποιος θα ήταν κατάλληλος να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο, αν ο Fiennes είχε αρνηθεί; Πιθανότατα ο Liam Neeson, με τον οποίο τον μπερδεύουμε έτσι κι αλλιώς καμιά φορά.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

14 ηθοποιοί που παραλίγο να εμφανιστούν στις ταινίες Χάρι Πότερ

Voldemort vs. Grindelwald: Ποιος είναι χειρότερος;

Επτά πράγματα που οι ταινίες Χάρι Πότερ δεν έδειξαν όπως θα θέλαμε

Σε ποιον Κοιτώνα του Hogwarts ανήκεις με βάση την αγαπημένη σου ταινία Harry Potter;

Απόψεις που διχάζουν μέχρι σήμερα τους φανς του Harry Potter

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment